Most mit gondolsz a Star Wars és a Penge 3-ról, Roberto 78?
0
2005. december 3., szombat 21:08
2967
Most mit gondolsz a Star Wars és a Penge 3-ról, Roberto 78?
0
2004. október 21., csütörtök 22:36
1431
Láthatatlanul szerintem kevésbé élvezetes.. ; ) (Bár az avp bárcsak láthatatlanná vált volna a premier előtt...)
0
2004. október 21., csütörtök 22:19
813
Én csak eggyet emelnék ki! The Red Hot Chili Peppers - Live at Slane Castle Ez szól a legjobban és a kép is rendben van! :)
0
2004. augusztus 12., csütörtök 10:05
1
Nekem a meg nem jelentek közül, láthatatlanul is Alien vs. Predator Blade III Star Wars III. Yu-Gi-Ohh the movie és persze a kökemény klasszikusok
Alien tetra.. Star Wars eposz Gyűrük Ura tri Terminátor tri.(kár ,hogy nincsen olyan rész, ami csak a jövőben játszódik)
0
2004. augusztus 11., szerda 19:50
411
Uhh... itt is polgárháború fog kitörni:)
0
2004. augusztus 11., szerda 18:14
2692
Én egyáltalán nem szeretek mások véleményére támaszkodni csak is a sajátomra. Ha látom egy filmnek az előzetesét és megtetszik akkor megnézzem a TV-ben vagy a moziban és utána megveszem DVD-n is.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:57
90
" "háttér DVD-zés" - Na az milyen? "
Olyan hogy soha nem fordulsz a lejátszód felé.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:45
11
Ez nem volt direkt.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:44
11
Én nem láttam még sok filmet, és már a moziban vetített filmekben is rengeteget csalódtam. Igazából szerintem csak mások véleményére lehet támaszkodni, semmint a trailerekre.. Találgatással nem sok jóra számítok.... Szóval szerintem mégis jó ez a topic.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:33
11
Én nem láttam még sok filmet, és már a moziban vetített filmekben is rengeteget csalódtam. Igazából szerintem csak mások véleményére lehet támaszkodni, semmint a trailerekre.. Találgatással nem sok jóra számítok.... Szóval szerintem mégis jó ez a topic.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:29
11
0
2004. augusztus 11., szerda 17:28
11
0
2004. augusztus 11., szerda 17:22
2774
szerintem gáz ha mástól kell megkérdezni, hogy milyen filmet nézzek.. de nem vagyunk egyformák.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:17
11
Szerintem tök jó ez a fórum, komolyan. Így nem kell végignéznem azt a sok gagyi szar filmet, amik hemzsegnek a tékákban. Nem gondoljátok? Szerintem pl. a Vissza a jövőbe is egy nagyon jó kis film. vagy.
terminátor I-II gladiátor ördög ügyvédje állarc Játszma a régi Star wars filmek a keresztapa sorozat !!!
szóval jó ez a fórum, ha lehet még írjatok. Kösz.
0
2004. augusztus 11., szerda 15:08
2774
tök felesleges volt ez a topik..
0
2004. augusztus 11., szerda 11:10
411
Nagyon sokra fog vele menni a fórum indítója, ha mindenki telejesen más címeket ír:))
0
2004. augusztus 11., szerda 11:04
58
Az én kis kedvenceim:
Adventures Of Baron Munchausen - Münchausen báró kalandjai Beautiful Girls Bridge Too Far, The - A Híd túl messze volt Crna Macka, Beli Macsor - Macska-jaj Deconstructing Harry - Agyament Harry Indiana Jones Little Mermaid, The - Kis hableány, A M*A*S*H Man Who Would Be King, The - Aki király akart lenni Monty Python's Life of Brian - Brian élete Ogniem i Miechem - Tűzzel-vassal Operation Corned Beef - Marhakonzerv akció Picassos aventyr - Picasso kalandjai Playtime Road To Wellville, The - Promenád a gyönyörbe South Park - Bigger, Longer & Uncut Stargate Szaffi Three To Tango - Hárman párban
0
2004. augusztus 11., szerda 10:52
411
Általam legnagyobbra tartott filmek, melyeket többször is láttam, vagy többször is szívesen megnéznék [ABC sorrendben!!]: #1 Az olasz meló (Mark Wahlberg) #2 Az utolsó keresztes hadjárat (Harrison Ford) #3 Kapj el ha tudsz (Leonardo DiCaprio) #4 Pleasentville (Tobey Maguire) #5 Schindler listája (Liam Neeson) #6 Sivatagi Cápák (George Clooney) #7 Spartacus (Kirk Douglas, Tony Curtis) #8 Truman Show (Jim Carrey) #9 Vaskereszt (James Coburn)
0
2004. augusztus 10., kedd 19:52
590
Ja és még annyit,hogy nekem is tetszik a Szikla, Tolvajtempó, Con Air is,de már olyan sokszor láttam őket,hogy már unom ezeket a filmeket és,ha 999-ért adnák lehet,hogy akkor sem venném meg őket! U.I. Na jó azért annyiért megvenném! :))
0
2004. augusztus 10., kedd 19:48
590
Az tényleg jó,én is megvettem cd-n!
0
2004. augusztus 10., kedd 19:46
109
Olyan, mint a háttér zenehallgatás. Beteszem a lemezt, de nem ülök le nézni a filmet, csak néha rápillantok. A hangok alapján már úgyis tudom, hogy mit látnék, ha ott ülnék :) Egyébként a Szikla zenéje is szuper szerintem.
0
2004. augusztus 10., kedd 19:27
914
"háttér DVD-zés" - Na az milyen?
0
2004. augusztus 10., kedd 19:26
914
"amelyeket ha ötször megnézel, akkor is ugyanolyan jónak találod" "egy hónap múlva is ott mototszkál a fejedben..."
Szerintem ezekre (valamelyik a kettő közül biztosan) illik amit mondtál:
Rekviem egy álmoért (ezen vita nem lehet, ha nem is tetszett akkor is emlékezni fogsz rá!) Ghost in the Shell (még nincs itthon DVD-n, és talán sosem lesz... kár érte :( Hero (nemsokára kiadják itt is, az egyik LEGSZEBB film amit valaha láttam ;) 2001: Űrodüsszeia (nemcsak "a" sci-fi, hanem szerénytelenség nélkül is: A FILM) Metropolisz (Osamu Tezuka féle :) Közönséges bűnözők Vakvagányok Elveszett gyerekek városa Pleasantville (tegnap adták a TV2-n, és még mindig RITKA jó film, de asszem ez sincs még itthon DVD-n :( Harcosok klubja (anno párját ritkította az első kiadás itthon... árban is :) Leon a profi (nemsokára ez is jön ám ;) Macskafogó (kihagyni VÉTEK, de az itthoni kiadást... hááát, csak ha nagyon muszáj ;) A lé meg a Lola Az Oroszlánkirály Belleville randevú ((remélem) nemsokára jön DVD-n ;) Femme Fatale
Ezeket kb. úgy válogattam össsze hogy mindegyikben van valami (legalábbis számomra) felejthetetlen. Ami miatt szerintem kötelezőek.
0
2004. augusztus 10., kedd 18:33
109
Ez egy nehéz kérdés. Nem tudnám megmondani, hogy valójában miért is, de talán a Szikla az. Ez a korong volt/van a legtöbbet a lejátszómban, sokszor csak háttér DVD-zésként.