Hát ez a rész gyengus lett. Még gondolkodom a kritikán, mivel nem igazán értem mit is akart mondani ez a film. Gyakorló szülőként látom, hogy évente egy zsáknyi játékot adunk az óvodának vagy valamilyen adomány gyűjtéskor, úgy, hogy van kb. 2 nagy kosárnyi plüs figura amiért nyivákolnak, hogy emlék, azt ne adjuk oda, + nem beszélve a tényleg kukás tönkrement vackokról.. Ismerős körökben szintén ez a helyzet. ha nem adnánk(dobnánk ki) már külön házat építenénk nekik. Mit akar a film sugalni egy gyereknek? Vigyázzon jobban a játékaira? Becsülje meg? Őrizze meg vagy adja oda másnak? közben meg ez a produkciós cég, gépezet milló számra ontja a saját szereplős játékait, akár kajához csomagolva is. Nem tudok kiigazodni a filmen.
Ha meg a kalandokra gondolok, nekem abból már kezd elegen lenni, hogy állandóan újra és újra elkezdődik valami. A menekülésnek már sosem lesz vége!? Az indy filmeknél is kezdem únni, de a kalózos trilógiánál útáltam meg teljesen a vég nélküli kergetőzisdit.
Újat nem nagyon találtam a filmben.
Ja, nem 3d-ben néztem.
Ha meg a kalandokra gondolok, nekem abból már kezd elegen lenni, hogy állandóan újra és újra elkezdődik valami. A menekülésnek már sosem lesz vége!? Az indy filmeknél is kezdem únni, de a kalózos trilógiánál útáltam meg teljesen a vég nélküli kergetőzisdit.
Újat nem nagyon találtam a filmben.
Ja, nem 3d-ben néztem.
0