Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2010. július 30., péntek 20:01
Ezért írtam én is azt hogy nem védeni akarom,minden érték közé bekerül az ocsú.Azért van a szél hogy azt kifújja.Jelen esetben az ember akarata,ami nem tetszik nem olvasom tovább.De már napok óta megy itt a háborús uszítás és úgy gondolom egyikünk sem ezért jár ide.....
0
2010. július 30., péntek 19:59
Már többen írtak ilyesmit hogy aki ezt vagy azt szereti az hülye,zárt osztályra való.Párszor rám is vonatkozott,de van az egéren középen egy olyan kis b@sz,amivel tovább lehet pörgetni.Nem kell mindent magunkra venni,hidd el sokan vannak akik csak provokálni járnak ide.Sok vitába belementem én is itt is már,de mindig megbántam,minek?Ide kikapcsolódni jövök.És egy kis infót begyűjteni./ezért idegesít hogy nem megy a DVDextra/Egy buliba is ha elmész te bulizni mész viszont van egy-két tag aki csak verekedni jár,mégsem velük akadsz össze,nem?
0
2010. július 30., péntek 19:56
K írásaira szükség van, szomorú lennék, ha felhagyna velük.
most posts by TM
0
2010. július 30., péntek 19:54
Nem arra céloztam hogy ki kéne téged tiltani,csak hogy őt ezért tiltották ki/na jó,volt más is a rovásán/.Csak ki lett kiáltva közellenségnek,mindenki mocskolja a fórumon,ő pedig még megvédeni sem tudja magát.Na szerintem itt van a baj.Azért írogat a filmkritikákhoz mert az az egyetlen fórum ahol még tud kommunikálni velünk.Ha ennyire el kell tűntetni,akkor tényleg az a megoldás hogy oda se írhasson,mert a magukat okosabbnak tartó emberek felveszik a kesztyűt.Lehet hogy mégsem okosabbak?Ha nem foglalkozna senki a hozzászólásaival,előbb-utóbb úgyis eltűnne....
0
2010. július 30., péntek 19:52
Néha az indulatok erősebbek! De ez nem is lenne baj,ha K nál is 1-1 ilyen hirtelen reakció lenne! De pl.egyik horrorfilmes kritikájában is azt írta,hogy aki azt a bizonyos filmet szereti az egy állat és a zártosztályon a helye(nem ezek a szavak,de ez a lényeg), és amin nagyon kiakadtam az az "esztergált farkúak" jelző! Ezek után az idézet mondatom sehol nincs a személyeskedés tárgykörében!
0
2010. július 30., péntek 19:46
Végül is igazad van részben! Kicsit erős volt a jelző és nem akartam leereszkedni az ő szintjére! Nem bántottál meg,de a fa és az erdő szindróma sem helytálló! Ha meg ezért kitiltanak,az régen rossz!
0
2010. július 30., péntek 19:34
Megértem az indulataid,bár nem mindenben tudok azonosulni vele,viszont amiket te is írsz,ugyanolyan viselkedés amit megvetsz."ilyen K fajta embernek nevezett egyének voltak" Ez is elég sértő mondat és nem helyénvaló,az ilyen személyeskedés miatt K-t kitiltották.Nem őt akarom védeni,téged sem akarlak bántani,csak úgy tűnik nem látod a fától az erdőt.
Tudod,ha az összes olyan embert kiírtjuk aki fasiszta,antiszemita,rasszista azzal nem követendő példává válunk,hanem ugyanolyan embertelen tettet követünk el mint azok akik ellen éppen kardoskodunk.Vagy nem így lenne?
0
2010. július 30., péntek 19:25
Ezt értem. Nem macerálásképpen írtam, és azt sem hiszem, hogy szándékosan maradnak bent ezek. Pusztán annyi történt, hogy a héten négy ilyenbe is belefutottam (a negyedik a Gamer volt, de ott azóta "rendeződtek" a kritikák), és a tűrésküszöböm "túllépődött".
0
2010. július 30., péntek 19:23
Ja nem, azt nem.
most posts by TM
0
2010. július 30., péntek 19:22
Olykor K is elveti a sulykot, bár nálam ő is mindig tiszta lapról indul, mert valamennyire ismerem őt, és tudom, hogy messze nem olyan "kártékony" mint amilyennek mások számára hat(hat). Tulajdonképpen itt az írásokra kell szorítkozni, snem azt lesni, hogy kitől származnak.
A saját "kritikáim" közül is volt amit simán taccsra tettem, mert nem tartottam helyénvalónak.
most posts by TM
0
2010. július 30., péntek 19:17
tchabee szerintem itt arra gondolt, hogy azt látod-e, ki kinek a kritikáját tartja hasznosnak ill. haszontalannak.
0
2010. július 30., péntek 19:13
Sajnálom,hogy ilyen ez a világ! Nem akarok én itt előjönni a világbéke meg szeressük egymást dumával! De úgy gondolom,hogy a filmnézés egyfajta kultúra kvázi a filmrendelés,filmkritika írása is ennek tekinthető! Tényleg egy példa én szeretem a Fradit(lehet kövezni:) és a kritikákba nem csempészek semmi féle rosszaló megjegyzés bármely más csapatra,mert nem idevaló! Ez olyan,mint 1 kultúrális közeg! Ez ész kérdése! Ha írok 1 kritikát legyen az 1 mondat,vagy 1 szó aki akarja figyelembe veszi aki nem az nem(szóval,ha valaki azt írja nagyon jó film volt,megéri megnézni ez is 1 kritika nem lehet mindenki kritikus vénával ellátott egyén, valaki csak szimplán szeretné megosztani,hogy jó vagy rossz amit látott aztán mindenki eldöntheti hasznos eme info vagy sem,ennyit a rövid kritikások védelmében)! Az viszont igaz,hogy ilyen K fajta embernek nevezett egyének voltak,vannak és lesznek sajnos,csak van 1 bizonyos határ amit,ha átlép nem lehet elmenni csak úgy mellette! Muszáj volt tegnap ezt leírnom,mert számomra ez már az undorító fogalmát súrolta amit olvastam K tól!
0
2010. július 30., péntek 19:13
Érdekes téma. Kíváncsi lennék, hogy ha a levélben csak két szócskát felcserélnék, akkor nem annak írója lenne-e az első, aki a kitiltásomat követelné.
0
2010. július 30., péntek 19:11
Éppen ezért hagytunk fel sokan az írással. Ha azt látod egy oldalon, hogy egy pár soros szösszenet feketéllik, míg egy magvasabb, sokak által hasznosnak vélt írás a sokadik oldalon szürkül el, akkor rájössz, hogy felesleges tépned a billentyűzetedet. Ésszerűbb lett volna anno, a rendszer indulásakor kategorizálni, mint a fórum hsz-jogoknál is, és alapból "felmenteni" a bírálatnak való kitétel alól azokat, akik már bizonyítottak. Jó ideje már, hogy ezeknek az "arcoknak" a nagyrésze feladta. És igazu(n)k van.
0
2010. július 30., péntek 19:09
A legtisztább helyzet az lenne, ha
- lenne egy moderálási szabályzat,
- néhány nem remegő kezű moderátor - aki nem ugrik a legkisebb dologra.

Innentől kezdve a helyzet egyszerű: ha vét a szabályzat ellen 3 ilyen akció után parkolópálya, vagy végleges búcsú, vagy 90 napos búcsú.

Valaki itt írta, hogy jó volna egy ignorál gomb. Sajnálnám, ha lenne ilyen, miért pl. K-nak vannak olyan írásai, amik szerintem kiemelkedően jók.
0
2010. július 30., péntek 19:05
utolsó 10...
most posts by TM
0
2010. július 30., péntek 19:01
Azt látom, hogy egy kritika elbírált-e vagy sem. Ha igen, akkor nem nagyon macerálom, van épp elég feldolgozatlan is. Viszont mivel nincs keresési, kigyűjtési lehetőség a kritikák között, s az újak közül is csupán az utolsó húsz látszik, így simán előfordul, hogy valaki beír valamit egy filmhez, de mire jönne egy kritika-kritizáló, addigra a friss kritika eltűnik a legújabb 20 közül, onnantól kezdve meg teljesen kutya vacsorája, hogy valaki valami véletlen folytán pont annak a filmnek az adatlapjára kattint rá, így aztán megértem azokat is, akiknek elmegy a kedvük a filmekről való véleménynyilvánítástól. Se haverok, se közellenségek irományait nem tudom kilistázni, ezért aztán az elbírálás abszolút ad hoc-random-rendszertelen módon megy.
most posts by TM
0
2010. július 30., péntek 18:58
http://zugugyved.blog.hu/2010/07/30/kitiltas_vagy_moderalas
0
2010. július 30., péntek 18:53
Én mindig találom és szinte mindig szürke. Fel is adtam, hogy ide még valaha is írjak.
0
2010. július 30., péntek 18:52
Kritika-elbíráló vagy? Tök izgi.:)
Azt látod ki hogyan bírálja másnak a kritikáit?

Én egyből törölném azt aki beírja, hogy "alap", "kötelező", "polcon a helye".:)
Főleg ha oda is írja még, hogy "gyűjtőknek".
Na én ilyenkor adom a minuszt.:)
Kár, hogy én nem törölhetek.
0
2010. július 30., péntek 18:41
Mint az egyik kritika-elbíráló, magam is egyetértek veled. Nekem általában úgy szokott fogni a "radír", hogyha chatelést látok a kritikában, vagy messzemenő elrugaszkodást a film témájától, akkor átteszem a nem kritikák közé. Sokszor az egysorosokat is kiszórom, aki írni akar, az erőltesse meg magát jobban, ne csak "jó film" meg "alapmű" szerepeljen, mert az semmitmondó duma. Kérdezni és személyeskedni szintén nem az adatlapon kell, ott a fórum. Akinek nincs hozzászólási joga, az így járt. Szóval aki fentiek miatt nem találja a korábbi fogalmazványát az ne sértődjön meg, írja át a lényegre szorítkozva, vagy épp ellenkezőleg, bővebben kibontva, s máris egy új nagyító alá kerül a kritikája. Ami azt illeti, ez a kritika-felügyelet egy soha véget nem érő meló, így teljességet nem lehet benne produkálni.
most posts by TM
0
2010. július 30., péntek 18:18
Ki tudja, hogy hány fórumon és milyen névvel van jelen? Lehet, hogy azóta már megírta a saját Mein Kampf-ját az xpress fórum olvasóiról :)
0
2010. július 30., péntek 17:54
Nem hiszem,hogy ez az élet rendje! Akkor K nak nem itt,hanem 1 fajgyűlölő fórumon a helye!
0
2010. július 30., péntek 17:42
A kritika csak alkalom a zsidózásra már évek óta...
0
2010. július 29., csütörtök 21:19
A rasszizmust minden megvetik és küzdenek ellene! Ez nem fórum,hanem ész kérdése! Írjon kritikát,de ne zsidózon le senkit,még búrkoltan sem!
0