ha az első részről beszélünk akkor nem kell melléd odatenni, hogy: 1
de amúgy :))
0
2004. augusztus 10., kedd 15:09
4792
:DDDDDDDD
0
2004. augusztus 10., kedd 14:33
4
Hellraiser 1, Vertex 1. kiadás
0
2004. augusztus 10., kedd 14:10
2692
Hát igen én is így állítottam össze a saját listámat vagyis én a TV-ben láttam sok filmet főkép sci-fit felvettem őket VHS-re és eszerint gyűjtöm kedvenc filmjeimet DVD-n.
0
2004. augusztus 10., kedd 14:07
2692
Hát szvsz, mint jó film és mint jó DVD - szerény gyűjteményemből -:
2001: űrodüsszeia Az időgép (1960) Gattaca Hulk Star Trek III. - Spock nyomában Termninator 2. - Az ítélet napja
Ha szereted a sci-fit ezeket a filmeket mindenképp szerezd be DVD-n:
2001: űrodüsszeia A jövő hírnöke A.I. - Mesterséges értelem Az Időgép (1960) Gattaca Harmadik típusú találkozások Jurassic Park I-II. Men In Black Star Trek - A mozifilm (Rendezői változat) Star Trek II. - Khan haragja (Rendezői változat) Star Trek III. - Spock nyomában Star Wars I.rész: Baljós árnyak Star Wars II.rész: A klónok támadása Terminator Terminator 2 . - Az ítélet napja
0
2004. augusztus 10., kedd 13:59
4792
roby, ezt csak te saját magadnak tudnád megcsinálni, mert ha tényleg ennyire jó filmeket keresel arra csak te magad tudsz rátalálni! ajánlok egy videótéka bérletet, és igérem rövid időn belül saját magad tudsz összeállítani egy nagyon jó listát
0
2004. augusztus 10., kedd 12:22
11
Olyan igazán jó filmek érdekelnek, amelyeket ha ötször megnézel, akkor is ugyanolyan jónak találod, pl. a gladiátor. Inkább a filmre magára értem, de persze a látvány és a hang is fontos. +Jó sztori, ami még egy hónap múlva is ott mototszkál a fejedben... Ja és pl. a kötelező filmekre is gondolok. Én például nem láttam a Holt költők társaságát sem... Írnátok ilyenfajta listát is. Köszi.
0
2004. július 15., csütörtök 18:09
248
Nekem lassan 2.5 éve és 1 karc sincs rajta,kezdem egészen megszokni ezeket a SCANAVO tokokat:)stabilabban tartják a lemezeket,egyáltalán nem mozognak benne...
0
2004. július 15., csütörtök 17:38
3933
Egyébként az én lemezemmel sincs semmi baj, igaz, nem nézem meg minden héten. :)
0
2004. július 15., csütörtök 17:38
14593
tomcooper:
Pedig a dobozában tartom a filmeket. Én sem értem, de ha igaz, amit írtok, akkor itt az ideje, hogy áttegyem normál CD-tokba őket (előzzük meg a bajt).
Nekem idáig egyetlen DVD csomagolásával volt bajom, mégpedig a Depehe Mode: One Night In Paris-szel.
Ugyanis annyira erősen tartotta a lemezeket a tok, hogy minkét DVD-n szép nagy hajszálrepedések lettek (azok már normál CD-tokban pihennek azóta), de hálistennek a lejátszó gond nélkül viszi, így nem cseréltettem ki a kiadóval.
Szerintem írtózatosan jó munkát végeztek, pl. amikor Reese álmában mutatják az HK tankot meg a repülőt úgy bedübörög, hogy az csak na tökéletes térhangzása van vagy amikor megjönnek a jövőből és hallani egy helikoptert vagy amikor elhúzz egy rendőrautó. Nekem legalábbis minden hangszóróból jönnek a hangok rendesen ahogy azt kell egy DD 5.1 hangnál. Pl. a film végén mikor a Terminator üldözi őket az egyik legjobb rész az alagútban amikor elkezd lövöldözni Schwarzi rájuk és a lövések pattognak a kocsi hátulján csak úgy kapkodom a fejem, hogy "ez a hang honnan jött?".
0
2004. július 15., csütörtök 10:24
7271
Hogy a brébe? Nem a dobozban tartod? Eddig mindenkinek összekúrta, akivel beszéltem. Én is másfél éve vettem, és az elején makulátlan volt.
0
2004. július 15., csütörtök 10:19
14593
Optimus Prime:
Azért írtam a Terminátor 1 hangjához, hogy gyengus, mert a hátsó rész szinte egyáltalán nem szólal meg, elölről is csak a center szól igazán erőteljesen.
Annak idején monóban vették fel a filmet, és csak a DVD-megjelenés előtt keverték fel 5.1-re (www.imdb.com).
Elég jó munkát végeztek, ezt lehetett kihozni ebből a filmből.
Mikey-Soft
0
2004. július 15., csütörtök 10:16
2692
"a hang is az elsőnél gyengus egy kicsit"
Hát nem mondanám ilyen jó DD 5.1 hangot nem sokat hallottam - igaz nincs is sok DVD-m - nekem úgy tűnik jobban szól, mint a T2 DTS ES hangja de lehet, hogy a hiba a rendszeremmel van.
0
2004. július 15., csütörtök 10:06
14593
Nem, az én Men In Black I-II lemezem (a kétoldalas) tökéletesen ép állapotban van, pedig már másfél éve megvan (direkt leellenőriztem most).
Mikey-Soft
0
2004. július 15., csütörtök 9:37
7271
OFF
Mikey, Neked is összecsumázta a borító a MIB lemezed (kétoldalas)???
ON
0
2004. július 15., csütörtök 2:17
14593
Hoppá, kimaradt a legszebb csomagolású DVD-m:
Alien Quadrilogy (a hibái ellenére én nagyon jó kiadványnak tartom)
Alien: nagyon szép kép, jó eredeti hang (bár a magyar szinkronnál ne is beszéljünk minőségről, úgy sz*r, ahogy van, a felirat néha kihagy)
Aliens: a kép sajna szemcsés, de az angol hang legalább jó (a magyar szinkron itt is kukás, ennél a Zone stúdió jobban megcsinálta a Star Trek Voyagert :((( - a felirat itt is néha hiányos)
Alien 3: kiváló kép, jó hang (bár a hosszabb verziónál igencsak hallható hibák vannak párszor, de végre élvezhető a magyar szinkron - mivel ez a rész moziszinkronos)
Alien Resurrection: kicsit sötét kép, kiváló hang (mind az angol, mind a magyar hibátlan, bár az utóbbi csak Surround sajnos, de ismét moziszinkronos)
Úgy egészében a kiadvány kap 85%-ot (a hiányosságok miatt)
Mikey-Soft
0
2004. július 15., csütörtök 2:02
14593
Hmm... legjobb DVD-k a gyűjteményemben:
Gyűrűk ura 1-2 bővített (gyönyörű kép, kiváló hang, a szinkron elsőrangú)
Shrek (az animációs filmek etalonja nálam, gyönyörű kép és hang)
Katonák voltunk (hangrendszer-amortizálósdi felsőfokon)
Men In Black 1-2 Deluxe Edition díszdoboz
Terminátor 1-2-3 (az elsőnek elég szemcsés a képe, a többinek rendben van, a hang is az elsőnél gyengus egy kicsit, a maradék kettő viszont kifogástalan (csak a második rész kiegészítő-szinkronja ne lenne olyan sz*r, amilyen)
Vadászat a Vörös Októberre (Extra változat, az angol dts gyönyörűen szól, a kép is tűrhető, bár a felirat még eléggé pontatlan ezen a kiadványon is)
Star Trek I-VI (extra változat mind a hat, az utolsó három az angol borítóval van, jó kép-hang - az V-VI már anamorf hálistennek)
Karib-tenger kalózai (gyönyörű kép és hang, de a szinkron borzalmas)
És megint dühbe jövünk (nem az újságmellékletes, a film miatt került be, nem a minősége miatt, kárpótlás az eredeti klasszikus szinkron)
U-571 (az angol dts igencsak szoba és hangrendszer-amortizáló hatású, a kép is tűrhető)
Gladiátor (szép kép, baromi jó angol dts hang)
Durván ennyi a kimagasló nálam.
Mikey-Soft
0
2004. július 15., csütörtök 0:01
2692
Újságmellékletes DVD-m sincs sok, azok közül a legjobbak:
Film:
A profi Kellemes húsvéti ünnepeket! Nyomás, utána!
Kép:
Bérgyilkos a szomszédom Kellemes húsvéti ünnepeket!
Hang:
Bérgyilkos a szomszédom (DTS) Kalózok
0
2004. július 14., szerda 23:56
2692
Szerintem nagyon jó hangja van, mondjuk filmeket amiket felsoroltam a DVD-gyűjteményem kb. 70 %-a, összesen 45 db DVD-m van és így nincs meg az viszonyítási alapom, mint másoknak.
0
2004. július 14., szerda 23:54
2692
Igazad van annyira nem a jó a kép néhol azért meglátszik rajta, hogy 20 éves de néhol viszon nagyon jó éles, színes és tiszta a kép a hang meg szerintem szuper írtó jó térhangzása van.
0
2004. július 14., szerda 22:16
1560
Újságmellékletet meg nem illik beletenni,pedig abban is lehoztak már pár csemegét,amikről nem hittem,hogy valaha is meglesznek dvd-n...lásd:
Good Will hunting Antitrust Malena stb.. stb..
0
2004. július 14., szerda 22:14
1560
Nem véletlenül,ugyanis az nincs meg nekem....nem ugrottam még rá a Bombaárasra:))