Keresés

Columbo - 10. évad, 1. rész (4 DVD) (DVD)

2010. október 19., kedd 0:36
November elejére várja a kiadó a beérkezést. A befejező részek viszont lehet, hogy átcsúsznak a következő évre.
0
2010. október 19., kedd 0:13
Oké. Ezt értem de szerintetek karácsonyig ki lesz adva?
0
2010. október 19., kedd 0:10
Az, hogy nem jelenik meg időben :)
Valószínű a kezdődő karácsonyi piac miatt már leterheltek a külföldi sokszorosítók (na nem a magyar megrendelések miatt), ezért a kisebb országoknak szánt gyártások ilyenkor gyakran késnek.
0
2010. október 19., kedd 0:07
Xpress!

Mi a csúszásnak az oka?

Köszi
0
2010. október 16., szombat 19:47
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2010. október 14., csütörtök 16:37
Mi ez a csúszás? Holnap már megvehető lesz?
0
2010. október 14., csütörtök 0:25
Most, hogy említed, láttam én már a kálámbós topikot, szerintem tövéről hegyére, de régen lehetett az, így nem ugrott be. Akkor úgy értelmezem, hogy a 10/2 lesz a vége, amit valamikor 11-esként olvastam, talán pont ott, már nem tudom, mert arról is az hírlett: megjelenik az idén, mint végső. És ha még "extra" csivitelés is alátámasztja az idén "vége a dalnak" verziót, akkor helyben vagyunk, szerintem nincs több kérdésem. Köszi a megerősítést!
0
2010. október 14., csütörtök 0:08
Forgatták őket a tévéstúdiós időbeosztás szerint ősztől tavasz végéig, aztán újra meg újra. A vetítés sorban ment, később persze már randomizálódott. A stúdió meg az egymáshoz közeli részeket rendezgette évadokba. Mindez a régi-Columbós részekre igaz inkább, a kilencvenes években már csak ad hoc forgattak, itt az "évad "nagyjából annyit jelent, amennyi epizód felfér a 3 vagy 4 lemezre. :)
most posts by TM
0
2010. október 13., szerda 23:50
Igen, jó esély van rá, hogy jönni fog (már dolgozom a feliraton :).
0
2010. október 13., szerda 23:49
Tudtommal a Columbo esetében nem is lehet igazából évadokról beszélni, csak az IMDb és a filmet DVD-n forgalmazó Universal állt elő ezzel a kategorizálgatással, míg maguk a filmek össze-vissza kerültek bemutatásra a tévében - főleg az utolsó években.
0
2010. október 13., szerda 23:47
Bár szerénységem tiltja, de ajánlom figyelmedbe az általam létrehozott "columbo" általános dvd-fórum-topikot, amiben minden kérdésre választ kapsz. Kivéve, hogy a 10/2 jön-e még idén. Különben azt csivitelték, hogy karácsonyig lezavarják a teljes nyomozósdit. Úgy legyen!:)
most posts by TM
0
2010. október 13., szerda 23:23
Záró? Hú, akkor nem vagyok tisztában valamivel. Addig képben vagyok, hogy itthon ugyebár nem az eredeti évadok jöttek ki egy az egyben, hanem más a felosztás. Mintha azt is olvastam volna itt valamelyik évad fórumában, hogy nekünk 11 évad lesz (szemben azzal, amit az IMDb-n olvasok, miszerint 13). Tényleg ártatlan nagy szemekkel kérdezem: akkor most hogy is? És pl. a 10/2 várható még idén?
0
2010. október 13., szerda 22:45
Ó, te kis primitív, ha tudnád, hogy jukéjiában is két részletben adták ki a záró szezont, mert olyan hosszú epizódok vannak benne, hogy játékidőben így "féltizesként" is olyan hosszú, mint az egybecsomagolt 6-7. szezon. Tényleg! Egy dobozban adtak ki két szezont, egy szezon áráért, hát nem gusztustalan? Na, jól van, töröld le a nyálhabot a szemüvegedről, s nézz körül jobban, mielőtt gilisztás kommenteket írsz.
Megjegyzem, jó ötlet lenne epizódonként kiadni, külön-külön szép borítóban és egy nagy gyűjtődobozzal... Biztos megvenném, mégegyszer. :)
most posts by TM
0
2010. október 13., szerda 22:09
Szerintem darabonként kellene kiadni az epizódokat, egyenként 6000, bocs, 5999 Ft-ért. Sőt reklámokat is javasolnék bele, mert igy fél-évadonként WC papír minőségű tokkal és 0 extrával kiadva tiszta ráfizetés szegény Universal-nak! Férgek...
0
2010. október 12., kedd 21:59
Most komolyan ugye a 4dvd nem normál tokos lesz ugye? Bár már az is pozitív dolog hogy nem kell minden egyes évad kiadása után két évet várni egy újjabra és mondjuk az ára is kedvező(bb).
0