Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2010. augusztus 15., vasárnap 23:20
nem lehet, már régóta igérik de még mindig nem lehet.  :(
0
2010. augusztus 15., vasárnap 22:54
Hogyan tudom a beállított jelszavamat megváltoztatni? Nem találom az "Adminisztráció" oldalain.
0
2010. augusztus 15., vasárnap 18:17
Nemcsak írásban, nézésben is, vásárlásban is.:(
0
2010. augusztus 15., vasárnap 18:02
Akkor várom a kritikákat,van bőven lemaradásod.:)
0
2010. augusztus 15., vasárnap 13:55
Kidobjuk Stallone-t a Túl a csúcson borítójáról, csak szólj. ha a kezed is úgy akarja :D
0
2010. augusztus 15., vasárnap 13:33
Most, hogy mondjátok, tényleg .... :) Nyilván Lukács Laci is nagyra fogja értékelni a dolgot..:))
0
2010. augusztus 15., vasárnap 13:22
.. lányoknál amúgy is szimpatikusabb mikor a lábai kalimpálnak az ég felé...;)
0
2010. augusztus 15., vasárnap 13:08
Hát majd a lábaiddal integetsz. :)
0
2010. augusztus 15., vasárnap 13:05
Az azért még nem menne, de  a kézenálláson erősen gondolkodom.:) Bár leginkább a kezem felemelésén fáradozom - egyelőre kisebb sikerrel-, ha már jövő szombaton majdnem házhoz jön a Tankcsapda, jó lenne reagálni tudni a "kezeket a magasba" felszólításra. De tartok tőle, ez még korai lesz.
0
2010. augusztus 15., vasárnap 12:26
Na, ez jó hír! :) Azért ne erőltesd meg a kezedet. Box edzésre még azért ne menj!
0
2010. augusztus 15., vasárnap 12:06
Mondasz valamit.:) (csak halkan mondom, ma reggel azon kaptam magam, hogy két kézzel gépelek .. és simán megy.:)
0
2010. augusztus 14., szombat 18:10
Szerintem,ha kritikát írsz,jelezzed a fórumban,így nem száll el a semmibe esetleg 5 perc alatt.
Ez persze csak egy ötlet.:)
0
2010. augusztus 13., péntek 10:57
A kilistázás régi terv és nagyon jó terv. De terv. Sajnos, mert én is jó ötletnek tartom, aki pedig arra használja majd, hogy "jól megmondja a magáét név nélkül", annak egészségére. De már az is jó lenne, ha mindenki csak a sajátját láthatná.
0
2010. augusztus 13., péntek 10:44
Támogatom a dolgot, hogy csak egy rövid példát mondják, ha elnyeri tetszésem egy dán film, szívesen kilistáznám rainbow írásait, hátha további dán remekművekre találok rá ezáltal, vagy éppen kiderül, mi az, amit inkább kerülni érdemes.
0
2010. augusztus 13., péntek 10:41
...ami nem mellesleg újabb/régebbi olvasókat/beszélgetőket szoktathatna ide, s ezzel bevételileg sem járna rosszul az online bolt.
most posts by TM
0
2010. augusztus 13., péntek 10:29
Szerintem meg messze nem születik annyi írás, hogy bármit kutatni kelljen. Legalábbis az általam mostanában fellapozott adatlapokon egyáltalán nem ez a helyzet. Lehet, hogy egy Terminátornál idővel felszaporodnak az írások, na de azokról a filmekről meg igazán nincs nagyon mit írni, mindenki ismeri azokat. Szóval ebben továbbra sem értek maradéktalanul egyet az emiatt távolmaradókkal. Egyébként nem érzem csontnak, ha annak tartanám, nem fáradnék a kommenteléssel.
Amit viszont tudnék elképzelni, az az egyes fórumozók kritikáinak kilistázási lehetősége. Na persze ezt sem azért, hogy a havernak mindenre rányomni a hasznos gombot, az unszimpinek meg a haszontalant. Voltak itt olyan emberek, akik nem bírták elviselni, hogy mások is itt vannak, hogy mások esetleg még jobban is érzik magukat ezeken a rovatokon belül, s amikor ugyanezen emberek kritikákat írtak, akkor az életvidámságot irigylő gonoszok kapásból lenegatívozták az amúgy igényes írásokat. Az egyik ilyen ember Godot volt, akit épp emiatt nem szeretek, de ugyanakkor elismerem, hogy amikor ő ír, akkor mondhatni irodalmi értékű kritkái vannak, amit tőle függetlenítve pozitívan tudok értékelni. Szóval erintem itt van egyedül a probléma, vannak, akik nem tudják elvonatkoztatni a személyt, illetve a személy filmes gondolatait. Pedig a kettő nem feltétlen egy és ugyanaz.
De hogy visszatérjek az előbbi fonalamhoz, azért tartanám érdekesnek a kritikák személyenkénti kigyűjthetőségét, mert így megfigyelhető lenne, hogy egyes emberek mennyit fejlődtek a sok-sok írás során, milyen ízlésük van, stb. s hiszem, hogy ez közvetve jótékonyan hatna, katalizálná a nívósabb filmes csevegéseket is.
most posts by TM
0
2010. augusztus 13., péntek 9:50
Messze nem érdekel, hogy x vagy y bíráló -aki semmiben sem különbözik tőlem vagy mástól-ötösre vagy négyesre vagy bánom is én mire szubjektivizál egy írást. Engem a káosz zavar, hogy kutatni kell a jó, hasznos hozzászólásokat - mert ugyebár egyetlen sor is lehet haszos, ha teszem azt arról szól, hogy milyen a képarány, ki a szinkronhang stb.-és az, hogy a sok "tök jó, alapmű"blablabla között elveszik az, ami komolyabb munkával született és informatív. De mindegy is, túlrágjuk a csontot.
0
2010. augusztus 13., péntek 9:50
Messze nem érdekel, hogy x vagy y bíráló -aki semmiben sem különbözik tőlem vagy mástól-ötösre vagy négyesre vagy bánom is én mire szubjektivizál egy írást. Engem a káosz zavar, hogy kutatni kell a jó, hasznos hozzászólásokat - mert ugyebár egyetlen sor is lehet haszos, ha teszem azt arról szól, hogy milyen a képarány, ki a szinkronhang stb.-és az, hogy a sok "tök jó, alapmű"blablabla között elveszik az, ami komolyabb munkával született és informatív. De mindegy is, túlrágjuk a csontot.
0
2010. augusztus 12., csütörtök 23:00
Megjegyzem, azok az emberek, akiket itt egynéhányan hiányolnak, még abban a korban tengették itt írói vénáikat, amikor még egyáltalán semmilyen nemű elbírálás nem volt, maximum csak a legtöbbször pofára menő hasznos-nem hasznos funkció. Mégis tudott kritikát írni, az aki akart. Különben meg nem annak a tíz kritika-elbírálónak kell látnia minden fogalmazványt, hanem azoknak, akiket érdekel a kiadvány, s az adatlapi szösszeneteket használnák támpontnak. Ez meg most is ugyanúgy működik. Amíg a kritikákat tisztítók nem érnek el az adott filmhez, addig is lehet olvasgatni, meg áttekerni a haszontalan, nem tetsző sorokat. Nem értem, hol a gond? Hacsak XY nem a "csillagos ötösre" azaz a "kiváló kritikának" kijáró főhelyre hajt, most is bátran írhat akár esszéket is, lesz olvasója. Ha akarja, esetleg jelezheti a film topikjában, hogy ő bizony írt egy bizonyos filmhez valamit, s ezek után már tuti, hogy nem kerül olvasatlan feledésbe a szülemény.
most posts by TM
0
2010. augusztus 12., csütörtök 22:09
Igen, csevegni mindenképpen, az evidens, mégha most ritkábban is, mert reHABleánynak lenni időigényes feladat....
0
2010. augusztus 12., csütörtök 22:07
Rainbow megszólal.:)
Igen, a rendszer furasága miatt tartom feleslegesnek, hogy az itteni adatlapokra írjak. (gyanítom, ezzel sok, remek írásokat produkáló társam van így) Ha a véletlen vagy a rendszer úgy hozza, értékesebb, tartalmasabb, hasznosabb írások elvesznek a semmiben, míg mások büszkén feketéllenek pár sorban, sokszor rettenet haszontalannak titulálva, mert valóban a kutyának nem segítenek tájékozódni sem a film milyenségéről, sem a dvd technikai paramétereiről.
Azért felesleges megpróbálni támpontot adni másoknak, hogy az a süllyesztő mélyén végezze.

És igen, igazad van, ha kellett és lehetett, balkézzel és egy ujjal is tudtam írni, lásd Élek és szeretek az aeonfluxon.
0
2010. augusztus 12., csütörtök 20:07
Ja, a kritikái miatt mindenképp kár, de ő azért csevegni még bejár, így így is hoz fényt. :)
most posts by TM
0
2010. augusztus 12., csütörtök 19:17
Rainbow írta,hogy ő ezért nem ír ide.Mármint az eltünő kritikák és nem a balesete miatt.
Nem kár érte?
0
2010. augusztus 11., szerda 19:46
A kritikák meg nem találása végett nem hiszem, hogy eltűnnének innen emberek. Aki meg szimplán csak nem tud viselkedni, azzal meg idővel úgy is érezteti a többség, hogy nemkívánatos. Ez így volt eddig is. Az igazán nagy közösségi életet meg már több éve elvitte a cica. De ahogy nézegetem, más portálokon is kb. ugyanez a tendencia, tehát nem xpress xkluzív.
most posts by TM
0
2010. augusztus 11., szerda 19:29
Egyszer már volt valami,de gyorsan lekerült.
Tényleg nem értem,miért nem sikerül egyet összetákolni,vagy valahonnan máshonnan átvenni végre.Mielőtt mindenki eltűnik innen....

Részben emiatt,részben a kritikák visszakereshetetlensége és a főlapról való gyors lekerülése miatt.
Ha valaki ír egy hosszabb lélegzetű dolgot,célszerű a fórumban megemlítenia létezését.
0