Keresés

Batman és Robin - extra változat (2 DVD) (DVD)

2012. július 24., kedd 23:06
Szerintem arról lehet szó, hogy az első két filmhez hasonlóan már ezekhez sem jár az extra lemez (bár offline csak az első kettőt láttam, egylemezes formában). Persze, lehet javítani. :)
0
2012. július 24., kedd 22:30
Nincs a második lemez tartalma feltüntetve!
0
2010. október 31., vasárnap 3:08
Arnold és a többiek tetszettek nekem. Ezt a filmet egyszer láttam, bátyám anyósánál, egy kötelező családi összejövetelen. Már annyira jól érezte magát mindenki az udvaron állított hosszú asztal körül, hogy senkinek nem tűnt fel a két óra hosszúságú távollétem. Stikában belopóztam a szobába két sörrel, benyomtam a tévét és pont ez ment a HBO-n. Életem egyik legjobb filmélménye volt - figyelembe véve a körülményeket is. :)
most posts by TM
0
2010. október 31., vasárnap 2:08
A lényeg tényleg nem változik, totálisan rossz szereposztás,
a rendezőnek pedig nem ez a terület az erőssége.
0
2010. október 31., vasárnap 2:03
igazad van a Viasat 3-on volt! :) kicsit késő van már, de a lényegen nem változtat.
0
2010. október 31., vasárnap 2:01
A VIASAT3-on adták, és tényleg ez a leggyengébb rész.Nagy zagyvaság az egész.Clooney csak a maszk nélküli(nem tudom igazán mit tarthatunk annak?) jeleneteket tudja jól megoldani.
0
2010. október 31., vasárnap 1:48
Gyerekként sokszor láttam ezt a részt, de már évek óta nem. Tegnap leadta a TV6 és - ugyan csak az utolsó 30 percet láttam -, de igazat adok a filmet fikázóknak. Abban  a fél órában végig az járt a fejemben, hogy mi a fenét keres George Clooney ebben a filmben. Hihetetlen. Annyira nem illett rá a szerep. Anno a BRAVO újságban volt egy cikk Arnold Schwarzeneggerrel valamelyik film kapcsán, és volt egy kérdés, hogy mit vár a jövőtől, vannak e tervei. Akkor azt mondta hogy van már egy másik szerepe egy filmben, amiben gonoszt fog alakítani, de többet nem mondhat róla. Hát talán ő az egyetlen üde foltja ennek a filmnek.
Sajnos (vagy nem sajnos) az első Batman filmet sikerült egy olyan zseniálisan elborult elmének a kezébe adni mint Tim Burton, akinek ugyan sikerült a képregényfilmeket feltenni a mozis palettára, de azt az univerzumot amit ő megálmodott még neki is éppen, hogy sikerült összehoznia a második részben. Ezek után Joel Schumacher minden volt csak nem jó választás. A félig meddig 50-es éveket idéző Gothem Cityt átemelni a durván high-tech korba és tompa fényeket kicserélni rikító neoncsövekre, bátor húzás volt, amit meg kellett lépni ha már folytatásnak készült és nem előzménynek vagy rebootnak, de egyben a legnagyobb hiba is ami még a 3. részben "talán" elfogadható volt, de ebben a részben már borzalmas...és akkor Robinról és Batgirl-ről még nem is szóltam.
0