Keresés

Toy Story 3. (DVD)

2010. december 30., csütörtök 11:57
Az idei filmes áradatban (csaklegyenprofit) , mint korpában az igazgyöngyöt kell keresni a z igazán jó filmet. Sajnos.
Ez a film legfeljebb tekla. Számomra.
A többi (nem toy storys) olyam, mint engem egyszer vertek át festett műanyag gömbbel.
0
2010. december 30., csütörtök 11:49
Végtelenül unom a cinikus hozzáállásodat, hogy egyik filmet sem érted, hogy nem tudsz semmire sem gyermeki szemmel rácsodálkozni. Unalmas felnőtt vagy.
A mekis játékaim nem fóliásak, mindig kipróbálom őket. Polcon vannak és játszott már velük másik gyerek is.
Ha majd lesz kedvem fényképezni, megutatom őket.
most posts by TM
0
2010. december 30., csütörtök 11:47
Ja, és szerintem egyik sem vacak, elég masszív és jó minőségű mindkettő.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 30., csütörtök 11:44
Jaj, nem, ne haragudj, nem akartam ennyire durván fogalmazni, de én örülök a játékoknak, viszont többet nem veszek. Egyébként sem játszani vettem őket, hanem relikviaként, ott díszelegnek most a vitrinemben. :)
Szóval én kérek elnézést.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 30., csütörtök 11:42
Húúúú, ahoz képest, hogy meg sem bántottalak, jól kiakadtál.:))

Bocsesz!
0
2010. december 30., csütörtök 11:40
Az első kettő részt szeretem, ezen viszont végig kínosan éreztem magamat. Számomra túl erőltetett, tegyünk bele mindent ami divatos (ráadásul másutt már ezerszer elsütött) érzelmet, végtelen kergetőzést.

Tényleg Tm, ha lesz gyereked megengeded neki, hogy játszon a most féltet fóliás mekis játékaiddal? Ja és azok nem fuldokolnak a fóliában?
0
2010. december 30., csütörtök 11:35
Nem bántasz meg egyáltalán, nekem a filmek nagyon tetszettek, és nem sarkall semmi sem szerinted vacak játékok megvásárlására. És ha megkérhetlek rá, akkor ne vedd elé ezt az örömöt tőlem, hogy megvehessek bármilyen játékot ha kedvem tartja és örüljek neki. Nekem mindkét megvásárolt figura aranyos és kedves a számomra, és nagyon örülök nekik, nem néztem azt, hogy milyen anyagból vannak és egyébként is ki a sz*rt érdekel? Egyébként sem veszek többet, mert anyagilag nem bírnám, de ha még bármilyen egyéb játékot is veszek, ahhoz neked egyébként sincsen sok közöd, az ilyen kioktató, megmagyarázó hozzászólásoktól meg a falra mászom. Tartsd meg magadnak legközelebb, ezzel csak ártasz.
0
2010. december 30., csütörtök 11:26
Nem volt jó.
most posts by TM
0
2010. december 30., csütörtök 11:24
Nem akarlak megbántani, de úgy lérzem jó volt a meglátásom, hogy a "régijátékokértsíraszívem" film csak új műanyag vackok megvásárlására sarkal.
A Robur mentőautó meg sír a padláson?!
0
2010. december 29., szerda 18:25
Arra még nem volt időm. Most arra fordítottam az energiámat, hogy legalább egy Buzz és Woody figurám legyen, mert annyira lázba jöttem a filmek kapcsán, hogy nem bírtam ki, hogy ne szerezzek 1-1 figurát. Habár iszonyatosan érdekel a 3. rész, de meg fogom nézni hamarosan és írok róla valamit. :) Szóval nem véletlen, hogy még nem láttál írást a 3. részről. :) De örülök, hogy valaki olvassa is őket. :)
0
2010. december 29., szerda 18:22
ja nem! az az első rész! :P utána meg a második van...ezek szerint még nem látta!
0
2010. december 29., szerda 18:20
Írt! Ki mit néz most topik 7829.hsz!
0
2010. december 29., szerda 18:13
A 3. részről még nem írtál, legalábbis nem találkoztam a véleményeddel.
most posts by TM
0
2010. december 29., szerda 18:04
Igen, ebben a kategóriában Woody kicsit rosszabbul néz ki, mint Buzz. De most már jól van ez így, nekem megteszi mindkettő. :)
0
2010. december 29., szerda 17:36
hát woody itt már kicsit idétlenebbül néz ki! mondjuk műanyagban a rongybabaiságot nem is könnyű visszaadni. no jövőre én is  beszerzem őket! :D
0
2010. december 29., szerda 17:22
Itt van Woody is összeszerelve. :) Na, ezt a játékgyűjtési szenvedélyemet is letudtam. :)

0
2010. december 28., kedd 8:18
Igen, kb. 20 cm. A héten beszerzem Woody-t is, és ha gondoljátok arról is teszek fel képeket.
0
2010. december 28., kedd 0:02
Tadam linkje 20cm-t ír.
0
2010. december 27., hétfő 23:47
Mekkora ez méretre? Nagyon jól mutatna nálam is a vitrinben a BD-k előtt! :D
0
2010. december 27., hétfő 18:55
köszi!
0
2010. december 27., hétfő 17:36
Ráadásul itt olcsóbban is lehet kapni, mint amennyiért én vettem.
0
2010. december 27., hétfő 17:36
A helyi Csaba Centerben a Hetedhét Játékország nevű boltban kaptam. Nem tudom felétek van-e ilyen bolt. De már korábban kaptam egy linket, hogy online hol lehet megvenni, majd kattints alább:

Katt ide!
0
2010. december 27., hétfő 17:26
na ez marha jól néz ki, köszi a képeket! amiket én eddig láttam lesütött róluk, hogy kínai bóvli, mert szar volt a festésük és sorjásak is voltak, pedig "nagy" multiban keresgéltem... már csak egy beszerzési helyre lennék kíváncsi! :)
0
2010. december 27., hétfő 17:14
Hamsy!

Így néz ki összeállítva. Basszus, volt vagy 2 óra mire összeraktam, a fene se gondolta volna, hogy ennyire macerás. :) De megérte, csak nem tudom, hogy egy 5-6 éves gyerek milyen gyorsan rakná össze, lehet köröket verne rám. :) Egyébként masszív és igényes figura, valószínűleg Woody-t is beszerzem, az ugyanilyen összerakós.

0
2010. december 27., hétfő 16:53
Remek folytatás, talán azt is mondhatnám, ebben van a legtöbb érzelem a 3 rész közül! Az év legjobb animációs filmje, de ott van a legjobb filmek között is!

SPOILER
Amikor Buzz átvált spanyol üzemmódra, az nálam a sírva-röhögős kategória volt!
SPOILER VÉGE

A film egyértelműen 10/10!
0