Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2015. augusztus 20., csütörtök 16:12
Én a négyből hármat megrendeltem. Szerintem az nem olyan rossz arány.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 15:46
Fene se tudja. A Szarvak és a Kéjlak thriller. Nem tudom mennyire rétegműfaj, egy próbát szerintem megérne a dolog.

Az Automata pedig ha jól tudom sci-fi. Azért az elég népszerű műfaj itthon is.
Ha egy Big Game-nek van a hazai piacon létjogosultsága -már pedig a jelek szerint van, hiszen kiadják BD-n,- akkor ezeknek is.

Ráadásul jön a Gunman is, ami akciófilm...

Nekem a Szarvak mindenképp kell, mert nagyon bejött. Az meg egy másik dolog, hogy a Zavii féle steelbook már itthon van, tehát kő bele az a korong.:)
0
2015. augusztus 20., csütörtök 15:25
Hat ezek az "igenyfelmereses" filmel szerintem nem tul jo valasztasok. Ezek megint csak reteg filmek, igy a kiado megint csak rossz kovetkezteteseket fog levonni. Szerintem hibas filmvalasztasok ebben a formaban.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 13:34
Köszi!

Nagyon örülnék neki!
0
2015. augusztus 20., csütörtök 12:33
Kedves nightrace! Köszi a felvetést. Megkerestük az ötlettel az ADS-t. Ha van kedvük hozzá, akkor beindítjuk.
0
2015. augusztus 20., csütörtök 12:13
Kedves RoliVR6! Örülök, hogy tudtunk segíteni :)
0
2015. augusztus 20., csütörtök 12:02
Tisztelt Xpress!

A Bontonfilmhez hasonlóan nem lehetne esetleg az ADS Service Kft-vel is valami ilyesmi kezdeményezést meglépni?

Számos film jelent/jelenik meg ugyanis Romániában magyar szinkronnal és felirattal, amikre nem hiszem, hogy csak én lennék vevő, ha lehetőség nyílna a hazai megvásárlásukra.

0
2015. augusztus 19., szerda 16:03
Kedves Xpress!

Köszönöm a korrekt hozzá állást és a gyors cserét!! Az új fém teljesen hibátlan, helyre állt a lelki békém! :)
0
2015. augusztus 17., hétfő 19:35
Igen, ahogy Jester is mondja, semmi olyan nem maradhat, ami más bolt és árusít BD/DVD/könyvet. Sem hazai, sem külföldi. Idióta dolog, de ez van.

Pl: ha az amazonon találsz valami CD-t, amit javasolnál másnak, azt nem írhatod bele az ajánlódba, hogy amazon. Mert az amazonon van BD/DVD is.

Szép Új Világ.
0
2015. augusztus 17., hétfő 18:57
Ebben az esetben is felhívnád a figyelmet egy másik Blu-ray-ket árusító boltra.
0
2015. augusztus 17., hétfő 18:22
Őszintén szólva nem teljesen. Hálás volnék, ha kicsit bővebben kifejtenéd!

A fentiek alapján most én úgy értelmezem, ha például a Media Markt exkluzív kiadványként megjelentetné a Spielberg féle "Kincsvadászok" filmet BD-n, és csak náluk lehetne kapni, akkor arról itt a fórumon nem lehetne említést tenni, beszélgetni pusztán azért, mert egy Blu-ray lemezen megjelent kiadványról van szó, és az Xpress BD-ket is forgalmaz?

Szóval nekem nem egyértelmű a miért (és a mit) még továbbra sem.
0
2015. augusztus 16., vasárnap 14:57
Köszi a kérdést! A "termékcsoport", amiről a bejegyzés szólt a "Blu-ray", ezért sértette a szabályzatot.  Remélem, tudtam segíteni.
0
2015. augusztus 16., vasárnap 12:56
Ha a lemezek ugyanazok, a bolt érdekeit nyilvánvalóan sérti az is, ha a csomagolásban, extra körítésben eltérő kiadványt reklámozol.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 16., vasárnap 12:15
"Megsérti a fórumozási szabályzatunkat, aki (...) kínálatunkban megtalálható termékek és termékcsoportok alternatív beszerzési forrásairól, árairól, akcióiról tájékoztat közvetve, vagy közvetlenül."Kedves Xpress! Ha már ez a téma szóba került...Még pár hónapja nekem is törölve lett egy hozzászólásom, amelyben Mester Jani-nak annyit írtam, hogy "Ha megadja az email címét, akkor megírom neki, hol lehet kapni a (...törölt rész...)".Higgyétek el, hogy maximálisan betartom a fórumszabályzatot, amit természetesen alaposan elolvastam a regisztrációm alkalmával. A félreértések elkerülése végett nem "lázadok", és nem is katasztrófa a fent említett törlés, viszont szeretném megérteni, miért történt!?Hiszen éppen azért bátorkodtam annyit írni, mert az én értelmezésemben a fenti sorokat, és a fórumszabályzat egészét sem sérti, hogy olyan termékről beszélgetünk, amit nálatok nem lehet (ráadásul korábban sem lehetett) kapni.Megköszönöm, ha segítetek tisztázni ezt, hogy még véletlenül se írjak olyat, ami itt nem elfogadott!
0
2015. augusztus 14., péntek 12:07
Kedves marcellp! Ez lenne a vonatkozó rész: "Megsérti a fórumozási szabályzatunkat, aki (...) kínálatunkban megtalálható termékek és termékcsoportok alternatív beszerzési forrásairól, árairól, akcióiról tájékoztat közvetve, vagy közvetlenül."
0
2015. augusztus 14., péntek 12:06
Kedves Arzo! Ez az egy volt csak más méretű, mert a többit már sikerült kiirtanunk. Ezt is javítottuk. Ha még nem látszódna nálad, akkor töröld a cache-elt képeket. Elnézést a kellemetlenségért!
0
2015. augusztus 14., péntek 11:42
Fejlécben a neved fölött.
most posts by TM
0
2015. augusztus 14., péntek 11:39
A dvdextrának eddig se voltak vásárlói.
most posts by TM
0
2015. augusztus 14., péntek 11:35
Hol találom meg a fórumetikai szabályokat? Előre is köszönöm!
0
2015. augusztus 14., péntek 11:24
akkor nem lennének vásárlóik
0
2015. augusztus 14., péntek 10:47
Ahogy az oldal se másokat.
most posts by TM
0
2015. augusztus 13., csütörtök 17:16
Ezert mar mas is szolt de a kutyat nem erdekelte.
0
2015. augusztus 13., csütörtök 14:43
Kedves Xpress, a DVD extra oldalán lévő bannerek magasságát be lehetne egy méretre állítani? A Végre Otthon bannere magasabb a többinél és amikor rá kerül a sor ugrik az oldal. Folyamatában olvasni így zavaró a cikket.
0
2015. július 17., péntek 0:25
Nagyon szívesen!
0
2015. július 16., csütörtök 19:22
Tisztelt Xpress.hu!

Köszönöm szépen a csomagomhoz mellékelt ajándék kirakót! A gyerekek nagyon örülnek neki. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0