Nincs szó sértettségről, nekem Cameron nem a bátyám, vagy az apám, egész egyszerűen arról van szó, hogy korábban már próbáltam átadni azt az élményanyagot, amit nyújtott a film, és csupán lesajnáló reagálásokat kaptam, ami miatt teljesen elment a kedvem, hogy írjak róla, pedig erről a filmről tényleg szeretek beszélni, s akár hétmérföldes kritikát is kedvem lett volna írni, amiről aztán lemondtam. A szkeptikusságoddal semmi baj, sőt, amint azt láthattad, bírok veled beszélgetni, mindössze arról van szó, hogy ezt a témát már nem itt tárgyalnám veled ki, sokkal inkább kettesben (vagy ha lehetne élőben, ahogy néhány ismerősömmel ez remekül működik), úgy hogy ne zavarjon be semmi egyéb mellékzönge. Mivel ezt egy nyílt fórumon képtelenség kieszközölni, egyszerre "több fronton" lehetetlenség normálisan kommunikálni, ezért inkább lemondok róla, de részemről aztán semmi neheztelés nincs, főleg azok után, hogy hosszú idő óta kvázi te voltál az első "új" ember, akivel az átlagosnál nívósabb beszélgetést folytattunk. Szerintem ne hagyjuk ezt a nagy eredményt veszni hagyni, már csak azért is, hogy ne legyen önbeteljesítő a kijelentésed, s legalább egymásnak bizonyítsuk be azt, hogy nézetkülönbségek ellenére sem kell nyelnünk a szmogot.