Keresés

Híd a Kwai folyón (Blu-ray)

2010. november 15., hétfő 12:53
Megvette már valaki? Szinkron ügyben várnék jelzést. Eredeti vagy új?
0
2010. október 27., szerda 16:30
esély az nem is kérdés, hogy van rá.... hisz az eddig megjelent Lean-ek csak az előjáték, az orgazmus a Lawrence-el jön el :)
0
2010. október 27., szerda 14:45
Engem meggyőztek a tesztek. Esetemben már csak az eredeti szinkron lehet a végső szépségtapasz. :)

Az Arábiai Lawrence-et én is nagyon várom. Talán lesz is rá esély, asszem az is Sony...
0
2010. október 27., szerda 9:56
0
2010. október 27., szerda 9:14
TESZTEK

DVDBEAVER:
http://www.dvdbeaver.com/film2/dvdreviews27/bridge_on_the_river_kwai.htm

BLU-RAY.com
http://www.blu-ray.com/movies/The-Bridge-on-the-River-Kwai-Blu-ray/9/#Review

A Blu-ray.com talán kicsit pozitívabb, de a screenshotokból kiindulva, szerintem korrekt munkát végeztek! Most már csak egy Lawrence of Arabia kell....  :)
0
2010. október 20., szerda 19:24
Ezért jobb hagyni a csudába a folyton változó szinkronhangokat.
Saját hangja minden színésznek csak egy van.
Külön öröm sokszor,hogy már akkor tudom ki beszél,mikor még meg sem látom a filmen.Megismerem a saját hangját.
Pl. a Chaplin c. filmben A. Hopkinst.
0
2010. október 20., szerda 10:28
A film szerintem alapmű!
Nagyon szeretem, de a tartalmát nem írom le, mert úgy is kint van az adatlapján :)
A régi szinkronról már csak halvány emlékeim vannak, de mivel az angol hangsáv DTS egyértelmű a választás :)
A film nálam 10/10

Szinkron ügyben meg megértem azt is aki ragaszkodik az eredetihez, mert azt szokta meg, azon nőtt fel, engem is iszonyatosan tud zavarni, ha egy színésznek megszoktam a magyarhangját, aztán jön egy film, ahol egy teljesen másik karakterű hang szólal meg a filmben. Illúzió romboló, de szerintem ha az eredeti mono hangot rakták volna rá, akkor azért többen háborognának.
0
2010. október 19., kedd 23:13
jah azt nem tom, csak úgy véletlen ide írtam. a filmről még nem is hallottam. :)
0
2010. október 19., kedd 22:26
K for president!!
0
2010. október 19., kedd 22:25
egyáltalán, "mi ez" a film :-D ?
0
2010. október 19., kedd 19:40
kezd csömöröm lenni a szinkron miatt nyavajgók miatt qrvára....  ha valaki annyira minőségbuzi, hogy nem jó ez a szinkron, nem jó az, hanem amaz kellene mert az az igzai minőség az gondolkodjon el rajta, hogy ha igazi minőséget akar akkor talán az eredeti nyelvet kellene megpróbálni meghallgatni...  szerintetek hol van arányban az hogy egy william holden, vagy jack nicholson kaliberű színész amikor több hónapot készül, majd forgat egy szerepet azt az egy délután alatt összebaxott szinkron képes visszaadni?

ha nincs szinkron akkor az a baj, ha van akkor miért nem a régi, ha régi akkor miért nem 5.1 és miért csak mono stb....

akinek nem tetszik a kínálat az nyaljon sót... nem értem miért kell finnyáskodni mindenen amikor szerintem senki nem tart az ember fejéhez fegyvert, hogy márpedig neked kötelező ezt a filmet megvenned! A kiadó KÍNÁL valamit amit ha akarsz megveszel, ha nem akarsz mert nem tetszik akkor meg nem. Mit kell minden szarba belekötni?
0
2010. október 19., kedd 19:03
Nem baj az, tessék eredti hanggal nézni! Az tuti a klasszikus! :D :D
0
2010. október 19., kedd 18:31
Az 5.1-es magyar hangsáv remélem, hogy nem új szinkront jelent! Pedig a Sony esetében igen valószínű sajnos.
0