Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. november 13., péntek 14:58
Szerintem sem. Egy mail, gyors válaszokkal és ha sehogyan sem megoldható a dolog, akkor az ügyfélszolga részéről kezdeményezett skype-os hívás sokkal egyszerűbb, demokratikusabb - csakhogy vapét is megidézzem - és simán korában tartahtó a hossza, hiszen ha valakinek még ott áll egy halom mail és elintézednő ügy, akkor nem fog hosszasan csevegni egy vevővel.
Bárhogyan is, de valami valóban kellene, biztos, hogy sokaknak lenne segítség.
0
2009. november 13., péntek 14:54
Különben mikor éri el valaki ezt a státuszt? Vagy ezt csak azok kapják, aki 99-óta itt nyomulnak?
0
2009. november 13., péntek 14:53
Örökös tagból szerintem nincs olyan sok, és ez a diszkriminálás - csak hogy népszerű szavakkal is dobálózzak - nem biztos, hogy jót tenne.
0
2009. november 13., péntek 14:52
én is szeretek csacsogni :)
0
2009. november 13., péntek 14:50
Mondjuk az "Örökös tag" státuszhoz járhatna egy HOTLINE szám. Egy próbát megérne. Nem hiszem, hogy egyből izzana a vonal a túlterheltségtől. A Skype-tól egy kicsit tartok, mert esetleg a beszélgetés ingyenessége magában hordozhatja a túzott bőbeszédűség veszélyét. Titkos szám, meddig titkos? A puding próbaja az evés.
0
2009. november 13., péntek 14:49
Csacsogni én is szeretek! "Nő-e vagyok?" ;-)
0
2009. november 13., péntek 14:44
Régen itt is felvették, ma már szinte csak véletlenül, úgyhogy a telefonszám birtoklása nem jár kiváltsággal.
most posts by TM
0
2009. november 13., péntek 14:38
Csakhogy a határokat nehéz meghúzni, másrészt vajon meddig maradna "titok" az ominózus szám?
Email és aztán esetleg skype, ha van a vevőnek. Ez így esélyesebb lehetne.
0
2009. november 13., péntek 14:36
Így van. Jóesetben emailben is megoldható az, ami telefonon, ha mindkét fél normálisan leírja, amit kell.
0
2009. november 13., péntek 14:35
Így van!!! Éppen ezért ez az általam javasolt,  megálmodott HOTLINE vonal nem alapszolgáltatásban járna minden kedves vásárlónak, aki már vett 1-2 akciós 990 Ft-os lemezt, hanem annak a szűkebb, lelkes tagokból álló csapatnak, "a megszállottaknak", akik vásárlásaikkal hosszútávon kellően igazolták, hogy komoly partnerek, akik valóban megértik, hogy ez a vonal mire való. Persze jó lenne, ha ehhez az egészhez az XPRESS is hozzá szólna valamit, és pozitívan fogadná a javaslatomat.

(Zárójelben jegyzem meg, hogy néha "BIZONYTALAN" státusz esetén muszályból vásárolok más online boltokban is, de az esetek zömében ott a telefonvonal kitűnően működik, FELVESZIK és VÁLASZOLNAK, pedig ott csak egy alkalmi vevő vagyok, és nem egy 5 éves törzsvásárló.)
0
2009. november 13., péntek 14:23
Hirtelen minden probléma "komolyabb" lenne.
0
2009. november 13., péntek 14:01
Az írásos verzió előnye: a szó elszál, az írás megmarad. (Bár az Xpress-nél sajnos ez sem igaz, mivel nincs e-mail cím, csak belső üzenő felület, az én üzenetem bizony nyomtalanul elszáll.)

DE!
A levelezés hátránya, hogy ha a probléma megoldása egy egyszerű oda-vissza levélváltásnál többet igényel, mondjuk 6-8 dialógust oda-vissza, azt optimistán remélt két órás "válaszadási sebesség" mellett számolva, úgy 12-16 óra alatt talán egyenesbe lehet jutni. Ez párbeszéddel 2-3 perc alatt lebonyolódhatna. Hangsúlyozom, komolyabb problémákra tartogatva a HOTLINE vonalat.
0
2009. november 13., péntek 13:52
Igen, az igaz. De egy ügyfélszolgálat aligha a csevegésről szól. Az írásos verzió működne csak, szerintem.
0
2009. november 13., péntek 13:50
a nők amúgy is szeretnek csacsogni, ez meg ingyen van, nincs telefonszámla sem :D
0
2009. november 13., péntek 13:33
pár óra
0
2009. november 13., péntek 13:32
Egyetértek, azt hiszem, ezt korábban már beszéltük is. Vagy ha már nem skpye és nem telefon, akkor egy olyan emailes rendszer, aminek a segítségével a vásrálók páróra alatt választ kaphatnának a problémáikra. Ez egy fokkal annyiban jobb megoldás a "hangos" változatoknál, hogy komolyabban szűrhető a valódi problémával jelentkező vásárló és a "Mikor adják már ki? MIkor lesz kapható?" jellegű vevő, akinek elég lenne egy előre megírt választ elküldeni, míg a tényleges dologkkal lehetne érdemben foglalkozni.
0
2009. november 13., péntek 13:27
Elég szomorú, hogy 2004 óta a probléma sajnos még mindig aktuális... Tényleg nincs megoldás??

(Egyébként a 2004. magyarázata: mint írtam nagyon ritkán fórumozok, és nálam a sorbarendezés "Időrendbe" volt beállítva, így kapásból ez a hozzászólás bukkant fel előttem. "Hoppá, hisz  nekem is emiatt fáj a fejem, nosza válaszolok is rá." Kár, hogy a probléma aktualitása miatt nem tűnhetett fel, hogy ez a probléma már rég megoldódot... :-(( )
0
2009. november 13., péntek 13:16
Sziasztok!

Megoldható lenne, hogy a DVDFILMEK fórumában ha egy topicot olvas az ember, akkor a film címe link legyen, amivel az adott termék lapjára lehetne ugrani?

Példa:
FÓRUM > DVD-FILMEK FÓRUMA > A tökéletes trükk (Blu-ray)
akkor a "A tökéletes trükk (Blu-ray)"-re nyomva a http://www.xpress.hu/bluray/prod.asp?FILMAZ=11837&VID=066-375138561-7532461257867315 oldalra vigyen, ne kelljen a keresésbe gépelni, majd a listából kiválasztani a filmet.
(csak példa volt)

Üdv,
Wilczek
0
2009. november 13., péntek 13:11
2004-es
0
2009. november 13., péntek 13:10
Elkerekedett a szemem.
2004 levelet kukáztál elő, ráadásul pár válasszal odébb még választ is találsz xpresstől.
1689 termék?
Lehet csak ajánló.:))
Nézd át és dobáld ki.
Heckerek!:(

Egyszer engem felhívtak, de hülye fejjel nem mentettem el a számot, pedig jópénzért árulhatnám.:)))
0
2009. november 13., péntek 13:00
Egy Skype elérés tényleg jó volna.
0
2009. november 13., péntek 12:50
LogX: Soha nem szoktam kérkedni a vásárlási mennyiségemmel, sőt a fórumokon sem nagyon szerepelek, de most nálam is kivágott a biztosíték, és sajnos igazat kell, hogy adjak neked. Az Xpress-nél pár millió Ft-ot költöttem el 2004 óta, az utolsó vásárlásom összege a héten negyed milla fölött volt, és napok óta hiába várom az Xpress válaszát a problémámra. A telefont nem veszi fel senki, faxra vált, vagy hangpostára, az e-mailre sem jön 1 napja válasz. És most következne az építő jellegű kritika, javaslat, kérdés: Azok a vásárlók, "Örökös tagok", akik bizonyos limit fölötti forgalmat bonyolítanak le (100.000. v. 500.000, vagy tudom is én) az Xpressnél, kaphatnának-e egy olyan "kiváltságot", hogy hozzájussanak egy titkos hotline vonalhoz (vezetékes, vagy mobil), amin keresztül, ha valódi baj van, havonta legalább 1-2 alkalommal jogosultak lennének használni, és ahol valóban segítséget kapnának a probléma gyors kezelésére, hogy a vásárló ne érezze magát egy semmibe vehető nullának, ne érezze magát teljesen kiszolgáltatottnak. Most például S.O.S.-be kéne segítség, mert valamilyen varázslatra a kosaramba 1689 termék zuppant be valahonnan, 10.727.382,- Ft értékben. Na tiz millióért én sem tudok vásárolni, de hol itt a forródrótos segítség. A hotline vonalat biztosan nem arra használnám, hogy naponta kétszer érdeklődjek, "mikor aggyák mán ki végre az X-Aktákat?".
0
2009. november 13., péntek 1:14
Hogy mondta az a kicsi hajdú a "Lúdas Matyi"-ban? "Emberek, visszajött a kémény!"
Eltűnt filmjeim előkerültek: tele a kosaram és a kívánságlistám a korábbi címekkel, más meg a kínaiakkal... már ha ők idézték elő a műszaki "libát". Ha emberi erő is kellett a visszaáramláshoz, azt köszönöm!
0
2009. november 12., csütörtök 21:32
Most könyveljen el magának egy virtuális maflást az a kínai, aki miatt az előbb egyik pillanatról a másikra törlődött a kismillió tételt tartalmazó kívánságlistám és kosártartalmam az Xpress oldalán! Mi az, hogy "a kosarad jelenleg üres"? Nem (volt) az! Grrr...
0
2009. november 12., csütörtök 20:48
:)))
0