Keresés

Mi a LEGJOBB DVD filmed??????????

2004. július 13., kedd 13:43
dejó, hogy vannak emberek akik nem tudják, hogy mit nézzenek. én annyi mindent néznék, de időm nincs rá ;)
0
2004. július 13., kedd 13:32
a téma tényleg másról szól mit ami a célod volt, mikor nyitottad!
0
2004. július 13., kedd 13:28
ja? azt hittem, hogy amit a topic-ban írtál, azért nyitottad :-)))

kölcsönző, magazinok, haverok tudnak adni sztem jó tippet egy uncsi du-hoz v. estéhez... és nem mindig a "legjobb" filmek azok, amiket meg kell nézni - ld. hangulati faktor...
0
2004. július 13., kedd 13:21
Film: T2
Kép: Mátrix - Forradalmak
Hang: U-571
Kiszerelés: Ben-Hur doboz
0
2004. július 13., kedd 12:55
a film: Keresztapa trilógia
a kép: X-men 1-2
a hang: Gladiátor (angol DTS)
kiszerelés: Alien díszdoboz
0
2004. július 13., kedd 12:54
Sokkal egyszerűbb, ha elolvasod a filmek tartalmát, vagy néhány kritikát, és amelyik ezek alapján megtetszik, azt kikölcsönzöd. Mindenkinek más az izlése, nem biztos, hogy ami nekem tetszik, az neked is fog.
0
2004. július 13., kedd 12:24
Igazából azért nyitottam ezt a témát, mert amikor dvd-t szeretnék kölcsönözni soha sem jut eszembe semmi jó film. Ezért olyan filmekről szertetnék egy listát, amit kötelezően meg kell nézni: pl. Gladiátor, Lesz ez még így se, Szemtől szemben... Például sok klasszikus filmet sem láttam még, pl. Holt költők társasága... Szóval szerintetek mik a kötlező és legjobb filmek, vagy mittudoméén.. :)
0
2004. július 13., kedd 11:15
Akkor égbekiáltom fájdalmamat századszorra is:

Miután kinyitották a ládát, amikor a szellemek kolbászolnak a nácik között, egészen pontosan a "Csukd már be a szemed" után van elcseszve, többek között beszúrták a Frigyláda témát, és innen van az elcsúszás, egészen addig, amíg a  szellemlány bájos arca torz halálfejjé alakul.
0
2004. július 13., kedd 11:07
Ezt hogy érted? Mit barmoltak el?
0
2004. július 13., kedd 11:04
Természetesen az Indiana Jones trilógia. Bár a Frigyláda végén elbarmolt zene fáj, kb. mintha a tökeimet rugdosnák.
0
2004. július 13., kedd 10:58
Keresztapa Trilógia
Alien Tetralógia
Karácsonyi Lidércnyomás
0
2004. július 13., kedd 10:52
film: 1. GYU trilógia (collector's edition)
       2. Zongorista
       3. Azonosság
       4. Kill Bill

kép: 1. Vidocq

0
2004. július 12., hétfő 23:27
"Csak a minőségi filmeket szeretném összegyűjteni."

Hát ez elég relatív, kinek melyik film a minőségi. Nekem - ami DVD-n is meg van-.

2001: űrodüsszeia (a Sci-fi, nagyszerű kép- és hangminőségben)
A profi (jó film mesteri zenével, korához képest jó kép- és hangminőséggel)
A.I. - Mesterséges értelem (rendkívüli film, csodálatos zene és látvány, jó képminőség és klassz hang, rengeteg extra és designos csomagolás)
Gattaca (sci-fi mestermű drámai zenével, remek szinészi alakításokkal, tökéletes kép- és hangminőséggel)
Harmadik típusú találkozások (klasszikus sci-fi John Williams zenéjével, változó képminőséggel - hol jó hol rossz - korához képest jól kevert DTS hanggal)
Hulk (sci-fi akciófilm és romantikus dráma egyben, tökéletes kép -és hangminőséggel)
Jurassic Park 1-2. díszdoboz (feszültséggel és izgalmommal teli sci-fi akció-kalanfilm John Williams fantasztikus zenéjével)
Men In Black (szórakozató sci-fi akció-vígjáték egy kis mondanivalóval sok humorral és trükk-kel, tökéletes kép- és hangminőség)
Star Trek - A mozifilm (Rendezői változat) (egy igazi sci-fi a klasszikus ST feelinggel és Jerry Goldsmith klasszikus zenéjével)
Star Trek II. - Khan haragja SE (szintén egy remek ST film a Ricardo Montalban nagyszerű alakításával)
Star Trek III. - Spock nyomában SE (még egy nagyon jó ST film nagyszerű zenével és hangulattal, jó kép- és hangminőségben és rengeteg extrával)
Star Wars I. - Baljós árnyak (a film szerintem jó bár a régi SW feelinget nem adja vissza viszont a DVD referencialemez minden tekintetben)
Star Wars II. - A klónok támadása (az I.-nél több SW feelinggel és még több speciális effektussal, a DVD szintén referencialemez)
Termiantor (egy sci-fi akció klasszikus Brad Fiedel különleges zenéjével és kiváló DD 5.1 hanggal)
Terminator 2. - Az ítélet napja (miden idők egyik legjobb és leglátványosabb sci-fi akciófilmje jó kép- és hangminőséggel)

Hát ez kissé szubjektív lista, ennyivel tudtam segíteni.
0
2004. július 12., hétfő 23:15
Aktuális kedvencek:
Legjobb kép: Hetedik (Ausztrál Special Edition)
Legjobb hang: Blood The Last Vampire (Dolby Digital)
Legjobb kiszerelés: Akira (fémdobozos limitált kiadás)
Legjobb DVD összességében: Chihiro szellemországban (Ausztrál limitált kiadás)
0
2004. július 12., hétfő 22:17
Hellraiser. Persze csak a klasszikus elso Vertex kiadas :))
Na jo, komolyan. Most azthiszem a Quadrology (bar a heten jon egy Nightmare box set az eselyes :) )
0
2004. július 12., hétfő 20:06
kiszerelés szempontjából ez:

és még jön ugyanilyen a 2001 Űrodüsszeiából és a Piszkos Harry-ből
0
2004. július 12., hétfő 19:27
lássuk:

a film: közönséges bűnözők (külföldön megjelent kétlemezes változatban, 5.1-es hanggal, tömérdek extrával)
a kép: harcosok klubja (új filmről készült ranszfer), volt egyszer egy vadnyugat (felújított képről készült transzfer)
a hang: gladiátor/jurassic park/t2 kombó (dts keverés mindhárom esetben)
az extrák: harcosok klubja
kiszerelés: harcosok klubja (külcsín, menük, füzet)

ergo, minden idők legjobb dvd-je a harcosok klubja. (lehetőleg ebből is az r1-es változat, ugyanis nálunk már az első kiadás papírfeknije is igen soványka volt, a másodikhoz pedig már nem is járt.)
0
2004. július 12., hétfő 19:03
mint film: The Exorcist (rendezői)
mint hang: The Haunting - DTS-ES
mint kép: Kill Bill vol 1. (japán verzió)
0
2004. július 12., hétfő 18:53
Sziasztok, szeretnék egy listát készíteni a legjobb DVD filmekről.
Csak a minőségi filmeket szeretném összegyűjteni.
0