LogX: Soha nem szoktam kérkedni a vásárlási mennyiségemmel, sőt a fórumokon sem nagyon szerepelek, de most nálam is kivágott a biztosíték, és sajnos igazat kell, hogy adjak neked. Az Xpress-nél pár millió Ft-ot költöttem el 2004 óta, az utolsó vásárlásom összege a héten negyed milla fölött volt, és napok óta hiába várom az Xpress válaszát a problémámra. A telefont nem veszi fel senki, faxra vált, vagy hangpostára, az e-mailre sem jön 1 napja válasz. És most következne az építő jellegű kritika, javaslat, kérdés: Azok a vásárlók, "Örökös tagok", akik bizonyos limit fölötti forgalmat bonyolítanak le (100.000. v. 500.000, vagy tudom is én) az Xpressnél, kaphatnának-e egy olyan "kiváltságot", hogy hozzájussanak egy titkos hotline vonalhoz (vezetékes, vagy mobil), amin keresztül, ha valódi baj van, havonta legalább 1-2 alkalommal jogosultak lennének használni, és ahol valóban segítséget kapnának a probléma gyors kezelésére, hogy a vásárló ne érezze magát egy semmibe vehető nullának, ne érezze magát teljesen kiszolgáltatottnak. Most például S.O.S.-be kéne segítség, mert valamilyen varázslatra a kosaramba 1689 termék zuppant be valahonnan, 10.727.382,- Ft értékben. Na tiz millióért én sem tudok vásárolni, de hol itt a forródrótos segítség. A hotline vonalat biztosan nem arra használnám, hogy naponta kétszer érdeklődjek, "mikor aggyák mán ki végre az X-Aktákat?".