Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. április 3., vasárnap 0:32
Igen, erre a böngészőre ki lett kapcsolva, mert nem működött megfelelően... ha jól emlékszem rá, a vízszintesen futkározó lista függőlegesen jelent meg, azaz valahova a pincébe kellett letekerni, hogy valami érdemit lásson az ember.
0
2011. április 2., szombat 21:42
Chrome-nál sem...
0
2011. április 2., szombat 18:07
sem a Firefoxnál, de ez már régóta így van.
0
2011. április 2., szombat 16:16
Érdekes, hogy míg az Explorer-nél látszik fenn egy vásárlói top lista, addig az Opera-nál nem.
0
2011. április 1., péntek 18:45
Nem.
0
2011. április 1., péntek 18:44
Szerintem te a Marple árát nézted.
0
2011. április 1., péntek 17:29
Az imént kapott xpress hírlevél szerint a Doktor House 6. évada 3290 Ft.
Jó ajánlat, de gondolom véletlen. :-)

0
2011. március 31., csütörtök 16:15
Küldök egy mail ezzel kapcsolatban.
0
2011. március 31., csütörtök 16:09
Hemm.

Most kaptam levelet az Xpresstől, hogy a kétlemezes A titánok harca c. kiadványból a forgalmazó nem tud szállítani, ezért a rendelést törölni kellett. Teszem hozzá, az elmúlt hetekben mindenhová benéztem, ahol csak jártam, ez nem egy bolt volt, nem kettő, de sehol nem találtam belőle. Szó volt itt róla, hogy raktárt váltottak, ezért logisztikai problémákat okozhatott a szállítás, de nekem az tűnne logikusnak, hogy az átmeneti időszak alatt szétszórjuk a készleteinket mindenütt, ahová csak lehetséges, és akkor nem lesz gond a szálítással. Teszem hozzá, a fémdobozos változattal sem mentem szembe sehol, és a legtöbb helyen az egylemezesből sem volt egy darab sem.

Ezek szerint sajnos csak a legközelebbi alkalommal lesz lehetőségem beszerezni, amikor is a kétlemezest legközelebb már csak 1490.- Ft-ért kívánják tukmálni. Mindössze jelezném, figyelemmel arra, hogy a mozis jegyárat követően nekem ez a cím egy akciós árat ér csak meg, szívesen megvettem volna most 2190.- Ft-ért, de a tökéletlenkedés miatt nem volt rá lehetőségem.
0
2011. március 26., szombat 16:50
Igen,a többit is szinte mindet meg lehetne szüntetni.Főképpen az InterComot...
0
2011. március 26., szombat 15:19
minek? úgyse fog senki írni tőlük!
0
2011. március 26., szombat 9:59
Halihó, csinálhatnátok a fórumban egy Provideo topikot is :D
0
2011. március 12., szombat 19:59
Kedves Xpress,

Hamarosan útnak indítanám a csomagomat, egyrészt mert lassan lejár az a korlát, amíg félreteszitek, másrészt pedig amúgy is szeretném már magamnál tudni őket. Viszont az a problémám, hogy egyedül pénteken leszek/leszünk otthon. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok úgy indítani a csomagot, hogy pénteken érkezzen ide?

Előre is köszönöm
0
2011. február 23., szerda 23:19
Sajnos nincs ... :(
Direkt azért igényeltem mh-emen hogy majd jól elköltöm BD-kre de így a MM marad, csak ott meg nincsenek ilyen akciók... Saturn meg drága
0
2011. február 23., szerda 23:15
Nincs a közeledben olyan, akinek elpasszolnád?
0
2011. február 23., szerda 23:07
Sajnos megint azt válaszolták hogy nem fogadják el a sodexo ajándékutalványt :(
Pedig igencsak ott hagynék most 70ezret ha tudnék vele fizetni....
0
2011. február 23., szerda 16:22
nem volt bajom! Sőt a hölgyek kifejezetten szépek! Csak eme szóban forgó hölgy szebbé tette a napomat!
0
2011. február 23., szerda 16:16
Az eddigiekkel mi volt a bajod?
0
2011. február 23., szerda 16:10
jártam ma az xpressnél! Öröm volt bemenni! Egy számomra új hölgy szolgált ki! Szebb lett a napom! :)
0
2011. január 24., hétfő 23:22
ma voltam a csomagomért és a hófehérke és a hét törpe  tokja a nyító résznél ripityára van törve! :(
0
2011. január 24., hétfő 19:09
azon már semmi nem múlt...

Szívem szerint a bannert tenném fel, de az szellemi tulajdon, úgyhogy azt nem csenem el. Pedig garantáltan lájk-erdőt kapna ... :)
0
2011. január 24., hétfő 19:07
Pár napja az Eden Lake-kel jártam így. Így az adatlapja reklámozása helyett a borítót szúrtam be a fenti szöveg miatt...

(egyébként a &vid rész már nem kell... csak szólok :D)
0
2011. január 24., hétfő 18:44
Mivel Rainbow ma nagyon ráér lábadozás közben, ezért gondolta, marketingel egyet az arckönyvön, és elmeséli az ismerőseinek, hogy jön az általa úgy szeretett az A negyedik X dvd-n. Az öröm a linkelés befejezéséig tartott:

Olyan jól lehetne olykor-olykor az ismerősöket vásárlásra buzdítani, ha nem ez a szöveg jelenne meg....
0
2011. január 24., hétfő 14:18
Grat az A negyedik X-es bannerhez! Baromi jó lett! :D
0
2011. január 24., hétfő 11:17
Kedves Xpress!

Jelezték már korábban mások is, de éredeklődnék, hogy mi az álláspont ezzel kapcsolatban. Szóval, ha olyan színész/alkotó filmjére vagy olyan műfajra keresek, melyekben joglejárat miatt nem rendelhető filmek is szerepelnek, akkor azok nem jelennek meg. Ha nincs nagy akadálya, akkor ezeket elérhetővé lehente tenni, mert tudom nagyjából, hogy mondjuk milyen westernek jelentek meg, viszont így egyenként kell rákeresnem, hogy milyen formában jelentek meg korábban?

Többen is örülnénk, ha újra megnézhetnénk a joglejárat miatt nem elérhető termékeket is!
0