Ehhh. Asszem ez a fórum nem erre készült, úgyhogy ha akarod, majd reagálok máshol.
0
2004. szeptember 5., vasárnap 19:31
4842
én a faszagyerek jelzővel, a "beképzelt ripacs f***kalap"-tulajdonságot akartam takarni! Persze a hülye is tudja hogy ez egy olyan hely ahol az ilyen szavakat nem kell és nem is lehet komolyan venni! Megértésedet.........leszarom!
0
2004. szeptember 5., vasárnap 19:28
4842
korlátolt: ezt a szót kerestem!!!! Köszi Calzone!
0
2004. szeptember 4., szombat 18:37
1431
"jészuskirály: ellened fordítom a sznob szót- mivel sztem sokkal nagyob sznobság játszani a faszagyereket hogy tudod hogy mit jelent ez a szó! Egyszerű túlzás volt semmi több! A neved meg kvára szellemes..."
Előszőr is a nevem "jézusKirály", nem jészuskirály. Elhiszem, hogy fáj a véleményem, ennek ellenére kitartok mellette. Nem tudom, hogy vagy vele, de én az internetes fórumokat a legkevésbé sem tartom annak a helynek, ahol a faszagyereket kéne (vagy lehetne) játszani. Ha pedig ez nem arra való, hogy elmondjam a véleményemet, akkor elnézést kérek.. Az utolsó mondatod meg ócska személyeskedés, úgyhogy köpök rá.
0
2004. szeptember 4., szombat 15:48
1447
ne is szégyelld, mi is többen megkönnyeztük. nekünk olyan volt, mintha ismertük volna. nap, mint nap hallgatuk a zenéjét, elmentünk érte londonba, sőt jópár ismerősöm tudott is vele személyesen találkozni még itt nálunk. korán ment el. ha 90 évesen hal meg akkor is ezt mondom.
0
2004. szeptember 4., szombat 15:45
1447
"hogy megsirassak egy számomra vad idegen embert, az enyhén szólva túlzás, ezt egy kicsit olyan sznob dolognak tartom."
hogy lehet vki ilyen korlátolt?
0
2004. szeptember 4., szombat 10:55
4842
jészuskirály: ellened fordítom a sznob szót- mivel sztem sokkal nagyob sznobság játszani a faszagyereket hogy tudod hogy mit jelent ez a szó!
Egyszerű túlzás volt semmi több!
A neved meg kvára szellemes... ',:-(
0
2004. szeptember 3., péntek 17:34
2692
"megsirassak egy számomra vad idegen embert"
Ha hallgatad a zenéjét akkor nem vad idegen számodra hisz a zenéjében szívét lelkét beleadta így bizonyos értelemben ísmerted. Én csak azt tudom mondani a világ egy nagy tehetséget veszített.
0
2004. szeptember 3., péntek 17:28
2774
sírni én sem sírtam, csak hüppögtem egy sort ;)
0
2004. szeptember 3., péntek 17:26
1431
Hát, hogy megsirassak egy számomra vad idegen embert, az enyhén szólva túlzás, ezt egy kicsit olyan sznob dolognak tartom. Elismerem a munkásságát, a tehetségét, sajnálom mint embert, de főleg azt, hogy nem fog több brilliáns témát irni többé filmekhez. Viszonylag szép kort élt meg, tehetségét pedig maximálisan kamatoztatta, úgyhogy nem hiszem, hogy sirnunk kéne.
0
2004. szeptember 3., péntek 15:53
4842
még kicsi voltam
0
2004. szeptember 3., péntek 15:53
4842
Gyerekek én majdnem megsirattam! Mivel Kurt Cobain halálát nem éltem át annyira.
0
2004. július 24., szombat 11:51
2692
A Startrek.com-on is Jerry Goldsmith-re emlékezznek:
Jerry Goldsmith Virtually Defined the Music of Star Trek
0
2004. július 24., szombat 10:10
1447
"Ha zenénk fennmarad az utókor számára - ami felől nincs kétségem - akkor az azért lesz, mert jók."
/Jerry Goldsmith/
0
2004. július 24., szombat 10:10
1447
Februárban jártam Sutter-rel és még egy cimborámmal Londonban, hogy együtt ünnepeljük Jerry-vel a hetvenötödik születésnapját egy koncert keretében, és találkozzunk, beszélgessünk vele. Sajnos ott ért minket a szomorú hír, hogy Jerry nem jön át Londonba, mert beteg. A koncertet megtartották azért és felejthetetlen élmény volt, de aggódtunk a Mester egészsége miatt. Én még akkor naivan azt hittem fel fog épülni és visszatér. Nem így lett ;((
0
2004. július 24., szombat 10:09
1447
Mulanból is a hosszabb promo verzió, ami igazán üt. Nekem rengeteg kedvenc zeném van tőle: Rambo sorozat LA Confidental Star Trek-ek Executive Decision Air Force One Deep Rising Chain Reaction The Mummy Total Recall Sum Of All Fears Supergirl US Marshalls Alien 13th Warrior Gremlins Leviathan Fierce Creatures
és még egy csomó ami így hirtelen nem jut eszembe..
0
2004. július 24., szombat 4:43
11
Szerintem Goldsmith-ben az volt a felejthetetlen, hogy minden műfajban nagyot tudott alkotni, és hihetetlenül sokoldalú művész volt. Mégis minden egyes filmzenéje felismerhető, jellegzetes. Az én kedvenceim egyike természetesen az Alien filmzenéje, amelyet még senki sem említett. A műmia zenéje is csodálatos. Kevesen tudják, hogy a Disney Mulan című rajzfilmjének a zenéjét is ős szerezte, ami az egyik legjob munkája szerintem. Kapott is érte Oscar-jelölést (na meg még több 10 filmjéért...). Hallgassátok meg a Mulan zenéjét, gyönyörű. Nem a betétdalok (azok se rosszak mondjuk), hanem a kísérőzene. Hátborzongató, amellett jellegzetesen kínai.
0
2004. július 23., péntek 21:53
115
Optimus Prime! Igazad van, ezekért nem. De hál'Istennek 1976-ban az Ómen filmzenéjéért végre átvehette az aranyszobrot. Én a másodikat az Elemi ösztönért adtam volna neki.
0
2004. július 23., péntek 21:06
4
Elemi Ösztön...stb... Nagyszerű zeneszerző volt. Nyugodjék Békében !
0
2004. július 23., péntek 18:54
229
a vadon foglyai, gyönyörű!
:(((
rest in peace
0
2004. július 23., péntek 11:25
14593
Sziasztok!
Azért a Star Trek: Nemesis zenéjét se hagyjuk ki azok közül, amiket írt.
Nyugodjék békében!
Mikey-Soft
0
2004. július 23., péntek 10:25
2692
Meg The Mummy (1999) zenéjét is ő írta az is fantasztikus, meg még a Star Trek The Next Generation és Voyager sorozatok főcímzenéjét is egyszerűen rossz zenét nem tudott írni egy igazi Mester volt.
0
2004. július 23., péntek 10:19
644
A Total Recall-nak milyen jó a főcíme...az egyik kedvencem. Persze Mr. Goldsmith-nek köszönhetjük a zenéjét. R.I.P.
0
2004. július 23., péntek 9:57
2692
Chain Reaction Planet of the Apes Star Trek - The Motion Picture Star Trek V. - The Final Froniter Star Trek - First Contact Star Trek - Insurrection The Edge
Ezekenek a filmeknek nagyszerű zenét írt - tudom többnek is de csak ezeket isemerem - igazságtalanság, hogy egyikért sem kapta meg az Oscar-t.