Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. december 15., kedd 18:13
Elhoztam az idei utolsó csomagom tőletek! Szeretném megköszönni a Szövetség utcában dolgozóknak az egész éves munkájukat, meg persze mindenki másnak aki egy kicsit is segít lökdösni az Xpress szekerét. Kívánok sok erőt, türelmet, kitartást a végső rohamhoz, és persze kellemes ünnepeket utána. Remélem jövőre már többet rendelhetek tőletek mint idén.
0
2009. december 14., hétfő 20:51
Megtörtént! Köszi a gyors választ! Remélem szerdáig megjön a csomag! :-)
0
2009. december 14., hétfő 20:48
Valószínűleg a csomagolás során derült ki a Hetedik érzékről, hogy a feladni szándékozott példány hibás, vagy nem található. Ilyenkor visszakerül a csomag feldolgozásra, a hibás/hiányos terméket pedig megrendeli a rendszer a kiadótól. Ha szerdára kellene a csomag, akkor be kellene jelölni a most szállítható termékeket azonnali küldésre, vagy csökkenteni a szállítható mennyiség limitet.
0
2009. december 14., hétfő 20:43
Kedves Xpress!

Mai napon összeállt egy csomagom, ami már CSOMAGOLÁS ALATT is volt, de mostanra visszakerült az adminisztráció->aktív rendelések közé! Ráadásul nem is "azonnal útnak indítjuk/átvételre előkészítjük a terméket" státuszban vannak a csomag filmjei, hanem "Félretesszük" státuszban. !!!!Ha ez még nem lenne elég a "Hetedik érzék" című film teljesen kikerült a csomagból!!!! Fontos lett volna hogy holnap vagy legkésőbb holnap után meghozza a GLS, ugyanis a hét második felében elutazom. Mi történhetett?

Köszi
0
2009. december 7., hétfő 16:53
Most látom,hogy  Kerülőutak c. film rejtett extráira vonatkozó infóm nem számít hasznosnak.
Kritikának tényleg nem kritika,de akkoriban a fórum még kevésbé ment,nincs is egy hozzászólás sem ott.
0
2009. december 6., vasárnap 22:06
Nálam is lassú,de csak ez az oldal.
0
2009. december 6., vasárnap 22:05
Ez most valami hálózati probléma lehet, mert a szerverrel tudtommal semmi gond nincs, és a válaszidők is normálisak. Egyedül az adatátvitel tűnik lassúnak. Lehet, hogy valamelyik szolgáltatónál van valami zűr, vagy karbantartás.
0
2009. december 6., vasárnap 21:55
kínaiak megtanultak számolni :)
0
2009. december 6., vasárnap 20:59
kéne már valamit csinálni mert iszonyú lassú az oldal!!!!!
0
2009. december 6., vasárnap 11:18
Na ez így már érthető. (Mondjuk akkor is lelombozó, amikor egy "Fasza lemez, király film!!!" hasznosnak minősül, máshol meg a negyedik oldalon szürkéllik a félképernyős...)
0
2009. december 6., vasárnap 10:41
Az rendben van, de a dolog nyilván úgy is működik, hogy egy adott adatlapra rámegy az ember, kezébe veszi a seprűt és a lapátot és kitakarít.
0
2009. december 6., vasárnap 3:25
Nem biztos, hogy az elbíráló az adatlapon jár. Van egy maszek link, amire kattintva az utolsó (legfrissebb) száz(?) kritika látszik, ömlesztve. Az ember csak kattint egyikről a máskra, de nem fut bele az ugyanarra az oldalra írt régebbi írásokba.
most posts by TM
0
2009. december 6., vasárnap 1:11
Támogatom, egyetértek. Vannak olyan adatlapok, ahol két-három kritika szerepel, de csak mondjuk a legutóbbi van elbírálva. Ilyenkor nem lehetne minősíteni a másik kettőt is? Olyan lelombozó megpróbálni értelmeset írni.
0
2009. december 5., szombat 14:39
Édes, drága kritikaitészek. Mondjátok meg nekem őszintén, ha egy adatlapon jártok, nem lehetne ott kompletten rendet rakni? Mi a csuda értelme vannak annak, hogy egy kritikát - az időrendiségtől függetlenül elbíráltok, míg mások az idők végezetéig szürkülnek  és kavarodnak ugyanott? Van az adatlapokon nem kevés remek írás, de több időbe telik kiszemezgetni őket, mint elolvasni.
0
2009. december 4., péntek 17:03
Legalább 5-ször belinkelve egymás után.
0
2009. december 4., péntek 16:49
Meg lehetne oldani,hogy csak az hirdethessen,aki legalább 200 filmet akar eladni,nem betűrendbe felsorolva?:)
0
2009. december 2., szerda 16:28
Támogatom. Amit még javasolnék melléjük: magyar filmek, ázsiai filmek /hazánk termékei szerintem érthető, utóbbinak én mindenképp örülnék - meg azért szép számban vannak jelen/.
0
2009. december 2., szerda 14:54
Javaslat: Részemről nagyon örülnék, - és feltételezem még jó sokan rajtam kívül - ha a "Keresés műfajra" legördülő menüből választhatóvá válna a következő néhány szempont:

díszdoboz/gyűjtemény
joglejárt
digipack
twinpack
steelbook
Xkluzív/díszkiadás

A twinpack ill. steelbook még listázható a keresőbe való beírással, mivel a címsorban általában így szerepel a megnevezés, de a digipack-ok és díszdobozok esetében már közel sem kaphatunk teljes listát. Joglejárt termékekről pedig egyáltalán. Nagyon hasznos volna néhány ilyen szűrési lehetőség, mivel ma már döntően befolyásolja egy-egy új megjelenés minősége a kosárba való bekerülést.
Ezek közül talán a legfontosabb a díszdoboz/gyűjtemény volna. Ha van lehetőség TV-sorozat alapján szűrni a jelenlegi adatbázisból, akkor gondolom ez is megoldható lehet.
0
2009. december 2., szerda 13:29
Igen sajnos. Most néztem és Elizabeth Shue-ból is kettő van. Nem lehetne ezeket a hibákat javítani Xpress?
0
2009. december 1., kedd 22:52
Én nem bántottam semmit. Eddig jó volt.. Igaz, valamikor valami történt, mert az utóbbi napokban ok nélkül kikapcsol a gép.. Holnap úgyis viszem orvoshoz, vírusmentesítésre. Lehet, kevés C vitamint adtam neki?? :-)
0
2009. december 1., kedd 22:47
Szerintem ez nem Xpress, hanem böngészőfüggő. Engedélyezted az előzmények megjegyzését?
0
2009. december 1., kedd 22:40
Csak nálam nem jegyzi meg az Xpress keresője a már korábban beírt címeket?

Ez így elég uncsi - mindig újraírni... :-(
0
2009. december 1., kedd 20:13
A kukikat? :)
Na azt én ellenzem. n:)
0
2009. december 1., kedd 20:11
Nekem nagyon nem ...  a humán vonal lassan bebukja a sok matekozást. Még jó, hogy nem ellenzem a cookiekat.:)
0
2009. december 1., kedd 20:10
Nekem egyre megy. :)
0