Keresés

Avatar - Bővített extra változat (3 BD) (Blu-ray)

2010. november 24., szerda 12:18
Ez igaz, csak akkor elég nagy volt a kuss. Én nem vettem meg ugyan, de átérzem azok helyzetét, akik akkor 7 ezret kipengettek érte.
0
2010. november 24., szerda 12:13
Nem kell 6 hónap.Decembertől már a promo BD3D kerül az új 3D-s Panák mellé. ;)

Szerintem max Március és már boltokban lesz.Én ha még lecserélem az első kiadást,akkor már csak arra fogom.De lehet,hogy le sem fogom,lévén nekem annyira nem szívügyem ez a film.

Viszont aki nem vette meg a tavasszal megjelent 1 lemezes kiadványt és gyűjteményében akarja tudni az Avatar-t,annak most nem kérdés,hogy ez a változat a kötelező. :)
0
2010. november 24., szerda 12:03
Aztán 6 hónap múlva meg itt lesz a hiper-szuper BD3D-s változat! Ugyan már! Ez a Star Wars-os rókabőrhöz kezd hasonlítani!
0
2010. november 23., kedd 14:14
csomagolás alatt ... ez tetszik. akkor remélhetőleg már ma átvehető lesz? ne csomagoljátok olyan sokáig, nekem elég pőrén is. :D
0
2010. november 18., csütörtök 22:24
Videó-linkelési ügyben a youtube-nak nyújthatod be a panaszod, ugyanis én az ő beágyazás-kódjukat másoltam ide (már ha rám is vonatkozik a többes szám). Nálam normálisan működik.
0
2010. november 18., csütörtök 22:01
komolyan mondom az ilyen embereket akik így bánnak a kiadványokkal azokat ki kéne nyírni vagy legalábbis a kezét levágni!!!!

Más:
Miért nem tudtok normálisan beilleszteni (beágyazni) videokat????
0
2010. november 18., csütörtök 21:57
0
2010. november 18., csütörtök 21:56
Szerintem ez lesz nálunk is, persze a dobozt és a könyvet kivéve.
http://www.youtube.com/watch?v=9NHCWk4xNk8&feature=related
0
2010. november 18., csütörtök 20:59
Igen, igen, vettem, csak nem reagáltam. Köszi! :)
most posts by TM
0
2010. november 18., csütörtök 20:56
Megnézve ezeket az előzeteseket úgy érzem, mintha még egyszer meg kéne néznem. Hátha akkor már kevésbé fog zavarni a szkepticizmusom:).

BTW: Az előző üzenetemet úgy értettem, hogy ha van kedved írni (oszlatni a szmogot), ott az e-mail címem. Szeretek hétmérföldes dolgokat  olvasni... annál már csak írni szeretem jobban őket:) (ha már szóba került, és témában is hasonló, ajánlom a 9 topikjában írtakat). Várjam?
0
2010. november 18., csütörtök 16:51
most posts by TM
0
2010. november 18., csütörtök 16:46
most posts by TM
0
2010. november 17., szerda 15:02
Akkor békejobb helyett felajánlok egy "békeborítékot":)...

Nekem egyébként hasonló élmény volt/lehetett a 9; igaz, utólag, átrágva. Meg az is lehet, hogy szerencsém volt, mert akörül nem volt akkora a hype, hogy trendi legyen fikázni:).
0
2010. november 17., szerda 14:47
Nincs szó sértettségről, nekem Cameron nem a bátyám, vagy az apám, egész egyszerűen arról van szó, hogy korábban már próbáltam átadni azt az élményanyagot, amit nyújtott a film, és csupán lesajnáló reagálásokat kaptam, ami miatt teljesen elment a kedvem, hogy írjak róla, pedig erről a filmről tényleg szeretek beszélni, s akár hétmérföldes kritikát is kedvem lett volna írni, amiről aztán lemondtam. A szkeptikusságoddal semmi baj, sőt, amint azt láthattad, bírok veled beszélgetni, mindössze arról van szó, hogy ezt a témát már nem itt tárgyalnám veled ki, sokkal inkább kettesben (vagy ha lehetne élőben, ahogy néhány ismerősömmel ez remekül működik), úgy hogy ne zavarjon be semmi egyéb mellékzönge. Mivel ezt egy nyílt fórumon képtelenség kieszközölni, egyszerre "több fronton" lehetetlenség normálisan kommunikálni, ezért inkább lemondok róla, de részemről aztán semmi neheztelés nincs, főleg azok után, hogy hosszú idő óta kvázi te voltál az első "új" ember, akivel az átlagosnál nívósabb beszélgetést folytattunk. Szerintem ne hagyjuk ezt a nagy eredményt veszni hagyni, már csak azért is, hogy ne legyen önbeteljesítő a kijelentésed, s legalább egymásnak bizonyítsuk be azt, hogy nézetkülönbségek ellenére sem kell nyelnünk a szmogot.
most posts by TM
0
2010. november 17., szerda 13:54
Valóban sok mindent lehet mondani az Avatar-ra, és sokan sok mindent mondanak is, de a lényeg úgyis az, hogy ha a durva, marketing héjat lehántoljuk, onnantól kezdve a film / és itt nem csak az Avatarra gondolok / szubjektív alkotás. Persze van egy átfogó, kollektív üzenete, de igazából mindenki a saját emocionális megközelítésmódja szerint értelmezi.

...és, hogy én is elmondjam a véleményem az Avatarról: az első megtekintés után nem tetszett. A családtagok, barátok közül egyedül voltam a véleményemmel, mert mindenkit lenyűgözött. Én kilógtam a sorból: talán túlságosan szigorúak voltak az elvárásaim. Meg kell hagyni, a külső valóban nagyon szemrevaló volt, de túl sok filmet láttam már az Avatar előtt, hogy lenyeljek még egy tipikus-klasszikus hollywoodi forgatókönyvet, ami szóról szóra követi az "Act-aket, Plot-okat és Sequence-ket". Szóval nem voltam elkápráztatva, DE egy idő után azon kaptam magam, hogy szívesen újranézném. Van benne valami gyermeki naivság, valami megfoghatatlan, ami arra késztet, hogy újra elmerüljek a filmben. Na és persze ez is az említett "Act-ek, Plot-ok, Sequence-ek" tipikus hollywoodiságának köszönhető, ami pedig az ókori görög drámák szerkezetéből merít. Remélem, eléggé ömlengős voltam! :)
0
2010. november 17., szerda 13:29
:)
0
2010. november 17., szerda 13:25
Sőt, egyáltalán bármilyen üzenetet, ami kényelmetlen. Sajnos én már csak ilyen hitetlen vagyok:).
0
2010. november 17., szerda 13:25
Miért nem két slipcase van rajta, miért nem három o ring és egy slipcase. :) Akkor rendben ha nem támadásnak szántad, nem is szeretném megtudni milyen az amikor támadni szeretnél ha ez nem az volt :D
0
2010. november 17., szerda 13:23
Nos, igen itt válik el talán a legjobban, hogy ki az, aki valóban a tartalma alapján értékeli ezt a filmet, és ki az, aki csak a Pandora felszínét látja.

Akinek a lemezek mellé csomagolt életnagyságú navi komolyan megfordult a fejében, mint hiányosság, az aztán végképp nem fogott fel semmit abból, amitől ez a film esetleg közölni próbál. A kommunikációhoz még mindig szükség van a befogadókészségre.

Lehet, hogy a tm-mel való nézeteltérésünk alapja is ez (mármint a kommunikációhoz szükséges fogadói szándék): ugyanazt látjuk a filmben, csak én kevésbé nézem ki az emberiségből, úgy cuzammen, hogy be tudnák fogadni az Avatar üzenetét.
0
2010. november 17., szerda 13:18
Nem, mintha támadásnak szántam volna, amit írtam, de semmi probléma...
0
2010. november 17., szerda 13:14
Direkt leírtam hogy semmi problémám a kiadvánnyal dvd-s szemmel, de semmi probléma...
0
2010. november 17., szerda 13:09
Nekem ráadásul még tetszik is.... Jöhet minden amire AVATAR van nyomtatva :D Csupán annyit jegyeztem meg, hogy ez nálam lelkiismereti kérdés lesz... Mikor majd a kezembe veszem, két érzés fog bennem harcolni, egyrészt hűdejó hűdeszép, másrészt meg mehetek a p...ba, mert az én és társaim hatalmas igényei miatt megy a pazarlás.... Ezzel én aztán nem akartam senkit bántani. Sem a filmet, sem Cameront...
0
2010. november 17., szerda 13:06
Ha pedig nem nem lenne slipcase, akkor a probléma az lenne, hogy miért csak o ring van? Vagy miért nem két slipcase van? Vagy miért nem három o ring és egy slipcase? Vagy miért nem kék, navi farkas, AMP suite kiadásban van a film? :) :)
0
2010. november 17., szerda 12:55
Nincs itt félreértés. A kiindulási alap az volt, hogy szerintem nincs értelme az o-ringes slipcase-nek (és akkor még ott van maga a tok meg a fólia az egész körül, tehát négy-öt rétegnyi csomagolásról beszélünk egy termékre vetítve); ez (a tokon kívül) esztétikai pazarlás, de nem ez maga a probléma, hanem csak tünete a problémának.

A többi csak annak a továbbgondolása, hogy éppen itt mekkora ordas ellentét van a külcsín meg a belbecs között.
0
2010. november 17., szerda 12:32
Itt már valami félreértést vélek felfedezni.... :D A filmet imádom, semmi bajom nincs vele, Cameronnal pláne nincs. Ha nem az AVATAR csomagolásáról lenne szó, akkor is szétröhögtem volna magam.... Minek egy filmre ráhúzni egy slipcae-t, arra pedig még egy O-ringet??? Kicsit az jut erről eszembe, mikor a mesékben kibontja az ajándékot, abban még egy doboz, azt is kibontja, abban mégegy és a végén egy kis dobozka volt becsomagolva... Erre az eleve értelmetlen helyzetre csak rákontrázott a film témája.
Viszont azon is jót röhögtem, hogy mikről kezdtek el itt vitatkozni, mikor én csak a csomagolásról jegyeztem meg egy dolgot. Arról pedig egyikőtök sem írt semmit. Vagy szerintetek van értelme a slipre még húzni egy o-ringet? Akkor tényleg én vagyok a hülye :D Mivan, ha éjszaka felriadok hogy AVATAR-t akarok nézni... Még húzzam le az o-ringet, vegyem ki a papírtokból... Az legalább plusz öt másodperc. Ha addig az elvonási tünetek miatt agykárosodást szenvedek? Azért ki lesz a felelős? :D:D:D:D
0