Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2010. április 15., csütörtök 11:30
A főoldalon a "ÚJ TERMÉKEK A KÍNÁLATBAN" link alá szerintem az akciós dolgok kerültek be.
0
2010. április 5., hétfő 19:34
ha szerdán akarod megkapni akkor a hétfői nap leadott rendelés a legbiztosabb
azt hogy kedden mi a határidő azt nem tudom
0
2010. április 5., hétfő 18:51
Sziasztok!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikor kell leadnom a rendelést ahhoz, hogy mondjuk egy héten szerdán jöjjön ki a GLS? Mostanában már, gondolom a sok rendelés miatt, nem úgy működik, hogy ma leadom a rendelést és holnap megérkezik a csomag. A legutóbb azt tapasztaltam, hogyha szerdán szerettem volna megkapni a csomagot, akkor kedd reggel 7 előtt kellett elküldeni a rendelést, így még fel lett dolgozva/összecsomagolva és kedden oda is lett adva a GLS-nek és szerdán kihozták a csomagot. Szóval jó a logikám úgy, hogyha szeretném megkapni adott napom a csomagom, akkor előttevaló nap reggel hétig kell leadni a rendelést?

Köszi!
0
2010. április 5., hétfő 18:40
Mivel egyre többször vásárolok itt könyvet is, esetleg a Lucky Luke képregényeket nem akarjátok Ti is árusítani?
A első 11 már megvan és a 12. is már meg van rendelve, de a későbbiekben itt vásárolnám, ha lesz esetleg.

http://www.luckyluke.hu/index.html
0
2010. április 2., péntek 19:36
Nem lehetne esetleg létrehozni a fórumon belül egy "büszkeség falát", ahova mindenki belinkelhetné a fasza kis blogját állandó jelleggel? Szerintem jó lenne azoknak, akiknek erre van igényük és így a filmes blogokat is az olvassa, akinek van hozzá kedve és megtalálja a gyűjtőhelyüket egy helyen.
0
2010. március 31., szerda 1:13
Xpress!

Neil Gaimantól az Anansi fiúkat lehet/ne nálatok is kapni majd?

Köszi.
0
2010. március 30., kedd 17:36
Valami spéci programmal az eladó DVD-DVD-t keres fórumokat kellene összefésülni.
0
2010. március 17., szerda 15:31
Kedves Xpress!
Nyakunkon a húsvét és érdeklődnék hogy várható-e valami jó kis BD akció?
Mondjuk olyan kettőt 9ezerért vagy hármat 12ért! Az tök jó lenne.
0
2010. március 16., kedd 10:42
Üdv. Xpress!

Biztosan került már szóba,de mostanában miért van ez a sok karbantartás???
Reggel,este,délalőtt,akármikor jövök mostanában csak a karbantartás írja ki nekem!!!
Régebben nem volt ennyi!!!
0
2010. március 12., péntek 16:42
Igen, én elfogadom, ha sokan nem rajonganak/nem szeretik/nem használják ezeket a közösségi oldalakat, DE attól még tény, hogy egy ilyen egyre bővülő terepen, amin a reklámozási lehetőség ingyen van, nem luxus jelen lenni. Befektetést nem igényel, mindössze némi időt naponta. Ezáltal olyan emberekhez is el lehet jutni, akik nem olvasnak hírlevelet és/vagy fogalmuk sincsen róla, hogy hol tudnak dvd-t venni. A közelmúltban két alkalommal is szembesültem azzal, hogy letölteni nem tudó/akaró ismerőseim dvd-ket szerettek volna venni, de nem tudták, merre induljanak. Nyilván ott a google, de ajánlás nélkül nem szerettek volna egyetlen webáruházban sem vásárolni. Ellenben ha egy weboldal vagy webáruház neve forog valahol, látják, olvassák, hogy az oldal mit ad, mit kínál,és ezt az infót tovább is adják az ismerőseiknek, - akár a facebookon keresztül, ahol erre egy kattintással lehetőség van -, akkor idővel még többe ember fogja google nélkül is tudni, hova forduljon, ha vásárolna. Elhiszem, hogy ez idealistának tűnhet, az viszont luxusnak, ha valaki nemet mond egy ingyenes promóciós lehetőségre egy olyan világban, ahol a kalóz oldalak nevét mindenki alapból sorolja, és ahol van egy réteg - 30-50 éves korosztály -, aki áldozna pénzt lemezekre, de nem tudja, hol vásároljon minőséget, ha a multiban csak tasakos dvd-t lát a párizsi mellett. És nem állítom, hogy a facebook ezt a problémát egy az egyben megoldja, de ha 10 ilyen potenciális vevőhöz el lehet vele jutni, már megérte, hiszen semmibe nem kerül, míg egy valamire való reklámot kigazdálkodni képtelenség. Ezért mondtam, hogy ezen érdemes elgondolkodni.
0
2010. március 12., péntek 15:41
Az iwiw alapvetően egy hasznos találmány. A Nemzetbiztonsági Hivatal számára, ha valakit le akarnak nyomozni, annak ismerősi körét, stb :D
De lényegében tényleg, az iwiw is már erről szól. Ökörség. Az összes fostos alkalmazás közül egyedül a Kvízpartos jön be nekem, asszem csak az van fent, mert abban még tudtam valamit alkotni Természettudományok témán belül :D Már csak az időmön kell javítani és még akár első is lehetek az év folyamán... tavaly sikerült elérnem az 5. helyet, haverom pedig a 6. helyet érte el. 1 pont különbségünk volt :D
0
2010. március 12., péntek 15:22
Amúgy mennyiben kell másra gondolni ezeknél, mint ami az iwiw? Bár ha egymás "lopkodmányai", akkor szerintem már az iwiw nyitóoldala (hogy ismerőseim nevéhez éppen milyen tett tapad) is bőven elég agysejtpusztító olvasmány. Arról nem is beszélve, hogy ismerőseimről van szó (plusz rokon, családtag!), tehát nem olyanokról, akikre amúgy magasról teszek. Bár ezek után muszáj. ;-) És ez az: ki nem gyurmázza le, hogy XY kapott valakitől egy iwiw-konyakot, vagy hogy inna egy tonikot, és küldök-e neki? A hajamat tudnám tépni ezektől a kitalálmányoktól, ha nem lenne amúgy is kevesebb a kelleténél. Inkább azét, aki ezeket kiötli.
0
2010. március 12., péntek 15:08
A twitter tulajdonképpen a világ egyik legnagyobb ökörsége, amire az emberek úgy rátapadtak, mint légy a szarra... a twitter tudtommal arra szolgál, hogy leírd, hogy éppen mit csinálsz... olyan, akár egy valóságshow. Engem mondjuk nem túlzottan érdekel, hogy valaki beírja, hogy "megyek sz*rni"...
A facebook a másik ökörség, ami addiktívvá tehet egyébként értelmes embereket...
Semmire nem jó egyik sem, csak baromságokra. Értelmes funkciója egyiknek sincs, amit ne lehetne megoldani másképp.
Ez a fajta netes kultúra az, ami a mai társadalomra egy idő után nem igazán lesz jó hatással...
0
2010. március 12., péntek 15:01
Csatlakozom, én sem rajongok netes divathülyeségekért.
most posts by TM
0
2010. március 12., péntek 14:19
Egyszer majd mesélek neked, mennyi lehetőség van a facebookos megjelenésben, de egyelőre hallgatok, mert ha a konkurencia olvas, akkor lenyúlja az ötletemet.:)
0
2010. március 12., péntek 14:16
Nekem 8, mert egyikről sem tudom, hogy mi fán terem, a fordulat meg lehet, hogy csak idő és elszánás kérdése. ;-)
0
2010. március 12., péntek 14:16
Kedves Xpress. Érdeklödnék,hogy mikortól lehet elörendelni,a Nindzsagyilkost?
0
2010. március 12., péntek 14:14
Az egy dolog, de az adatlapokon a "Gyártó stúdió"-hoz szinte minden esetben a forgalmazó van beírva, ha meg mégis a gyártó stúdió, akkor csak mi, bennfentesek tudjuk, hogy azt miként kell értelmezni, és "örülünk", hogy megint egy félrevezető információ került elénk. Tehát ha nem ismert a beérkező anyagból, hogy ki a gyártó stúdió, és nincs kapacitás kinyomozni, akkor üresen kell hagyni és/vagy odatoldani egy "Forgalmazó" rovatot, ami meg egyértelmű, mert csak lehet tudni az Xpressnél, hogy kitől jön az adott film, illetve ki küldte el az adatlapokhoz az ismertetőt.
0
2010. március 12., péntek 14:07
Azon töprengek, vajon a twitteres kezdeményezés után nem lesz -e Xpress-nek facebookos oldala is? A twitterrel ellentétben a facebokkos közlések - szerintem - sokkal több emberhez eljutnak, márcsak azért is, mert idehaza a facebook használata jóval elterjedtebb, mint a twitteré. Lehet, hogy én látok ebben túl nagy fantáziát, de szerintem ebben van lehetőség. És nem kevés.
0
2010. március 9., kedd 17:34
Forgalmazók jönnek-mennek, ember legyen a talpán, aki tudja ezt követni :D
0
2010. március 9., kedd 15:42
Kedves Xpress!

Két dolgot szeretnék kérdezni/javasolni:
- régebben tartozott "favicon" az oldalhoz (vagy inkább a címsorhoz), ha jól emlékszem az a kék alapon narancssárga smiley volt, ami a header-ben is megtalálható. Firefox-ot használok és mivel az oldal címe a könyvjelző eszköztárban van, ez megjelenne mellette, ha lenne - régebben, amíg volt, meg is jelent. Mivel már nincs, ezért egy álló formátumú fehér téglalap van helyette. Nem egy kínzóan szükséges dolog, csak jobban mutatna :)

- a másik: megoldható lenne, hogy a filmek adatlapjain a gyártó stúdió mellett (alatt :) a hazai forgalmazót is feltüntessétek? Nem mindig ugrik be, hogy akkor most melyik stúdió filmjeit ki forgalmazza, főleg, hogy ha jól tudom, nem is mindig lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ha X stúdió, akkor Y forgalmazó; mert X filmjei közül bizonyosakat csak Z forgalmaz. :)

Ennyi lenne az én építő jellegű hozzászólásom, köszönöm. :)
0
2010. március 4., csütörtök 20:34
Gratulálok, Xpress! A karácsonyi reklám helyett a "Böngésző" felirat egyszerű, de minőségi csere!
0
2010. március 4., csütörtök 15:51
csak nem...
0
2010. március 4., csütörtök 15:34
Az jutott eszembe, hogy ezek talán már a rég ígérgetett új honlap dizájnját vetítik előre...
0
2010. március 4., csütörtök 15:30
Tetszik az új bannerek sarkában a dvd/blu-ray/könyv megjelölés.:)
0