Keresés

Eredet (2 BD) (Blu-ray)

2012. május 28., hétfő 6:46
Először is nagyon köszönöm a dicsérő szavaid, nagyon jó hallani tőled.
Igen, néha idegesít a dolog, néha meg lesz@rom. De nem fogja a kedvemet elvenni, továbbra is akkor már - nektek - írom a filmkritikákat.

De azért csak bosszantó a dolog, nem? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 28., hétfő 6:45
:-))) Na, igen, a negatív hős. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 28., hétfő 0:46
No igen... ezek szerint az értékelés egyfajta kedveltségi index is. :-) Rá se ránts. Valakivel valamikor én is összeveszhettem a lájkok alapján, de már hidegen hagy.

Amíg valóban jókat meg értelmeseket írsz, én szívesen olvasom. És pontozom.
0
2012. május 28., hétfő 0:01
Tagadhatatlan, hogy van egyfajta "rajongótáborod" itt:).
0
2012. május 27., vasárnap 21:52
9/3 :-DDDDDDDDDDD
0
2012. május 27., vasárnap 16:46
Végre valami, amihez ha nem is értek, de legalább nem utasítanak el érte. :-)
0
2012. május 27., vasárnap 16:46
Kösz! :)
0
2012. május 27., vasárnap 16:45
Igen, most kicsit többet írok, mert szeretném megosztani mindenkivel az élményeimet, tapasztalataimat a Blu-Ray filmekkel kapcsolatban, és ösztönözni mindenkit arra, hogy a magasabb felbontás sokkal jobb, mint bármi más, többet nyújt. Ezért még sokáig fogok kritikákat írni, mert még sok filmet fogok megnézni. :-)

Ja, az Eredet eddig valóban hatalmas élmény volt.
0
2012. május 27., vasárnap 16:43
Köszönöm szépen, nem is akartam, csak néha megtántorodom a pár negatív értékelésen, na de nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a film...! :-)
0
2012. május 27., vasárnap 14:38
Pláne, hogy az Eredetről mindenkinek a véleménye érdekel :)
0
2012. május 27., vasárnap 14:37
Szerintem is több tehetséged van a kritikák írásához, mint a hisztizéshez, szóval támogatom :)
0
2012. május 27., vasárnap 13:30
Én is támogatom, hogy írj még sok-sok filmhez. Én is szeretem olvasgatni őket. ;)
SuperHeRo
0
2012. május 27., vasárnap 12:00
Én háromféle értékelést szoktam adni. Ha valami nagyon tetszik, akkor "hasznos", ha valami nagyon oda nem illő (pl. annyit ír: "szar"), akkor "nem hasznos". Ha valami érdemleges, kritikai jellegű iromány, de nem érint meg kellőképpen, akkor nem nyomom rá, hogy haszontalan, hanem értékelés nélkül hagyom, hiszen egy kritikának az is a fokmérője, hogy számszerint hány hasznos klikket gyűjtött be.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. május 27., vasárnap 11:43
Nem, csak vannak páran, akik ahogy mondani szoktam, "lájk" gombnak nézik a "hasznos" gombot, és a véleményük esetenként az író személyének, vagy a filmmel kapcsolatos, az íróéval ellentétes érzéseiknek szól.

Szerintem kifejezetten tartalmas hozzászólásaid vannak/voltak az adatlapokon, tőlem eddig kijárt a "hasznos", sőt, részemről örülök, hogy hosszú kihagyás után újra rendszeresen írsz az adatlapokra (eddig legalábbis nem vettem észre, hogy ilyen sűrűn írtál volna, mint az utóbbi pár hétben).

Inkább nézd úgy, hogy a "pohár" félig teli van:).
0
2012. május 27., vasárnap 11:06

ne idegesítsd magad ezzel, biztos csak féltékenyek az írói képességeidre! ;)
0
2012. május 27., vasárnap 10:04
Én kifejezetten szeretem olvasni amiket írsz az adatlapokon. Szerintem ne hagyd abba.
0
2012. május 27., vasárnap 6:49
:-))) Akkor egyetértünk a filmmel kapcsolatban... :-)

Amúgy ennyire szar kritikákat írok? Csak mert élből van 1-2 ember, aki attól függetlenül, hogy mit írok, szereti adni a negatív dolgokat... Így nem sok kedvem van írogatni... :-(
0
2012. május 26., szombat 23:12
Gondolj bele mikor megjött nekem az aktatáskás változat, akkor mit éreztem. Valami leírhatatlan, azóta is úgy őrzöm mint a szent grált. :D
0
2012. május 26., szombat 20:43
BD-n igen. :-)
0
2012. május 26., szombat 18:54
Ugye nem azt akarod mondani, hogy még ezt is csak most láttad? :)
0
2012. május 26., szombat 18:28
A film és a kiadás annyira brutál, hogy kritikámat kicsit később írom meg, addigra össze kell szednem az államat. :-)
0
2012. május 24., csütörtök 21:17
Laurie nem érti az Eredetet - részlet a Cougar Town című sorozatból:

Jó kis sori ez,én nagyon szeretem!Itthon Született szinglik címen fut!
0
2012. március 30., péntek 12:30
Köszi, berendelve!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. március 30., péntek 10:08
ÉLJEN, ISTENIEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2012. március 30., péntek 9:52
2-lemezes a kiadvány.
0