ezt meg eszi, nem igaz! mi baja? más is járt így, én nem először!
0
2010. november 23., kedd 20:54
669
Basszus beírom a hsz-t és untitled dokumentum és keressem fe a fő oldalt!
0
2010. november 23., kedd 20:50
669
Egy kicsit bővebben leírhatná valaki, hogy milyen a kiadvány, mert én megvárom a kiszállíttatással az Eredet-et, meg a Predatorst.
0
2010. november 23., kedd 18:58
15
Még az sem, hanem egy lapozgatós, könyvszerű tartó, amiben kis, kihúzható papírfülecskéken vannak a lemezek. Nekem nem tűnt valami bizalomgerjesztőnek, persze szépnek szép kiadás.
0
2010. november 23., kedd 18:50
27
Na igen, egy újabb gáz. A digibookra gondoltam én is, hogy az lesz idehaza, de miért is lenne? Majd akcióban elhozom. Ez így karácsonyra "nem különleges" ajándék. hm.
0
2010. november 23., kedd 18:39
8851
"Ha filmet nézel, akkor otthon nincs pisi, ha csöngetnek teszel rá, és a mobilt is csak film végén veszed fel, mert különben kizökkensz?"
Ha filmet nézek, előtte pisilek, nem közben. Ha mégis rám tör a szükség, nyomok egy pillanat álljt. Ha csöngetnek, akkor is. Sőt, ha egész véletlenül éppen filmnézés közben csörög a telefonom, akkor is. A lényeg azonban az, hogy ezek meglehetősen ritka esetek, és a legfontosabb, hogy többé-kevésbé rajtam múlik, megállítom-e a filmet vagy sem, nem pedig egy kötelező procedúra, amit garantáltan minden egyes megtekintés alkalmával el kell játszani a filmnek ugyanazon a pontján.
De nem akarom én túllihegni ezt a problémát. Elfogadom, hogy ilyen a Titanic új kiadása, a Schindler listája és a Gyűrűk ura bővítettek, de ha van rá lehetőségem, igyekszem kerülni ezt a megoldást. Éppen ezért vettem meg az egylemezes Halálsoron-t a digi mellé, és ezért nem venném meg az Avatar bővítettet sem DVD-n. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 23., kedd 18:32
8851
"mint nálunk, falusi mozikban, ahol csak egy vetítő gép volt volt "cigi" szünet annak idején! :)"
Ilyen nálunk is volt. Fapados (székes) mozi a községházában, minden tekercs végén szünettel. Vetítés meg egy fehér lepedőre. :)
0
2010. november 23., kedd 18:32
38
Igen műanyag tokos lesz. Digipackban sehol nem jött ki. Egyedül az amerikai változat digibook.
0
2010. november 23., kedd 18:31
8851
"remélem, hogy DVD-n is etalon lesz az Avatar"
Nyilván, hiszen ezért bontják ketté.
0
2010. november 23., kedd 18:23
148
Átvette már valaki? Mert ma jelezték, hogy át lehet venni.... Ezt most ilyen műanyagtokos lesz és nem digipack változat?
0
2010. november 23., kedd 0:26
982
Véglegesítettem az előbb a rendelést, holnapután(ha megjön) landol is a lejátszóban. :)
0
2010. november 21., vasárnap 22:22
6264
Emlékszem még az ősidőkben volt a Sharp-nak egy kéttálcás DVD lejátszója.Lehet,hogy az ilyen kiadványokra készültek már akkor ? :)
0
2010. november 21., vasárnap 22:10
52684
Ha filmet nézel, akkor otthon nincs pisi, ha csöngetnek teszel rá, és a mobilt is csak film végén veszed fel, mert különben kizökkensz?
most posts by TM
0
2010. november 21., vasárnap 21:33
5023
mint nálunk, falusi mozikban, ahol csak egy vetítő gép volt volt "cigi" szünet annak idején! :)
0
2010. november 21., vasárnap 21:33
1277
Valóban elborzasztó dolog az a pár másodperc szünet, amit a jobb minőség érdekében el kell szenvedni :)
"valószínűleg majd BD-n veszem meg, mert igenis szempont a minőség" én azt mondom és remélem, hogy DVD-n is etalon lesz az Avatar, pláne, mivel BD pléjöröm nincs.
0
2010. november 21., vasárnap 21:20
8851
Engem ugyan nem érint a dolog, ha nagyon érdekel, valószínűleg majd BD-n veszem meg, mert igenis szempont a minőség, de akit zavar a lemezcsere, azt nyilván azért zavarja, mert kizökkenti a filmélményből a csere művelete. Legyen az akár 30, akár 10 másodperc.
Borzasztó, ha arra gondolok, hogy van olyan mozi (!), ahol a hosszabb filmek között képesek több perces szünetet tartani...
0
2010. november 21., vasárnap 21:14
1277
Komolyan azon megy a vita, hogy ne kelljen azt a 30 másodpercet rászánni a jobb minőség érdekében?
0
2010. november 21., vasárnap 18:09
423
Amilyen lehetne itthon is.. A kinti kiadványok,hát elégé ütősek és hát a bd. is elég komoly.
0
2010. november 21., vasárnap 13:26
504
Azért nem lesz annyira csúnya,sőt... Főleg hogy szinkron lesz mindenen,megvevős!
0
2010. november 21., vasárnap 12:56
423
Akkor kb. ilyen lehet:
Megint csalódni kell a csomagolásban!De ez nem meglepő :( sajna
0
2010. november 21., vasárnap 12:08
8851
"Ez 2 db 8GB-os lemeznél már kevésbé fog gondot okozni,maximum marad a lemezcsere miatti "bosszúság"."
Nyilván érthető, ha a képminőség érdekében kettévágják a filmet. Én nem is ezen a téren tennék kompromisszumot. Tudom, én igénytelen vagyok a hangra, és ezért inkább lemondanék egy +DTS hangsávról, de legyen egyben a film. Lásd: Schindler listája, Halálsoron digi. Ez utóbbit az Xpress napi akciójában meg is vettem az egylemezes kiadásban. Frankó kiadvány a digi, jók az extrák is, tényleg éke a gyűjteményemnek, de ha a filmet szeretném megnézni, inkább az egylemezest fogom betenni, ott nincs lemezcsere. Igaz, DTS hangsáv se...
0
2010. november 21., vasárnap 8:55
19951
hagyományos tok+slipcase
0
2010. november 21., vasárnap 8:39
423
Hali Valaki esetleg tud valami infót,hogy milyen kivitelű lesz a tok?
0
2010. november 20., szombat 10:29
6264
"A Titanic első kiadása nem anamorf volt, még jó hogy gyengéb."
Meg a tömörítés minősége is fejlődött nem keveset az évek alatt,ezt se felejtsük el(elég csak összevetni az Alien első és második kiadásának képét,pedig mindkettő THX-es és anamorf).
De egyszerű matematika az egész.Adott egy 150-160 perces film.Rárakom neked egy 8 GB-os két rétegű lemezre,plusz rárakok 4-5 DD 5.1-es hangsávot.Esetleg egy dts-t is.
Mit gondolsz az MPEG2-es kép átlagos bitrátája mennyi körül fog mindvégig szaladgálni ? Számok nélkül is leírhatom,hogy abban a veszélyes zónában,amiben már kockásodás is előfordulhat.Aztán fogom és kibővítem további tizenperccel ugyanezt a filmet neked és felrakom egy ugyanekkora lemezre.Te örülsz,mert nem kell lemezt cserélned,más meg nem örül,hogy egy nagyobb felbontású vagy képátlójú TV-n számolhatja a kockákat.Ez 2 db 8GB-os lemeznél már kevésbé fog gondot okozni,maximum marad a lemezcsere miatti "bosszúság".
Egy Avatarnál meg nem igazán megengedhető a rosszabb minőség fogalma. :)