Keresés

Az Onedin család - 4. évad (4 DVD) (DVD)

2016. január 6., szerda 14:16
Majd a tévében...
0
2016. január 6., szerda 13:04
Már azt hittem, hogy hosszú idő után valami jót is olvasok a Mirakszról és jön a többi szezon.
most posts by TM
0
2016. január 6., szerda 2:08
Emlékszem a Karantén c. részre,ez a 46.epizód és csak 39 ment eredetileg,itt is mazsoláztunk,nem az első 3 évadot adtuk csak.
0
2015. december 21., hétfő 16:57
Az állandó szereplők szépen fogynak,ahogy nézem a végéig csak hárman tartanak ki,talán nem is akkora baj,hogy csak 52 epizód jött ki a 91-ből.
0
2015. november 26., csütörtök 15:49
Most megy az M3-on,Össze lehet szedni a magyar címeket a második évadtól,a 16.epizódtól.
0
2015. november 26., csütörtök 14:36
Sajnos.Kár,hogy nincs felirat,az az ízes angol beszéd,megannyi Eliza Doolittle.
0
2015. november 26., csütörtök 0:44
A Mirax a sötét oldalt választotta, de már abból sincs biznisze, így beállt a tetszhalott kiadók táborába.
most posts by TM
0
2015. november 25., szerda 23:06
Szerintem már rég eldölt...:(
0
2015. november 25., szerda 22:00
Ez azóta is kérdés...
0
2011. augusztus 29., hétfő 3:08
A sorozat kiadása folytatódni fog az ősz folyamán? jó volna.
0
2011. augusztus 29., hétfő 3:07
A sorozat kiadása folytatódni fog az ősz folyamán? jó volna.
0
2010. december 1., szerda 19:02
Köszönöm.Régen láttam...
0
2010. december 1., szerda 12:12
Régi szinkron csak az első három évadhoz készült, ezen a kiadványon az egyetlen létező szinkron található. Amúgy a sorozat+ mostanában adja ezt az évadot és ott is németül vannak a feliratok.
0
2010. november 26., péntek 18:31
Számomra a nosztalgiát a sajnos már nagyon régen nem élő Káldy Nóra jelentené,de nem az új szinkron.
Miből gondolod,hogy Angliában is ilyen vacak formában jelent meg?A MIRAX ezt a transzfert esetleg az ócskáspiacon találta,és valahogy megszerezte a jogokat hozzá.
0
2010. november 26., péntek 1:16
Muszáj volt lemennem hídba, amikor megláttam, hogy a film címfeliratozása, stáblistája németül van! Ezt is megértük! A BBC egyáltalán tud róla, hogy itt nálunk a Mirax kiadja ezt a sorozatot? Mintha úgy lenne összeguberálva egy valamilyen kép és a magyar szinkron. Egyébként itt a 4. évadban rosszabbnak látom a képminőséget, mint korábban volt: kopottabb, karcosabb. Emiatt meg a BBC-n csodálkozom: ha én egy akkora és világhírű tévés/filmes cég lennék, "anglikumként" kezelném ezt a sorozatot, és úgy felújítanám a képét, hogy bámuljon a világ. Nem adnám ki ilyen gyatra minőségben, nem engedném, hogy a világ számos országában ez alázza a BBC nevet, és kétszer meggondolnám, hogy pl. Magyarországon kinek adom el a DVD-forgalmazási jogát. Könyörgöm: menjen már a búsba az a sportbolt, amit reklámoznak a lemezek elején, hirdessen máshol, mert NEM ÉRDEKEL!!! Ki kinek a rokona, hogy állandóan rajta van a lemezeken a reklámjuk?
Mindettől eltekintve muszáj volt megvenni ezt a 4. évadot is, hatalmas nosztalgiafaktora van!
0
2010. október 14., csütörtök 23:51
Abszolút igazad van! :)
Elizabeth Onedin Albert Fraserhez ment hozzá, akit ha jól emlékszem már a 3. évadban sem mutatnak, már akkor is Argentínában van. Miután meghal, Elizabeth-ből Lady Fogarty lesz, csakhogy a bátyó továbbra is egye a kefét a kishúg miatt. :)
most posts by TM
0
2010. október 14., csütörtök 23:34
Elmer Frazer? Nem Albert volt a sógor?

Én emlékszem rosszul vagy a fülszövegírók sosem nézik meg a filmet?
0