Keresés

Szárnyas fejvadász - A végső vágás (DVD)

2010. október 22., péntek 23:16
Most tervezem végignézni mindhármat egymás utáni napokon. Majd írok valamit a benyomásaimról. :)
most posts by TM
0
2010. október 22., péntek 22:37
Hello csabaga!

Itt van egy összehasonlítás:
http://en.wikipedia.org/wiki/Versions_of_Blade_Runner
0
2010. október 22., péntek 22:29
Sajnos a DC-t láttam csak, azt is csak 1x. Így nem igazán tudom a pontos különbséget a többi verzió között. De Scott bevezetőjében megemlít, hogy ez a vágás áll legközelebb az eredeti műhöz/elképzeléshez és neki ez a kedvenc verziója. :)
0
2010. október 22., péntek 19:43
Írnál valamit arról,menyiben más ez a változat,mint a korábbi RV.?
A film szerinted jobb vagy rosszabb lett?
0
2010. október 21., csütörtök 21:42
Nem tudom lehet-e vagy illik-e, de inkább nem akartam a kritika részben írni a kiadvány technikai jellegéről. Bár szerintem 100%, hogy ugyanazt a masztert kapjuk.
A képminőségnél akkor hidaltam le, mikor megláttam Ridley Scott bevezetőjében a Rachel találkozik Deckard-del jelenetet. Kristálytiszta, éles és színekkel teli. A betűk tűélesek, a részeltek még ha csak DVD is jól látszanak. Szóval, ha hasonlítanom kellene, akkor a klasszikus Star Wars trilógia képminőségét hoznám fel. Bámulatos munkát végezetek és az újravágás sem érződik.
A hangminőség - bár házimozin még nem teszteltem - szintén hibátlan. A dialógusok tiszták és érthetőek. Szóval mikor Griff-et magyarul, valamint német és franca nyelven halljuk megszólalni nem nálunk van a probléma. :) A zene gyönyörűen szól a zongorától az erőteljes basszusokig.
Profi munka, én csak a HD felhasználókat irigylem, pozitív értelemben. :)
0