Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2010. augusztus 5., csütörtök 15:43
Nem-e lehetne B.P.-t lecserélni K.-ra.
Ő a konzervatizmusával is populárisabb, azaz én jobban értem miről beszél.
;)
0
2010. augusztus 5., csütörtök 14:47
T Xpress!

Szerintem ez a banner már elvesztette aktualitását. Az adatbázis szerint már megjelent!

0
2010. augusztus 3., kedd 17:30
T. Xpress!

A bejelentkezéshez szükséges jelszó megváltoztatására mikor lesz lehetőség? Úgy tudom, nem oly régen volt róla szó, hogy "hamarosan" lehetséges lesz...
0
2010. augusztus 3., kedd 11:19
Erről jut eszembe, tegnap volt a roma holocaust emléknap.
most posts by TM
0
2010. július 31., szombat 18:10
Kedves xpress!

Nem lehetne valahogy megoldani,hogy legalább az utolsó három(3) nap filmkritikáit vissza lehessen nézni?
Így nem tűnne el akár percek alatt a semmibe egy-egy jó hozzászólás.Néha véletlenül akadok rájuk...
Előre is köszönöm a választ
0
2010. július 31., szombat 15:31
Talán úgy kéne megpróbálni összetartani, hogy nem mások gyűlölése kapcsol minket össze. Nem a nagy magyarkodásról beszéltem, hanem ahogy korábban megfogalmazták 1 szóval: emberségről.
Ami Kelet-Magyarországon történt az utóbbi időkben, az szomorú dolog, de sokan segítettek a gátakon, sokan adtak adományokat azoknak, akik rászorultak. Bár katasztrófa történt, de az emberek összetartottak.
Viszont voltak olyan emberek is, akik ebből azt szűrték le, hogy ki kell zsákmányolni az elhagyott házakat. Undorító.
0
2010. július 31., szombat 15:25
"igazából példát kéne vennünk róluk, ami az összetartást illeti."

ezt ők úgy hívják, hogy antiszemitizmus.:))

ahányszor ezt a magyarok alkalmazzák magukra, mindig nácik a sajtó és a szellmei "elit" szerint.
0
2010. július 31., szombat 14:00
Alapvető tévedés, hogy ezekről nem beszél senki és hogy ezeket mindenki el akarja felejteni. De tudtommal sem Mao és sem Sztálin nem genocídiumot akart elkövetni, ott egész más "indokok" szolgáltak a népirtáshoz (nem genocídiumhoz). Azért van holokauszt emléknap (kommunizmus áldozatainak is van emléknapja, ha jól tudom), hogy emlékezzünk arra, hogy mi van, ha egy elborult elme (Hitler) hatalomra kerül és faji megkülönböztetés alapján akar kiirtani egy egész emberi "fajtát" vagy rasszt. (Kis magyarázat: a biológiai fajfogalom értelmezésében a Homo sapiens egy faj, tehát minden ember ember, ezen belül vannak emberfajták/alfajok (subspecies).) Nem vitázni akarok és véletlenül sem akarom védeni a zsidókat, mert nem fűz hozzájuk semmi, csak azt szeretném elmondani, hogy kár gonoszságot belelátni a zsidók részéről. Tény, hogy okos népcsoport, hiszen az üzleti életben elég nagy falatot szereztek meg maguknak, de mikor nem volt így? Már a középkorban is voltak gazdag zsidó családok és igazából példát kéne vennünk róluk, ami az összetartást illeti. Ha lett volna olyan diktátor, aki az összes négert (bocsánat, afro-amerikait) megkísérelte volna elpusztítani, valószínűleg most róla folyna a vita. Szóval szerintem az egész dolog kulcsszava a genocídium, nem pedig a random népirtás. Ebben (is) különbözött Hitler "diktátortársaitól". Persze ez csak szimpla történelem, de erről valahogy senki nem beszél vagy mindenki el akarja felejteni :)
(Mellékesen: ezt a gyűlölködést sosem értettem, amit a kuruc.info és a különböző hasonló "hírportálok" művelnek. Nem tartom megnyilvánulásaikat értelmesnek és értékesnek a stílusuk miatt. Lehet szépen is írni, közlékenyen és hasznosan, de erre képtelenek. Nem ismerem a munkamódszereiket, nem ismerem az indíttatásukat, az én gyomromnak sok az a mocskolódás, amit előadnak minden nap. És hozzáteszem, zsidókat még nem láttam így ilyen formában megnyilvánulni, mint ahogy ők teszik.)
Bocsánat a bő lére eresztett hozzászólás miatt, csak gondoltam megosztom a véleményemet, hátha hasznos.
0
2010. július 31., szombat 9:52
Ez helyes is fejezzük is be szépen ezt a témát.
0
2010. július 31., szombat 9:52
Azért ez nem ennyire egyszerű.Hidd el a zsidók sem annyira szentek,mint gondolod róluk.Ha pedig népírtásról beszélünk,Mao és Sztálin több embert eltett/etett láb alól mint ahány zsidó meghalt a második világháborúban.Az amerikaiakról még nem is beszéltünk,akik szintén elég nagy tömegpusztítást vittek véghez Hirosimában.De ezekről miért nem beszél senki?Mert el akarják felejteni.Gyógyuljanak a sebek.Van aki pedig üzlethálózatot épít szerettei halálára.
Az utolsó nagybetűvel kiemelt szavadat osztom.De tudod manapság ebből van a legkevesebb.
0
2010. július 31., szombat 8:40
A TÉMÁT ITT TELJESEN BEFEJEZTEM! Több hsz.-t nem írok K val kapcsolatosan!
0
2010. július 31., szombat 1:03
A vita befejezéséhez 1 dolgot írnék! Sőt elöszőr 1 gondolat aztán 1 szó aztán én itt tényleg befejeztem! Gondolat: persze mindenkire rá kell hagyni mindent figyelmen kivül hagyni minden undorító nem emberhez méltó viselkedést elnézni(a kiemelt gondolatom)! Kérdem én,ha bárki aki "szegény" K-t "védi" családjának valamely tagja a II.világháború idején zsidóként élt és isten ne adja a német vezérke(aki ugyancsak emberhez méltatlanul viselkedett) kezei közé került és nem élte túl,hogy reagálna egy "eszergált farkúak" beszóláshoz??? Itt nincs uszítás,túlreagálás!! A szavaknak súlya van és némely Témában nincs párdon,meg nem nézek oda,figyelmen kívül hagyom! Itt 1 dolog van ill. nincs (1 szó amit írnék) EMBERSÉG!
0
2010. július 30., péntek 22:48
Hát,ezt most nem igazán értem......
0
2010. július 30., péntek 20:29
Pedig lehetne egy saját rovatod:

Filmek,amiket most láttál.:)
0
2010. július 30., péntek 20:23
Nálam ez a mondat vezeti a "Legszégyenletesebb megnyilvánulások" listáját: "2008 egyik legeslegjobbja, remek könyvadaptáció! Aki mást mond, hazudik! :)". Tojok a szmájlira.
0
2010. július 30., péntek 20:18
Pedig ugyanannyit vagyok itt, mint eddig. :) Csak nem írok már. :(
0
2010. július 30., péntek 20:14
Remélem a vita végéhez közeledünk, és lesz moderációs alapelvek meg néhány keménykezű moderátor (meg egy rakat sértett ember).

Mert itt lehet hozzászólások százain bizonygatni, hogy jaj de meg lettem sértve, meg milyen gonosz/gyűlölködő ez meg az, azzal nem lesz senki sem előrébb. Legyen egy "jelentem" gomb, és meg van oldva az ügy.
0
2010. július 30., péntek 20:12
Emlékeim szerint pont ő mocskolt és most is mocskol mindenkit...Ezt elég nehéz kommunikálásnak venni.
Mondjuk tényleg kár foglalkozni vele,én be is fejezem.
Csak továbbra is sajnálom a sok-sok értelmes és eltűnt fórumozót.
Már Rainbow sem fog írni...
0
2010. július 30., péntek 20:11
Nagyon érzékenyek az emberek manapság.
0
2010. július 30., péntek 20:08
A filmet lehet szídni,de nem azt,akinek tetszett.Ez két különböző dolog.
0
2010. július 30., péntek 20:07
Ez is igaz! De nem uszigatás megy! Részemről volt tegnap 1 észrevétel ami finoman szólva gusztustalan kijelentés volt K tól(nem az első,de ez volt a legdurvább)!Én itt be is fejeztem a K val való foglalkozást! Jövőhéten megyek az xpresshez a csomagomért! Aztán filmet nézek munka után! Aztán VILÁGBÉKE!:)
0
2010. július 30., péntek 20:06
A Délutáni szerelemhez írtam egy hosszabb kritikát.Jelenleg a 3. helyen parkol elbírálásra várva.
Nézzed meg,kinek és főképpen milyen hozzászólása van felette!
0
2010. július 30., péntek 20:03
A másik véglet is megvan,mert valamelyik filmadatlapján a kurucinfót fikázzák,úgyhogy 1-1.  :)
0
2010. július 30., péntek 20:02
Miért veszel mindent magadra, amit K ír? Ha pl. szerinte állat, és zárt osztályra való aki szereti azt a filmet, akkor az az ő véleménye. Leírta, aki szerint hasznos, az egyetért, aki szerint meg nem, az megy tovább. Vagy ha meglátja a nevet, akkor kihagyja a kritikáit. Elég érdekes lenne, ha csak az ajnározó kritikák maradnának, a negatív kritikák meg nem. Minden ember más.

Ha zavar K hozzászólása kihagyod, lapozol. De mit csinálsz? Elolvasod, felcseszed magad, és utána személyeskedsz. Ne olvasd el, és nem lesz elcseszve a napod.
0
2010. július 30., péntek 20:01
Értem én amit mondasz! De ha az van odaírva valahová hogy IRJ KRITIKÁT A FILMRŐL! Akkor nem fikázom a másik embert akinek tetszik vagy nem zsidózok le senkit,senkiket! Elöbb írtam,hogy engem nem érdekel,hogy K mit ír,mit nem,(érdekel,mert elolvasom)de van 1 jó ízlés határra minden embernek!
0