Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. április 28., csütörtök 17:14
De nem ám!

Ennek az "ők sem ártatlanok"-dolognak a tipikus esete a törzsvásárlói kedvezmény meg a "bolti ár"-"Xpress ár" közti rendszeres különbség. Na és, ha "csak" 1%, 2% meg 5%? Az pont egy, két meg öt százalékkal olcsóbb árat jelent, mint a Tecsó meg az MM.

Hát hogy is képzelik ezt?! Irgumburgum!

Ja, hogy ami kedvezmény meg a vevőnek jó, azt nem vesszük észre?! Pedig azt is érdemes néha nézni...
0
2011. április 28., csütörtök 17:11
ezt ugye te sem hiszed el..
0
2011. április 28., csütörtök 16:55
Nem is tudom - érted, értünk? Ha nullára kijön és még épp nem bukta a dolog, akkor hivatástudatból?
0
2011. április 28., csütörtök 16:54
Ja, persze. Ha ez ilyen egyszerű lenne.
0
2011. április 28., csütörtök 16:42
Én csak azt nem értem, ha valóban olyan sz@r a helyzet és Xpressék állandóan sírnak, akkor minek erölködnek még?
0
2011. április 28., csütörtök 16:12
mivel szabad piac van,mindenki maga határozza meg az árait.azért ők sem ártatlanok..
0
2011. április 28., csütörtök 16:05
Abban igazad van, hogy idehaza pofátlanul magasan tartják az árakat, de erről nem egy online bolt tehet.
0
2011. április 28., csütörtök 16:02
És erről az Xpress tehet? Jézusom.
0
2011. április 28., csütörtök 16:00
talán ha normális árakon adnák a filmeket (lásd amazon) és nem ragaszkodnának az elég szemtelenül magas árakhoz nagyobb lenne a forgalmuk (alien tojás 50000 amazonon 84 dollár!!!),és akkor senki nem venne másoktól feleslegesen.De lehet ez csak az én véleményem!
0
2011. április 28., csütörtök 15:54
miközben 1* már jól írta le :-) régebben :-)
0
2011. április 28., csütörtök 15:49
és az a jó, hogy aki elad, most is konkrétan az "blue-ray" lemezeket árul pl....
0
2011. április 28., csütörtök 15:12
Egyáltalán nem - gondolom pl. az amazonon árult használt termékek eladásából az áruház részesedik, itt még erről sem volt szó, sőt.
0
2011. április 28., csütörtök 15:11
Én úgy, ahogy van bezárnám azt a topikot. Nem kevés vevőt visz el az üzlettől. Unikum funkció ez webáruház szinten...
0
2011. április 28., csütörtök 15:08
Ha ennyire fontos, hogy itt árulja a cuccait, akkor majd átalakítja a rendelési szokásait.
0
2011. április 28., csütörtök 15:06
Esküszöm, nem értelek benneteket. A Tescoba sem kéred számon, hogy nem vehetsz használt ruhákat, mert tudod, hogy arra ott van a turkáló. Még így is félig teli a pohár, mert megmaradt az esély rá, hogy egy - gyanítom - éppen nem csúcsbevételeket összeszedő új dolgokat forgalmazó bolt oldalán lehessen akár itt is kapható dolgokat olcsóbban megvenni. Csak én érzem azt, hogy Xpress lett a mumus, mert szorított a "konkurencián" egyet? És csak nekem fura ez?
0
2011. április 28., csütörtök 15:01
Értem, hogy valami szigorításra szükség van, de azért furcsa lesz, amikor valaki félévente-negyedévente összerak egy több tízezres csomagot és nem láthatja a topikot, más pedig havonta besétál egy kilenckilencvenesért és simán bent lesz.
0
2011. április 28., csütörtök 14:59
Ez még így is a tűr-tilt-támogat eszménye, ami felfogható egy gesztusként is azok felé, akik -ha szabad ezt mondanom - betartották nemlétező a játékszabályokat.
0
2011. április 28., csütörtök 14:54
Szerintem az Xpressnek sem volt szimpatikus, hogy sokan csak azért jártak ide, hogy az eme boltban is kapható portékáikkal csencseljenek. Csodálom, hogy nem előbb jött a szigor.
0
2011. április 28., csütörtök 14:54
Az elkövetkezendő időszakban én sem fogom látni, mondjuk, nem mintha az utóbbi pár hónapban benéztem volna oda. Viszont én ezt egyeltalán nem sajnálom, sőt - nem akarom magam ismételni, de biztosan sokan emlékeztek rá - évek óta amellett kardoskodtam, hogy nem is kell ide ilyen topik. Ott vannak az aukciós oldalak, használt, joglejárt dolgokat ott is lehet venni/keresni/találni.
0
2011. április 28., csütörtök 14:51
Jól értelmezed.
0
2011. április 28., csütörtök 14:49
Jól értelmezem, hogy havonta kell vásárolni és cserébe láthatom a topicot? Mert ha igen, akkor én ennek nagyon nem örülök. Nincs kedvem havonta venni valamit és bemenni a termékért. A joglejárt ritkaságokat viszont csak az Eladó DVD / BD topicban láthatom és esetleg vásárolhatom meg. Remélem visszaállítják a régi rendet, mert ez így nekem nem szimpatikus.
0
2011. április 28., csütörtök 11:49
Ez egy nagyon jó ötlet...
0
2011. április 28., csütörtök 10:16
Eladó DVD topic:

"EZT A FÓRUMTÉMÁT CSAK AZOK A FÓRUMUNKON HOZZÁSZÓLÁSI JOGGAL RENDELKEZŐ VÁSÁRLÓINK OLVASHATJÁK, AKIK AZ ELMÚLT 30 NAPBAN LEGALÁBB EGYSZER VÁSÁROLTAK ÜZLETÜNKBEN, ÉS ÁTVETTÉK RENDELÉSÜKET. MEGÉRTÉSEDET KÖSZÖNJÜK."

Wooow. Ez tetszik. Még jó, hogy jövő héten van egy vásárlásom. :)
0
2011. április 13., szerda 10:35
Amúgy ez legyen a legkisebb probléma az oldalal, nem annyira fontos az a top lista oda.
Így viszont már tudom miért nincs az operán. Meg ezek szerint a többin.
0
2011. április 5., kedd 13:55
Robi figyelmébe ajánlanám ezt a cikket:

Óriási fertőzés-hullám a neten

Egy újabb hulláma a rosszindulatú kódrészletekkel történő fertőzésnek...
0