Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2010. november 20., szombat 10:47
"Ha pedig kell, szólj, és beszállok tényleges segítséggel,tudod, mint anno a "másik oldalon"."

amiből szintén nem lett semmi
0
2010. november 20., szombat 10:12
Lassan a két kezem sem elég ahhoz, hogy megszámoljam, hányszor beszéltünk már erről - igaz, csak mi ketten -, de látod, semmi sem történt. Mi, akik írtunk így vagy úgy - merthát nem kell mindig a mélyelemzés, sokszor egy rövid leírás is megteszi -, sokan feladtuk, mert nem láttuk értelmét, hogy a semmitmondó vacak beszólások közt elsikkadjanak a lényeges információk. Ti pedig, akik bíráltatok, hagytátok a fenébe az egészet, ilyen vagy olyan okból.

Sokáig nem is gondolkodtam ezen, aztán a múltkor egy akciós film kapcsán bosszankodtam ismét, mert afféle "jónak néz ki" mozi volt, de nagyon jó lett volna pár sort olvasni róla, akár a technikai paraméterekről, akár a filmről, de semmi, csak a szokásos "miért ennyi" duma. Úgyhogy film maradt, ahol van.

Csatlakozom mindazokhoz, akik szeretnének a vásárlást segítő hosszabb-rövidebb konstruktív írásokat látni az oldalon, hozzátéve, hogy az ilyesmi a boltnak sem tesz rosszat, hiszen én is vettem meg már filmet látatlanban azért, mert X vagy Y, akinek adtam a véleményére, olyat írt róla az adatlapon, és ez fordítva is igaz, hallottam olyat is, akit az én bíztatásom inspirált arra. hogy látatlanban költsön egy filmre. Ennek a boltnak hatalmas előnye ez a fajta tájékozodási/tájékoztatási lehetőség, amit nem szabadna - főleg jelen piaci helyzetben - a sutba dobni.Robi, ha olvasod, fontold ezt meg mindannyiunk érdekében. Vagyunk itt még páran, akiknek ezek az adatlapra írt dolgok számítanak. Ha pedig kell, szólj, és beszállok tényleges segítséggel,tudod,  mint anno a "másik oldalon".
0
2010. november 19., péntek 22:03
S még mielőtt szó érné a ház elejét, építő jelleggel hozom szóba a dolgot mások előtt, hátha így végre történik változás.
most posts by TM
0
2010. november 19., péntek 22:01
3 emberről konkrétan tudok, akik közül az egyik lassan egy éve nem volt itt, a másik hetente, a harmadik havonta jár erre.
most posts by TM
0
2010. november 19., péntek 21:58
Hát köszi az infókat.Ezek szerint azért nem csak engem zavart ez a dolog.Xpress helyében azért nem hagynám,hogy a filmek adatlapjai ennyire tele legyenek szemetelve.Lassan a filmekről már nem is írnak.A másik fele meg a szinkron milyensége ellen szól.Na az sem kritika. Tényleg nem kell kisregény ,de azért egy "*os film volt,nem tetszett" egysoros kommentekből én elég nehezen fogom eldönteni mit is vásároljak meg jövőben. :/
0
2010. november 19., péntek 21:57
"az egykoron felkértek közül már szinte csak én járok ide rendszeresen"

... akkor talán lehetne új embereket felkérni és neked is könnyebb lenne.

Egyébként tényleg tök káosz az egész.
0
2010. november 19., péntek 21:51
Ha nem csupán az utolsó 10 kritikát lehetne látni, akkor a Robi által megbízott kritikaelbírálóknak is nagyobb esélyük lenne nyomonkövetni az írások alakulását.
Létezett egy olyan link, ahol az utolsó száz kritikát lehetett látni, ám Robi ezt az opciót megszüntette és három levélben is hiába kértem őt, hogy állítsa vissza. Pedig az egykoron felkértek közül már szinte csak én járok ide rendszeresen. Na de nem nekem kell, hogy ez fontosabb legyen. Tény, hogy egy időben hanyagoltam, de azóta már változott a dolog, s úgy gondolom, zizegtem eleget a témában, úgy tűnik feleslegesen. Ráadásul a BD-adatlapokhoz még nekünk sincs hozzáférésünk, tehát ha valaki igazán szaftosan szeretne anyázni, oda nyugodtan mehet, nem fogja törölni senki. Legfeljebb Robi, ha érdekli.
most posts by TM
0
2010. november 19., péntek 20:34
T. Express !

A DVD/BD filmek adatlapjának kritikai rovatát nem lehetne kicsit szankcionálni ? Az 1 soros értelmetlen ("*zar film,meg ne vegyétek" és tsai) illetve az egymást és másokat ócsárló kommenteknek nem sok értelmét látom.

De lehet ,hogy nemcsak én.

A szólásszabadság kissé túl szabados lett,s lassan már nem kritikákat,hanem arról szóló K féle irodalmi műveket olvashatunk,hogy miért "alantas lény" az,aki horrorfilmeket néz.Ezeknek aztán sok köze nincs a filmekhez:csak flamekeltést és fúrumrombolást  szolgálnak,másra nem jók.

Köszi.
0
2010. november 18., csütörtök 19:23
Szia Xpress / Robi!

Össze lett állítva a csomagom, pedig a megjegyzések rovatba be volt írva, hogy amennyiben 20 db; vagy e fölé emelkedne az előrendelt / megérkezett filmek darabszáma, akkor ne legyen. Megoldható, hogy vissza legyenek téve az előrendeltek közé, hogy én állíthassam össze a pakkot?

Üdv: G.
0
2010. november 5., péntek 14:38
Xpress!

Ha már nincs napi akció, akkor a lap tetején lévő véletlenszerűen felbukkanó bannerek közül is kéne venni a "Napi akció"-sat, mert akárhányszor felugrik mindig rákattintok, hogy hátha van valami akció megint, közben meg semmi.

Üdv hamsy!
0
2010. november 5., péntek 10:43
Köszönöm neked is:))))
0
2010. november 5., péntek 10:42
Akkor jobbulást!
0
2010. november 5., péntek 10:31
Minek használtam egy mondatban kétszer bizonyos szavakat? Lehet, hogy vissza kéne mennem iskolába helyesen írni.XD
0
2010. november 5., péntek 10:29
Köszönöm szépen:))))
0
2010. november 5., péntek 10:28
El fog múlni. Ez csak egy kis szóismétlés. Nekem is volt.

(Egyébként jobbulást!)
0
2010. november 5., péntek 10:25
Szeretném megköszönni az Xpress-nek, hogy olyan megértőek, és a betegségem miatt olyan megértőek. Köszönöm szépen a jókívánságokat is, igyekszem minél hamarabb meggyógyulni. Kapusi Tamás
0
2010. november 5., péntek 1:30
Mostanában egy-két internetes bolt kínálatában felbukkant a "Pick Pack Pont", mint átvételi lehetőség. Ez, ha jól értem annyi, hogy a csomagokat kijelölt (nem mindegyik, de a nagyobb vidéki városokban elég sok ilyen van) hírlapárusító helyek veszik át, ott lehet fizetni is.

Nem tudok semmit a cég megbízhatóságát és kapacitását illetően, de nem lehetne ez itt is a_lternatívája a GLS-nek?
0
2010. november 4., csütörtök 16:20
Állítsd át a böngésző azonosítását Firefoxra, ha Exprolerre van állítva, akkor szokott gond lenni az oldallal.
0
2010. november 4., csütörtök 15:56
Meg a Fantomnak! :)
most posts by TM
0
2010. november 4., csütörtök 15:55
:D
0
2010. november 4., csütörtök 15:54
Nem tudom, én inkább moziba szoktam járni, de akkor meg nem az xpresst figyelem.
0
2010. november 4., csütörtök 15:51
Opera alatt csak nekem van szétcsúszva az oldal?
0
2010. november 4., csütörtök 14:53
frissíteni kellene az aktuális akcióknál a dátumot. :)
0
2010. november 4., csütörtök 14:05
Nálam mindkettő BD-nek látszik:
http://www.xpress.hu/bluray/prod.asp?FILMAZ=13181&VID=R21654293278723251
http://www.xpress.hu/bluray/prod.asp?FILMAZ=13180&VID=R21654293278723251

Gondolom ez utóbbi lenne a dvd :)
0
2010. november 4., csütörtök 13:57
?

Az adatbázis szerint egy DVD kiadás és egy Blu-ray változat van (lesz) belőle.
0