Keresés

Toy Story 3. (DVD)

2011. január 6., csütörtök 19:25
Csudapofa!
0
2011. január 6., csütörtök 19:12
Ezt nevezem! Szép nagy családfa. :) A közelébent értsd úgy, hogy ugyanabban a dimenzióban, az sem kis dolog, sőt!
most posts by TM
0
2011. január 6., csütörtök 18:29
Köszi mindenkinek, a nagyi nevében is. Szép kis életkép ez a "sorozat", és bizony az én nagymamám fölött is eljár az idő. Egyébként nekem is ő az egyetlen élő nagyszülőm, a másik nagyanyám 2008-ban távozott, az ő férje, nagyapám meg kisgyerek koromban hunyt el. A másik nagyapámat meg soha nem is ismertem, de azt tudom, hogy már ő sem él. Az meg, hogy a közelében élek... 500 km nem éppen a szomszédban van, de azért évente többször meglátogatjuk. 13 unoka és 10 dédunoka (utóbbiból kettő saját termés) a nagyi mérlege. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. január 5., szerda 21:16
Így már ismerős! :) Emlékszem, hogy mutattad korábban. Jó érzés lehet egy ilyen korú, jó karban lévő, bölcs öreg családtag közelében élni. Sajna nekem a nagyszüleimről elég ködös a kép, négyükből csak egyet ismertem, sőt már a szüleim is elmentek 16-17 évvel ezelőtt, így a bátyámat leszámítva a feleségem családja az én családom is. Jó egészséget kívánok a mamádnak!
most posts by TM
0
2011. január 5., szerda 21:09
Igen, ezt én is kívánom. Szeretném még látni a 98-as és 100-as borítót is. Isten éltessen nagymamádat ezúton is!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. január 5., szerda 21:06
Kívánom, hogy még készüljön néhány ilyen díszdoboz!
0
2011. január 5., szerda 21:00
Ez pedig az első 5 részhez készült díszdoboz, szintén saját gyártásban:

0
2011. január 5., szerda 20:57
Nagyanyám általam forgatott, vágott és DVD-re applikált születésnapi filmjeiből az első öt darab. :)

Azóta elkészült már három új, egy vágásra vár, és idén lesz a tizedik. Az első 80 éves korában készült, idén már 90 lesz.

És ha valakiben felmerülne a kérdés: 80-tól 90-ig azért csak 10 film készül, mert a 81-esről nincs felvétel, csak fényképek, így ezeket a 82-esre tettem fel extraként.

Íme az eddig elkészült filmek borítóképei:

0
2011. január 5., szerda 17:50
Mi az a doboz a Joey-tól jobbra?
most posts by TM
0
2011. január 2., vasárnap 8:57
10 évig ott laktam. ;-)
0
2011. január 1., szombat 23:30
hogy vetődtél erre az istenhátamögötti porfészekbe? :) (Miskolcra gondolok)
0
2010. december 31., péntek 6:51
Én a zalaegerszegi legkisebb is számít boltban vettem őket. Jóideig láttam még belőle, de mostanában már nem nagyon figyeltem. De volt a miskolci Corában is ilyesmi, az összeszerelhetőket talán éppen ott láttam a napokban.
0
2010. december 31., péntek 6:49
Igen, ezek fix pózban vannak (Buzz-ból és Woody-ból volt többféle is). A méretük szerintem elegendő, talán 16 centi körül lehet Woody. A kidolgozásuk szerintem szebb, mint az összeszerelhetőké, bár ez utóbbiakkal csak mostanság találkoztam, az enyémeket meg már hónapokkal korábban megvettem. Úgy érzem, talán így is ezeket választottam volna, de lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlem. Az mindenesetre jópofa lehet, hogy mozgathatók a figurák. Tényleg: mennyire? Pl. Buzz sisakja nyitható? A szárnya becsukható? Vagy csak a végtagok mozognak? Egyébként Buzz figura ezek között is volt mozgatható, de az már gagyibb, kevésbé filmhű kidolgozásúnak tűnt.
0
2010. december 30., csütörtök 22:26
E figurák között és a megvásárolt mostaniak között vacilláltam. Aztán azért döntöttem a mostani összeszerelhetőek mellett, mert árban nem sokkal voltak drágábbak, mégis kicsit nagyobbak a figurák és mozgathatóak. Ezek, ha jól látom fixek, szóval inkább választottam az összeszerelhetőeket. De lehet még ezeket is beszerzem, mert mindhárom figurából láttam offline.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 30., csütörtök 19:46
Tudsz adni megszerzési lehetőséget? :)
0
2010. december 30., csütörtök 19:40
Ezek nem összeszerelősek, de jó minőségű, igényes darabok:

0
2010. december 30., csütörtök 18:17
Tchabee még a csapat benjáminja. :)))
most posts by TM
0
2010. december 30., csütörtök 15:54
Nem baj, én szeretek egy filmen elérzékenyülni! :) Ha hatással van az érzésekre, akkor csak jó film lehet!
0
2010. december 30., csütörtök 15:44
Egyetértek. Én "még öregebb" vagyok, de szerintem is megható volt. Lehet, hogy már öregszünk és azért? :)
0
2010. december 30., csütörtök 15:36
Szerintem meg az év egyik legjobb filmje! Rengeteg érzelem szorult ebbe az animációs filmbe, én 35 éves korom ellenére elérzékenyültem a végére! Mivel az első két részt imádom, ezek a kis játékok hozzánőttek a szívemhez, és nagyon megható volt, amikor Andy mindegyikről mondott pár mondatot! Eszembe jutottak az én gyermekkori játékaim, és hogy a legjobbakkal most az unokaöcséim játszanak! Én azon a véleményen vagyok, hogy akinek szép gyermekkora volt, az nagyon meg tud hatódni ezen a filmen!
0
2010. december 30., csütörtök 14:55
na ez nem volt egy nehéz beszerzés! :) ráadásul kecsöp ízű fújjj...nyerni lehet vele?
0
2010. december 30., csütörtök 13:03
Holnapra lesz a barátaimnak, de megpróbálok egy-két falatot lecsípni belőle az első másodpercekben. :)
0
2010. december 30., csütörtök 12:59
Jó étvágyat ! :D
0
2010. december 30., csütörtök 12:54
Mai zsákmány. :)

0
2010. december 30., csütörtök 11:58
ja, febr 15-ig még meg lesz az epém.:)))
0