Lassan a két kezem sem elég ahhoz, hogy megszámoljam, hányszor beszéltünk már erről - igaz, csak mi ketten -, de látod, semmi sem történt. Mi, akik írtunk így vagy úgy - merthát nem kell mindig a mélyelemzés, sokszor egy rövid leírás is megteszi -, sokan feladtuk, mert nem láttuk értelmét, hogy a semmitmondó vacak beszólások közt elsikkadjanak a lényeges információk. Ti pedig, akik bíráltatok, hagytátok a fenébe az egészet, ilyen vagy olyan okból.
Sokáig nem is gondolkodtam ezen, aztán a múltkor egy akciós film kapcsán bosszankodtam ismét, mert afféle "jónak néz ki" mozi volt, de nagyon jó lett volna pár sort olvasni róla, akár a technikai paraméterekről, akár a filmről, de semmi, csak a szokásos "miért ennyi" duma. Úgyhogy film maradt, ahol van.
Csatlakozom mindazokhoz, akik szeretnének a vásárlást segítő hosszabb-rövidebb konstruktív írásokat látni az oldalon, hozzátéve, hogy az ilyesmi a boltnak sem tesz rosszat, hiszen én is vettem meg már filmet látatlanban azért, mert X vagy Y, akinek adtam a véleményére, olyat írt róla az adatlapon, és ez fordítva is igaz, hallottam olyat is, akit az én bíztatásom inspirált arra. hogy látatlanban költsön egy filmre. Ennek a boltnak hatalmas előnye ez a fajta tájékozodási/tájékoztatási lehetőség, amit nem szabadna - főleg jelen piaci helyzetben - a sutba dobni.Robi, ha olvasod, fontold ezt meg mindannyiunk érdekében. Vagyunk itt még páran, akiknek ezek az adatlapra írt dolgok számítanak. Ha pedig kell, szólj, és beszállok tényleges segítséggel,tudod, mint anno a "másik oldalon".