Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. április 28., csütörtök 18:39
na de világít a sötétben :)
0
ha jól tudom (mert nyilván az ember futott vele egy kört, mikor megjelent), nincs rajta magyar felirat pl.
(szinkron meg csak a szinkron mániásoknak kell :) )
0
Na nehogy már az motivál valakit arra, hogy itt vásároljon az Xpress-től, mert az eladó topicból szokott jókat csemegézni egyébként! Vagy ha tényleg csak arról van szó, hogy benézek oda, hátha van valami csemege (emlékeim szerint ritka, mint a fehér holló, hogy valami ritkaságot kínálnának, inkább ugyanazt, amit az Xpress is árul, csak használtan, kicsit ár alatt) akkor nézz be azután, hogy vettél itt egy csomag filmet. Van rá 30 napod minden alkalommal, hogy bogarássz.
Tényleg kurva jó, hogy Xpress a saját üzletébe beengedte zokszó nélkül a kufárokat, és amikor kizavarja azokat, akik csak a levegőt rontani jöttek, még ő az intolleráns szemétláda :)
Szar ország szar népe.
0
2011. április 28., csütörtök 18:36
http://www.amazon.com/anthology-edizione-limitata-Blu-Ray-Italian/dp/B004B2YWLQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1304001362&sr=8-6
oké kicsit tévedtem de még ez sincs 40000!!!
0
2011. április 28., csütörtök 18:34
én vennék gyári dolgokat ha az árak a magyar viszonyokat néznék és evvel azt hiszem nem vagyok egyedül. én is kereskedelembe vagyok elég rég óta. de miért kell valamin annyit keresni hogy az már azért sok?! ha kisebb lenne a haszonkulcs gondolom sokkal nagyobb lenne a vásárlói réteg ami ellensúlyozná az árból eredő veszteséget.
0
2011. április 28., csütörtök 18:30
Én nem akarok nagyon ebbe a vitába belekavarodni, mert szerintem nem vagyok mérvadó e téren sem, de szerintem úgy kellene ezt a eladó DVD topikot lezárni, hogy ki milyen vásárló itt Xpressen, azaz milyen státuszban van. Csak azért, mert én sem tudok 30 naponta több filmet itt venni, de nem is azért járok ide, hogy csak az eladó filmeket nézegessem. Nincs rá akkora módom, hogy vegyek 30 naponta filmeket, de azért akad olyan, hogy pont találok valamit az eladó filmek között. Így én is ki vagyok zárva ebből a dologból, pedig nem szeretnék kizárva lenni, de így nem vagyok motiválva, hogy tucatjával vegyem a filmeket innen. Sajnálom a dolgot, ez van.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. április 28., csütörtök 18:29
Ez a max százdolláros Alien tojás 173 dollárért? :)
0
2011. április 28., csütörtök 18:29
vajon a star wars mennyi lesz ismerve a helyzetet?
0
2011. április 28., csütörtök 18:28
http://www.amazon.com/Alien-Anthology-Egg-Packaging-Blu-ray/dp/B004FGN3WC/ref=pd_bxgy_d_img_a
0
2011. április 28., csütörtök 18:27
Ez az oly régen előásott szinkron-probléma. A kintin nincs semmilyen magyar vonatkozás, a magyar tojásban levő lemezek egy szűk piacnak készültek, és annak fix, gyártási mennyiségtől független költségei nem több ezer, hanem talán ha 50 tojás árában oszlanak meg.
0
2011. április 28., csütörtök 18:23
Az amazon által is árusított Alien tojás eredeti bolti ára jól láthatóan kb. 40 000 Ft. Ott nem néhány tucattal adtak el belőle, mint nálunk, így meg tudják lépni, hogy az eladott többezer példány után kicsit engedjenek az árból.

Vagy ha te egy kisboltban tejfölt árulsz 130 Ft-ért, akkor a negyvenedik elkelt doboztól kezdve leviszed az árat 40 Ft-ra? Kerestél annyit rajta, hogy megérné? Nem. Többezer doboznál már igen, előfordulhat, hogy megérné, de nem annyinál, amennyit nálunk eladtak belőle.
0
2011. április 28., csütörtök 18:17
Nyilván ludas a kiadó is..
0
2011. április 28., csütörtök 18:16
az alien tojásról meg ne is beszéljünk amit 50000-ért adnak miközben kint  max 100 dollár! az meg 21000 átszámolva és azon már keresnek  a kereskedők. nagyon sokan megvennék de egy normális korrekt áron! vajon hol a határ amit itthon akarnak keresni??S vajon miért nem elég az itthon ami kint elég??
0
2011. április 28., csütörtök 18:13
Ebben maximálisan igazad van, de ha a kedves kiadó nem tájékoztatja a boltot, hogy ezt meg ezt is akcióztuk, akkor nem fognak tudni róla, mert ők nem járnak Media Marktba vagy Tescóba.
0
2011. április 28., csütörtök 18:13
Komolyan nem értem a problémád...

Ha itt drágább, megveszed máshol. Ha máshol drágább, megveszed itt. Én is ezt csinálom, szerintem csináld Te is.
0
2011. április 28., csütörtök 18:11
mi van azokkal amik 990-ért jelennek meg az xpress ára 1990 de akciósan meg veheted a megjelenési áron? akkor ez hogy is van?
0
2011. április 28., csütörtök 18:04
"Ha az xpressen egy korong akciós, az miért ne lehetne máshol is akciós? Senki nem állítja, hogy az akciós lemezek kizárólag az xpressen akciósak."

Ezt a kérdést fordítva kellene feltenni..
0
2011. április 28., csütörtök 17:51
Mivel?
0
2011. április 28., csütörtök 17:51
Technikailag úgy néz ki a dolog, hogy jellemzően, amikor az adott forgalmazó által bejelentett akció ideje véget ér, az adott termék ára visszaáll az eredeti árára. Előfordulnak olyan példányok, melyek forgalmazási joga akár évekkel ezelőtt lejárt, sőt, még a forgalmazó is megszűnt, de semmilyen úgymond hivatalos akció nem érinti a korongot, ezért a megjelenéskori árán szerepel a kínálatban (előfordulnak feliratos, extramentes lemezek 3990.- vagy 5990.- Ft-ért).
Az amazon piacán sokkal, de sokkal ritkábban szerepel a joglejárat kifejezés, hisz a nagy stúdiók saját képviselettel vannak jelen a nagy piacokon, így a termék sosem fogy el, nem esik a joglejárat kategóriájába, így a katalóguscímeket nemcsakhogy non-stop kínálatban tartják, hogy bárki számára elérhetően tartják, de folyamatosan akciózzák is. Ehhez képest nálunk egy-egy filmet már a harmadik szerződéses forgalmazó dobja piacra, akiknek teljes mértékben saját maguk kell kigazdálkodniuk, mit, mikor, hogyan akcióznak.
Ugyan korántsem tértem ki most mindenre, de biztosan érezhető, a magyar forgalmazási körülmények messze sokkal körülményesebbek az amazon piacán lévőknél, így nem csoda, ha az árak magasabbak, a kínálat kevésbé színes, na és persze azt is vegyük figyelembe, hogy a vásárlói réteg létszáma is a töredék nálunk.

Ha az xpressen egy korong akciós, az miért ne lehetne máshol is akciós? Senki nem állítja, hogy az akciós lemezek kizárólag az xpressen akciósak.
0
2011. április 28., csütörtök 17:41
Válasz a kérdésedre, ha visszakérdezek azzal, hogy miért olcsóbb a Tesco, mint egy falusi kisbolt?
0
2011. április 28., csütörtök 17:37
Nem vádaskodom, de az tény, hogy az utóbbi időben egyre több a gond.. 2002 óta havi rendszerességgel költök itt, szóval nem csak úgy a levegőbe beszélek.. de ez legyen az én gondom, hogy elégedetlen vagyok..
0
2011. április 28., csütörtök 17:34
vannak mind magyar. én csak azt nem értem miért kell ilyen magasan tartani az árakat még az "ezer éves" filmeknél is. az amazon miért tud olyan "olcsó" áron dolgozni?? az "x-press ár azért néha nagyon furcsa ár! és az általuk "akciósnak" nevezett áron ad el sok hely is érdekes módon. akkor most hogy is van ez?
0
2011. április 28., csütörtök 17:26
a több mint 2 névből álló színészek neveit lehetne egy kicsit rendezni, mert az már művészet hogy dwayne the rock johnson 4 féle képpen van az adatbázisban, ráadásul az egyikre nincs is találat
0
2011. április 28., csütörtök 17:22
Ritka a puszta jóindulatból vagy hivatástudatból cselekvő ember egy olyan világban, ahol a legtöbben csak akkor mozdulnak, ha pénzszagot éreznek, illetve a pénzért a kutyát is megkergetnék. Ritka, de előfordul.

Amúgy biztosan hoz némi hasznot a dolog, csak hát a töredékét annak, amit mondjuk öt-hat éve. Ezért meg miért ne sírna? Amíg te vádaskodsz az oldalukon, addig hadd sírjanak a sajátjukon, amikor csak kedvük tartja.
0
2011. április 28., csütörtök 17:17
az Általad árult filmeken amúgy van magyar vonatkozás?
0