Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2010. július 29., csütörtök 19:57
Én is átírtam a nem odavaló reagálást.
0
2010. július 29., csütörtök 19:56
U.i.: Köszönöm K úr gyors reagálását, de jó lenne, ha nem csak ő venné magára az előzőekben leírtakat.
0
2010. július 29., csütörtök 19:56
Pont field az,akinek elege lett...De hiányzik Juliet,Daemien,Sonny és még sorolhatnám.
0
2010. július 29., csütörtök 19:55
Tisztelt Xpress stáb!

Bár gyakorlatilag semmi közöm hozzá, de az utóbbi években, a napi rendszerességűvé vált látogatásaim során az életem része lett az oldaluk olvasása és az ide való időnkénti írás. Ezért is látom szomorúan, hogy az időhiány miatt már nem csak a kritikák minősítésére, de a moderátori feladatokra sem jut elég energia. Nem is a fórumokra tekintettel mondom ezt, hiszen egy-egy élesebb mondat, elfajuló vita, személyeskedésbe fulladó eszmecsere, világnézeti kapcsolódás a kitárgyalt filmhez előfordulhat bárhol, és ezek nincsenek is annyira szem előtt, hogy azok, akik az oldalukat eredeti funkciójának megfelelően használják és vásárolni járnak ide, önhibájukon kívül beléjük botoljanak.

Az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban ezek felülete a fórumok helyett az egyes filmek kritikai oldala, gyakorlatilag az elsődleges vásárlói felület, amiből több helyen chat-jellegű üzenőfal esetleg politikai- vagy világnézeti eszmék kifejtésének színtere lett. Senkit és semmit nem célom minősíteni, csak észrevételeztem dolgokat, és erre hivatkozással ajánlom figyelmükbe az alábbi filmek kritikai oldalait és néhány helyen a filmekhez tartozó fórumokat:

- Macskaszem (B-Roll kiadás) (DVD)
- Tőzsdecápák (BD)
- Szentjánosbogarak sírja (egylemezes változat) (DVD)

Üdvözlettel: Niwrok
0
2010. július 29., csütörtök 19:53
Én megmondom őszintén nem azért járok fel, hogy a zsidókról és dolgaikról olvassak.  Nem érdekel mi van velük és nem ide való. Nagyon szerettem field kritikáit olvasni meg az övéihez hasonló, tartalmas írásokat, írja azt bárki, mert ismeretet adtak és felkeltették az érdeklődésem bizonyos filmek iránt.  Jó feljárni, elolvasni ki mennyire elégedett egy lemez paramétereivel, jó olvasni a hírmorzsákat, hogy mi várható nemsokára stb. Én ezek miatt járok fel. Persze lehetne fórumozás nélkül csak vasárlás miatt feljönni, de akkor sok dologról lemaradnék, úgy érzem.
Vagy legyen egy "ignore" funkció, amit mindenki beállíthat, ha nem akarja valakinek a kritikáit látni és kész.
0
2010. július 29., csütörtök 19:46
Az értelmes kritikáik sok embernek meghozták a kedvét a vásárláshoz,míg a zsidózás esetleg ellenkező hatást kelt.
0
2010. július 29., csütörtök 19:44
Lehet most érdekes lesz amit mondok,de azok az eltűnt filmbarátok gondolom továbbra is vásárolnak innen sok filmet,nem?..Alapjáraton kereskedelmi oldal és nem barátkozós fórum..na most pár ember máshol cserél eszmét..a világ nem dől össze...szerintem..
0
2010. július 29., csütörtök 19:42
Kedves xpress!

Miért tűritek el a másik fórumozót ostoba gúnynévvel látatlanban lealázó ill. rasszista kritikákat?
Már egy csomó okos filmbarát eltűnt innen,részben ez miatt,a maradékra sincsen szükség?
0
2010. július 29., csütörtök 19:35
Tisztelt Xpress K kritikájában(Hypolit a lakáj(1931)) az "esztergált farkúak" kifejezés keményen a rasszizmust súrolja! Kérem intézkedjenek eme embernek nevezett valakit kiírtani a fórumról! a hatóságnak lehet jelezni kellene!
0
2010. július 24., szombat 13:57
Nálam tökéletesen megy a DVDEXTRA összes oldala!
0
2010. július 24., szombat 13:40
És tényleg! Már a többi link sem működik.
0
2010. július 24., szombat 13:25
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyi különbséggel, hogy nekem nagyjából semmi sem nyílik a dvdextrán.
0
2010. július 24., szombat 13:20
Kedves Xpress!

Ha a jobb oldalt található dvdextra-s hírek közül az " Aki megállította a homokórát... " -ra kattintok nem jelenik meg az új lap.
0
2010. július 6., kedd 19:54
Nekem az Alfás időszak tetszett legjobban, mert Tímár György szövegein sírva röhögtem.
most posts by TM
0
2010. július 6., kedd 17:20
Sziasztok!

Egyszer már kérdeztem és egyben javasoltam is, hogy a képregényeknél nem tervezitek-e a LUCKY LUKE sorozat árusitását.
Nekem pont aktuális lenne, az újat a 13.-at még nem vettem meg.
Látom Asterix van (az új Egmont) sorozat.
Gyerekkorom óta ezt a 2 sorozatot gyűjtöm. Több átfedésem is van kezdeve az újvidéki Fórum, Alfa magazin, Egmont, Pesti könyv, stb.
Örülnék, ha itt gyűjthetném ovább őket.

Ez a hivatalos oldala:
http://www.luckyluke.hu/index.html

Valamit válaszoljatok, belátható időn belül!
Kösz!

0
2010. június 22., kedd 0:58
nem egészen, hanem be volt tervezve egy megjelenés azokból de végül nem lett belőle semmi, de Xpress még reménykedik benne hogy talán lesz belőle valami egyszer talán!
0
2010. június 22., kedd 0:56
Általában ez azt jelenti, hogy újrakiadás lesz azokból a DVD-kből.
0
2010. június 21., hétfő 23:44
Ennek ellenére a legmegbízhatóbb cég az Xpress. Mindig pontosan jönnek a filmek. Korrekt cég!
0
2010. június 21., hétfő 23:06
Hello Xpress!

Hamarosan megjelenő termékek résznek a vége elég rendezetlen! bizonytalan és joglejárt filmek miért vannak ott?
0
2010. június 20., vasárnap 12:49
Szia Xpress!

Nálatok miért van "Nem rendelhető" státuszban az éppen akciós Négy Esküvő És Egy Temetés? Máshol van belőle...

Az aktuális akcióknál pedig az Universal díszdobozok, ... "menüpont" alatt nincs már semmi...

Üdv: G.
0
2010. május 14., péntek 16:30
Kedves Xpress!

Miért van az, hogy a főoldalon A csendőr New Yorkban, A csendőr és a csendőrlányok, A kezdet kezdete, stb. megjelenése napról napra tolódik (utóbbi film kb. január óta)? Az biztos, hogy ezek a filmek egyébként már megjelentek, szóval nálatok lehet a hiba.
0
2010. május 4., kedd 18:08
T. Xpress!

Kapható lesz nálatok is A Setét Torony - A harcos születése (Cartaphilus) c. képregény?

Köszi.
0
2010. április 28., szerda 11:30
Tisztelt Xpress!

Már írtam egy levelet Önöknek egy rendelésemmel kapcsolatban, amire azóta sem kaptam semmilyen választ. Ma reggel megkaptam az értesítőt az érintett termék törléséről.
A Motel 2. című filmet hónapokkal ezelőtt megrendeltem, ami azonban, miután bekerült a félretett termékeim közé (a mostani törlési értesítő alapján 97 napja), egyszercsak váratlanul kikerült onnan, vissza az előrendelések közé - immár bizonytalan státuszban. Ez volt az, amit szóvá is tettem, eredménytelenül.
A napokban hasonló váratlansággal és mindenféle egyéb jelzés nélkül visszakerült a félretett termékeim közé, ám az eredeti megrendelési időpont szernti, mínusz akárhány napos lejárati idővel.
Írtam is ezen a felületen keresztül, hogy ez történt, és a terméket mindenképpen szeretném átvenni, ezért kértem Önöket, hogy a következő csomagom átvételéig szíveskedjenek tartani ezt a filmemet is. Erre ugyancsak semmi választ nem kaptam, egészen a mai napig, amikor megérkezett az automata értesítő a törlésről.
Kérem ezért szíves intézkedésüket, hogy a terméket át tudjam venni a következő, később összeállítandó csomagommal, tekintettel arra, hogy a valós félretételi ideje nem egyezik a rendszerükben megjelenővel.
Nyomatékosan kérek továbbá bármilyen választ, reakciót a levelemre.
Bízva a probléma megoldhatóságában

üdvözlettel
0
2010. április 16., péntek 9:46
ezek már pro videos kiadások.
0
2010. április 16., péntek 1:07
Ha jól sejtem, azok kifutó FHE cuccok, és majd az új ProVideo kiadás keretében lesznek akciósak.
0