Keresés

BD-teszt: Eredet (Inception, 2010)

2011. január 11., kedd 19:40
Elnéztem! 1000 bocs mindenki és 1000 bocs ProVideo! Süllyedjek el szégyenemben! Október 12-es a korábbi lemez.
0
2011. január 11., kedd 15:38
Mind a két lemez 6,6 Gb., úgyhogy nem túl sok minden történhetett, de azért látszik valami. De hogy mint a 32-ben írtam; korábbi a cserelemez, mint a cserélendő? Szép, nem?
0
2011. január 11., kedd 13:32
Én ma kaptam meg. Egy fokkal mintha jobb lenne a kép, de még mindig elég gyenge. A Pro Videotól szép, hogy próbálkozott, de ezen túl kétszer is meggondolom mielőtt Warner DVD-t vennék.
0
2011. január 11., kedd 11:48
Tegnap megjött a csere!
Ezúton is köszönöm a ProVideo-nak.
Érdekességképp megjegyzem, hogy a cserelemez 2010 dec 08-ai datálású, a korábban kapott "selejt lemez" pedig 2010 dec 12-ei.

Hogy ebből mi követezik? Mindenki döntse el maga! ;-)
0
2010. december 29., szerda 14:32
27.
Nem vagyunk egyformák, nálam simán veri mindkettő a Tityanyikot! :)
0
2010. december 29., szerda 14:14
És a cseréről mi hír?
0
2010. december 29., szerda 14:09
28: az összes gagyi-kategóriás, tegnap az MM-ben épp ez ment. Amikor a film végén Mal és Cobb beszélget a legalsó szinten, olyan szépen pulzál a kép, hogy brutál...
0
2010. december 29., szerda 14:07
Engem a Pro Video ígérete érdekel jelenleg:
lemezcsere a dvd-tekintetében...
Volt már ilyen?
Illetve, mikor lesz és kit érint?
(Én a lentikuláris dupla dvd-t vettem meg az xpress-en.)
Gondolom "a Film dvd-jéből" egyféle van, tehát mindenki rosszul járt aki megvette.
Vagy csak a BD mellé az ajándék volt gagyi?

Nagyon köszönöm előre is a választ.
0
2010. december 24., péntek 10:22
A Titanic nem volt rosszabb film, mint a Viharsziget vagy az Eredet. Sőt! Legalábbis nálam ez a kettő nem ér fel hozzá.
0
2010. december 24., péntek 3:12
24. Pont az a lényeg, hogy a Titanic nem csupán érzelmi alapon zseniális film. Ugyanakkor viszont érzelmi alapon utasítják el egyesek, tehát ebben az esetben a negatív vélemények a szubjektívek.
most posts by TM
0
2010. december 24., péntek 2:28
21. Semmi baj nincsen, én megértem azokat az álláspontokat, akik azt mondják: a Titanic zseniális film. Számomra csak egy szimplán jó mozi, sok-sok hibával. Mindenkire más hat érzelmileg, ez is igaz: nekem például a The Orphanage vagy a Pan s Labyrinth (de írhatnék ide most még vagy legalább 30 címet) végjátéka sokkal meghatóbb volt, mint az, hogy Leo elmerül a habokban... hogy miért, azt nem tudom megmagyarázni, csak érzem, ennyi... :)

(Ez a jó hsz, mert az előzőnél véletlen kattintottam egyet!)
0
2010. december 24., péntek 2:27
21. Semmi baj nincsen, én megértem azokat az álláspontokat, akik azt mondják: a Titanic zseniális film. Számomra csak egy szimplán jó mozi, sok-sok hibával. Mindenkire más hat érzelmileg, ez is igaz: nekem például a The Orphanage vagy a Pan s Labyrinth (de írhatnék ide most még vagy legalább 3végjátéka sokkal meghatóbb volt, mint az, hogy Leo elmerül a habokban...
0
2010. december 23., csütörtök 12:59
22: Most nézd meg a "fellengőst" is!
0
2010. december 23., csütörtök 12:31
bombasztikus: fellengős, üres, nagyhangú, dagályos

biztos, hogy bombasztikus a hangzás?
0
2010. december 22., szerda 3:33
Cameron nem a pézsérekordra hajtott. Megjegyzem, ha csak simán megrázó lett volna a film, akkor is lehetett volna sírni, tehát a zsepistop nem lépett volna életbe. Leo és Kate istenien összeillenek, ezt bizonyította Mendes remek filmje (A szabadság útjai) is 10 évvel később. Érdekes módon a Titanicot nem kedvelőknek ezzel az volt a baja, hogy sokat veszekedtek a főszereplők. Hiába a kockatévézőknek mindkét érzelmi megnyilvánulás túl szélsőséges és idegen, mert hogy... a többit inkább megtartom, mindenki vegye magára, amit akar.
A korlátoltságot meg speciel nem személyeskedésnek szántam (helyette írtam a fentieket : ) ) hanem úgy értettem, hogy mindenkinek az ízlése különböző, méretben is különböző, -tól -ig tart, egyeseknek nagyobb, másoknak kisebb, a korlátok eltérő távolságra vannak.
most posts by TM
0
2010. december 21., kedd 21:34
19.
Ízlések és pofonok, de a lényeg, hogy jelenleg Leo-t az egyik legjobb színésznek tartom, de a Shutter Island-ban sokkal nagyobbat alakított, mint az Inception-ben. Valahogy ez utóbbinál nálam legyűrte a sztori! :D
0
2010. december 21., kedd 21:32
18.

végül is megértelek, mert nekem ugyan ez a bajom a Pearl Harbourral, ha nem lenne benne az a nyálas szerelemi háromszög, akkor egy még zsírabb film lenne, így meg csak simán zsír! :) a Titanic meg úgy jó ahogy van, Leo-stól, Kate-estől, jéghegyestől! :)
0
2010. december 21., kedd 21:23
15. Valószínűleg a Titanic miatt nem szeret(t)em a 90-es évek vége óta!
Egyszerűen egy túlértélelt filmnek tartom, ami nagyon jó lehetett volna, ha nem azt akarja vele Cameron elérni, hogy 100-as papírzsepi-csomagokat fújjanak el alatta/utána. Ez a történet nagyon megrázó tudott volna lenni a szirupos szerelmi szál nélkül is! A film azon felét imádom, amiben nem látom azt az össze nem illő Caprio/Winslet szerelmespárt! Nem tehetek róla, ez van! :) Ha ez korlátoltság, akkor az vagyok! :D
0
2010. december 21., kedd 20:28
14. Nekem meg a toy story volt hatalmas csalódás, pedig nagyon vártam, és nagyot csalódtam... :(
Közösségi háló még hátra van de eddig torony magasan Eredet a favorit. :)
0
2010. december 21., kedd 20:27
Leonak még nem láttam rossz filmjét.
0
2010. december 21., kedd 20:17
10. Caprio egy őstehetség, aki már gyerekként is emlékezetesen színészkedett, tinédzser korában is nagyokat alakított, és most sincs ez másként. A tetszés-nem tetszés kérdése nem ebben van, hanem a korlátolt nézői ízlésekben.
most posts by TM
0
2010. december 21., kedd 18:52
13. a toy story és a közösségi háló visz mindent. nem volt ez olyan rossz év.
0
2010. december 21., kedd 18:31
nem is értem mire fel a Kontra vélemény, még az is hat csillaggal operál, vagyis jobb mint a nagy átlag :) - valahol biztos olvastam már, az utolsó mondat már a nyáron se tetszett, most se tetszik

de a fanyalgóknak csak annyit, nézzék már meg milyen évet zárnánk Eredet nélkül - napokban készíti mindenki a 10-es listáját, hát nagyon nehezen tudtam összekaparni 10 olyan filmet mely maradandó élményben részesített

9: a Titanic mindenkit idegesített, meg a Róme + Júlia, sőt a vasálarcos is, de engem még a Part is, pedig ott már próbálkozott a kitöréssel

2000-től viszont nem tudok olyan filmjéről, amiben hibázott volna
0
2010. december 21., kedd 18:24
Remek leírás, különösen az eltérő szempontok egymás mellé állítása miatt.
Az utóbbiért köszönet jár jamamurának:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2010. december 21., kedd 18:01
az év legnagyobb csalódás az inception. egyszer majd még újranézem, de kötve hiszem, hogy valaha is szeretni fogom ezt a filmet, pedig az összetevők többnyire jót sejtetnek.
0