Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. december 1., kedd 20:09
Kiegészítés: a matekos és mérnöki diplomások. :)
0
2009. december 1., kedd 20:08
Nem találtam sehol választ, ezért az lenne a kérdésem, h lehet azt már tudni, h hogyan lesz az ünnepi nyitvatartás? Elképzelhető, h korán kérdezem, de sajnos elmebeteg munkaidőben dolgozok, így jó lenne tudni, h dec. 23-án például mehetek-e még személyesen átvenni csomagot. Köszi előre is.
0
2009. december 1., kedd 18:34
A végén már csak diplomások vásárolhatnak itt.
0
2009. december 1., kedd 17:14
ezeket az összeadásokhoz = ezekhez az összeadásokhoz
0
2009. december 1., kedd 17:13
No de nekem már ezeket az összeadásokhoz is hol az ujjacskáimat, hol a (sós) pálcikáimat kell használni. Előre félek az osztástól, mert az ugyebár lehet bennfoglalás is, meg részekre osztás is...
0
2009. december 1., kedd 16:42
Én a köbgyökvonásokat várom nagyon!
Ezek az összeadások nagyon kisiskolás dolgok....
0
2009. december 1., kedd 10:40
Steve Carell is kétszer szerepel, Steven néven is!
0
2009. december 1., kedd 0:30
A hackerek sajnos nem fogják abbahagyni a támadást, mivel automatizált rendszerekről van szó, így teljesen mindegy, hogy 5, vagy 5 millió oldalt támadnak folyamatosan. Nem lenne egyszerűbb engedélyezni a sütiket (cookie-kat), amelyek aztán tényleg még soha nem okoztak senkinek komolyabb bajt?
0
2009. november 30., hétfő 23:44
Nyugi, lassan jön a kivonás! Tudod, összeadás, kivonás, szorzás, osztás - szépen sorban... ;-)
0
2009. november 30., hétfő 23:42
Nem bánnám már, ha a kínai hackerek lekopnának végre az Xpressről. Ugyanis nincsenek kukik a gépemen, ezért minden belépés előtt próbára tesznek azok a matematikai feladványok, állandóan a pc-s számológép segítségét kell igénybe vennem.
0
2009. november 30., hétfő 11:35
Reméljük, így lesz.
0
2009. november 30., hétfő 10:38
Azért is írtam az előbbieket, hogy a véget nem érő kritkaelbíráló munkában maguk a kritikaírók is partnerek legyenek.
most posts by TM
0
2009. november 30., hétfő 9:51
Viszont ha már az adatlapoknál tartunk és ha már ezt felvetetted, hadd ismételjem meg itt is azt, amit személyesen már megbeszéltünk. Jelesül azt, hogy az adatlapok az általad írottak miatt is és a rendezetlen és el nem bírált kritikák miatt is néhol borzalmasan néznek ki, külön távcső kell hozzá, hogy az ember megtalálja az értelmes, értékes, és valóban hasznos írásokat. Mintha nem kifejezetten működne  - nem szeretem a bíráló szót, úgyhogy hadd mondjam azt - a "rendrakó" rendszer. Ismerem az erre vonatkozó érveidet, de mindenképpen szerettem volna ezt ezen a fórumon is megemlíteni.
0
2009. november 30., hétfő 2:58
Többeknek szól, hogy a kritikákban szorítkozzanak kizárólag a kiadványokkal kapcsolatban megnyilvánulni. A termékek adatlapja nem chat-felület, nem kérdezősködünk, nem szólunk be másoknak, mi több politikai nézetek terjesztésére sem való. Ha már egyszer azt kéri az oldal üzemeltetője, hogy írj kritikát a termékről, akkor próbáljon meg mindenki ennek megfelelni, az egyéb improvizációt meg vagy magában tartani, vagy a fórumban megvitatni. Ellenkező esetben megeshet, hogy a kritikának nem minősülő irományok közé kerül egy bejegyzés, vagy alkalmasint még onnan is törlődik.
A kritika rovat egyik, ha nem a legnagyobb funkciója az volna, hogy mankóként szolgáljon a terméket nem ismerőknek, akik ez alapján dönthetik el, érdemes-e megvásárolni a kiadványt. Senki nem szeretné, hogy az ilyen alapon végzett kutakodásában vég nélküli üzengetésekbe, okoskodásokba, beszélgetésekbe fusson bele, ahelyett hogy érdekes és értékes elemzéseket, kritikákat, "filmes eszmefuttatásokat" találjon ott, melyek segíthetik eligadozását a filmek birodalmában.
most posts by TM
0
2009. november 28., szombat 23:34
Nem árulkodásképpen, de benya a G.I.Joe adatlapján EESSZZMMÉÉLLEETTLLEENNÜÜLL nem ismeri a szóközt, és széthúzza az egész oldalt. Lehetne tenni valami közteset ezügyben (úgy értem a törlésen kívül)?
0
2009. november 22., vasárnap 16:53
Jogos. Amikor korlát alá került az Eladó dvd-s topik, akkor kellett volna belevonni ezt is. Bele a levesbe az egész keres-kínál szekciót. De sosem késő.
0
2009. november 22., vasárnap 16:45
Még ha csak egyedül lenne...
most posts by TM
0
2009. november 22., vasárnap 16:40
3178. már én is felvetettem anno ezt a "barátunk" miatt...
0
2009. november 22., vasárnap 16:39
Negyed misi?!? Mit akarok akkor én itt örökös tagságot havi nyamvadt 40-50 ezerrel... :-( Mondjuk én nem csoportos vásárló vagyok! ;-)

Robi pedig már biztos dörzsölte a tenyerét a tengernyi darabszám láttán... Közel 11 milla? Az ész megáll! :-D Ja és ez már a 3%-os kedvezmény levonása után maradt? :-O
0
2009. november 22., vasárnap 16:23
Kedves Robi!

A vég nélküli pofázás féken tartása céljából javasolnám az "Aki DVD-t keres" topik korlátozott igénybevehetőségét.
most posts by TM
0
2009. november 14., szombat 17:39
Xpress
Szeretném felhivni a figyelmet arra, hogy Guillermo Del Toro két féle írásmódal is zserepel az adatbázisban.
0
2009. november 13., péntek 16:12
17. KÉRDÉS: Az oldalon olvastam, hogy vannak egyéni kedvezmények. Kinek járnak ezek a kedvezmények, és pontosan mit jelentenek?(faq)
0
2009. november 13., péntek 16:07
Sziasztok! Egyébként milyen rangok vannak? Gondolom van más rang is a VIP-en kívül :)
0
2009. november 13., péntek 15:35
2005. decemberéig V.I.P. vásárló volta, 2006. januárjától kaptam meg az "Örökös tag" státuszt, de most nem ez a lényeg. O.K. Legyen a V.I.P. státuszhoz is a HOTLINE vonal, csak valami történjen ezen a téren.

A Robi kb. 20 perce visszahívott telefonon (köszönöm), és sikerült a problémámat 3 perc alatt megbeszélni.
0
2009. november 13., péntek 15:00
nem tudom :)
0