Keresés

Őrült küldetés (DVD)

2011. április 18., hétfő 10:20
Nagyon nagy örömmel vettem a kezembe a kiadványt, lévén hogy gyerekkorom egyik kedvenc filmjéről van szó. Kicsit tartottam tőle, hogy milyen lesz egy kb. 30 éves film minősége, de boldogan tapasztaltam, hogy a képminőségre nem lehet panasz, mondjuk a hang az tényleg nagyon ergya...
DE! Úgy kb. 30 perc környékén NAGYON elkeseredtem, mert egyszer csak azt vettem észre Charlie liftes jeleneténél, hogy egyszer csak kimarad majd egy perc a filmből. Nagyon furcsálltam, de szeretem annyira a filmet hogy szomorúan bár, de nagy nehezen tudomásul vettem és túlléptem a dolgon. Régi film, biztos megsérült a kópia vagy mittomén. Viszont a film végéi még kb. 2-3 ilyen rész volt, ami összességében már felháborítóan élvezhetetlenné tette az egészet. Úgyhogy sajnos a kiadvány ment a kukába, és marad a régen letöltött divx...
Összességében köszi Black Mirror hogy megpróbálkoztatok ezzel a kiadvánnyal - hiszen engem egy boldog emberré tettetek volna általa - de ha a jövőben csak ilyen kiadványra futja - ami gyakorlatilag élvezhetetlenné alacsonyítja a filmet - akkor inkább a többi résszel (és amúgy a "nagyszerű" Street Fighterből kiindulva inkább semmi mással) ne is próbálkozzatok...
0
2011. január 31., hétfő 14:49
Helló

Biztos voltam én is benne, hogy ezt a szinkront valami nagyon mostoha körülmények között tárolhatták és emiatt olyan, amilyen. Azt is elfogadom, hogy az ilyen régi szinkronok rendre mono-ban kerülnek fel, nincs is ezzel semmi baj.

De azért az ilyen végeredmény már tényleg túlzás. Akkor inkább csináltak volna egy új szinkront (amire gondolom nincs lóvé egy ilyen ezer forintos, rétegfilmes  kiadásnál érthető is), vagy hagyták volna a francba az egészet és legyen csak felirattal (aminek hála gondolom még ennyien sem vennék meg)

Szóval 22-es csapdája, ami viszont nem változtat a tényeb, hogy ez a magyar hangsáv csapnivaló. És így senki sem nyert.

Maga a filmtől is többet reméltem, de ilyen háttérrel sipákoló kínaiakat hallgatva tényleg elment a kedvem az egésztől.
0
2011. január 30., vasárnap 10:17
freddyD

Nos látom, hogy nem láttad csak most először. Elsőként azt a liftes vágást említetted meg. Nos az szerintem a BM hibája, lehet h az a rész szinkronja elkopott vagy valami, ezért vágták ki. A szinkron. Nos igaz, hogy nagyon halk, de ne nagyon várj többet egy 80as években készült szinkrontól, amit az egykori Zoom Kft készített, ami nem volt valami nagy cég, meg is szűnt.
http://iszdb.hu/?szinkron=4565
0
2011. január 5., szerda 12:43
Nekem is ez van meg!
0
2011. január 1., szombat 22:40
Anno ezt a díszdobozt vettem meg (talán R3), imádom ezeket a hülye filmecskéket :)

http://shitbusters.vaevictis.nl/screens/aces2/AcesBoxFC.jpg
0
2010. november 4., csütörtök 16:39
A humora bugyuta, de az autós jelenetek ma is alapnak számítanak. Aki szereti az Ágyúgolyó futamot illetve a Roger Moore féle James Bond filmeket, annak jó eséllyel tetszeni fog.
0
2010. november 4., csütörtök 11:32
Nekem is az a jelenet volt ismerős. :) Amúgy egyáltalán nem emlékszem a filmre, csak hogy volt egy ilyen, de eldöntöttem, hogy kap egy esélyt.
0
2010. november 4., csütörtök 11:29
Tényleg! A nyílpuskás jelenetről beugrott, hogy volt egy ilyen film a tékában. Elég bugyuta, de akkoriban szórakoztató volt, sokan vitték.
most posts by TM
0
2010. november 4., csütörtök 10:57
Gyerekkorom abszolút kedvenc klasszikusa!!! Hetene vettem ki újra a tékából, ahol egy idő után elkezdtek már hülyének nézni:)
0
2010. november 3., szerda 21:04
Úgy úgy! :-D

Remélem, hogy jön az összes rész - nem csonkolt képaránnyal...

0
2010. november 3., szerda 20:02
Kodiak felügyelő! :D
0
2010. november 3., szerda 18:09
Sajnos a kiadótól csak annyi infó jött, hogy a képarány 16:9-es, ebből nem könnyű kitotózni a valós képarányt.

Remélem, idővel valamennyi epizód kijön - a második rész a legeszementebb. :)
0
2010. november 3., szerda 18:00
Nagyon remélem, hogy a képarány csak elírás. Az eredeti 2.35-ös.
0