Keresés

Szenvedélyek viharában (Blu-ray)

2011. február 19., szombat 18:50
Helyesbítek: ...amilyennek itt az Xpress-en ki lett kiáltva
0
2011. február 19., szombat 18:48
Azért nem lett olyan rossz a HD-transzfer, mint amilyennek itt ki lett kiáltva:

http://www.blu-ray.com/movies/Legends-of-the-Fall-Blu-ray/48/#Review

Ez alapján tisztességes munkát végeztek, tiszteletben tartva az alkotók szándékait.
0
2011. február 11., péntek 15:59
Kedves András,
több mint egy hete átultam a pénzt a DVD-ért. Azt válaszoltad, hogy hétfőn adod fel csak. Ha feladtad, akkor hol lehet most? Vagy feladtad egyáltalán? Mivel e-mail-re nem válaszolsz, gondoltam megkérdezem itt.
Üdv.
0
2011. február 10., csütörtök 10:55
igen bár az ablo mindent módosít/butít dvd-n is

volt már egyáltalán olyan kiadványuk amihez nem nyúltak hozzá? illetve nem butították a speckókat? gondolok itt pl a sok-sok stereo hangra új filmeknél is (mert mondjuk még a régi filmeknél ezt meg is lehet érteni de az újaknál...)
0
2011. február 10., csütörtök 10:25
Ja, igen, erről beszéltek is! Igazad van, ott elszabták!
0
2011. február 10., csütörtök 10:23
mintha a halálos közellenség bd-nél lett volna képarány módosítás
aztán lehet rosszul tudom
0
2011. február 10., csütörtök 10:03
A BD-ken azért AZT nem szokták! (azért azt hozzáteszem, hogy EGYELŐRE!) :)
0
2011. február 10., csütörtök 1:37
átfutva a hsz-eket úgy látom a kép a "túlzott szemcsézettségen" kívül rendben van. :) megnyugodtam....
0
2011. február 10., csütörtök 1:34
hát mi folyik itt Gyöngyösön?

látom a szokásos szinkron mizéria...remélem a képarányt is elb*szták, hátha arra is jön vagy 50 hsz anyázás! :)
0
2011. február 10., csütörtök 1:19
Most már tudom, miért csuklottam délben annyit... :-)
0
2011. február 9., szerda 19:06
BedeKrisz, a Vissza a jövőbe c. filmmel a szinkronon kívül mi majod van? EGy gyönyörűen felújított kiadvány! (és megjegyzem, már a DVD-n is ez a szinkron volt, úgyhogy még számítani is lehetett rá, hogy sajnos ez kerül a BD-re is!)
0
2011. február 9., szerda 19:04
Ez esetben bocsi, csak nem volt egyértelmű a megfogalmazásod! Másik részről meg nagyon sajnálom, hogy ez így van, épp most akartam megrendelni, de így egyelőre kivárok vele! Esetleg nem tudnál pár screenshot-ot készíteni? Mert ha tényleg rossz, akkor nem veszem meg. Köszi, hogy mindezt leírtad, így tisztán lejön - hogyha a Braveheart tetszik neked - nem vagy DNR-fan!
0
2011. február 9., szerda 18:42
Kedves andrew1975! Attól tartok félreértettél,a DNR-t én sem szeretem és
itt nem az hiányzik. Legjobban egy csúcs kiadvánnyal tudnám érzékeltetni
hogy mire gondolok,ez pedig a RETTENTHETETLEN!!
Ez azért is kitűnő példa mert hasonló korú a két alkotás,és ha láttad a kiadványt akkor értened kell a problémámat,sehol egy szemcse pedig nincs
DNR, tűéles kép telt színek és még sorolhatnám,ha már BD akkor egy 15-16 éves filmnek így kell kinézni,egyébként ahogy olvasom mások is elégedetlenek a transzfer állapotával.
A szinkron tekintetében Argento véleményén vagyok,bár rendkívül szerettem az eredetit és baromi sz.r lett az új,de egy BD-nél valóban
az eredeti hang a lényeg és a magyarok még a HD felbontású hangot
sem képesek úgy kikeverni hogy az valaha is megközelítse az angolt.
így ha hallani akarjuk az effekteket ha már tömörítetlen akkor azt  csakis
az eredeti keverés adja meg.Tény és való hogy ettől még a klasszik szinkronnak is bőven jutna hely a korongon,de ez már egy másik probléma

0
2011. február 9., szerda 14:47
Annak a veszélye, hogy ezt a filmet szinkronnal egynél többször megnézem, nem nagyon áll fenn, de egyébként megvan házi-barkács dvd-n az eredeti szinkronnal, ahogy a Star Wars és a Keresztapa is. :)
0
2011. február 9., szerda 14:30
dörner jobb willisnek mint vass gábor - ennyi előnye az új szinkronnak
amúgy minden más szerepló hangja jobb az eredeti szinkronban
a szövegek is jobbak a régiben, nincs finomítva - bezzeg az újban
0
2011. február 9., szerda 13:16
"Például belehallgattam a Die Hard új szinkronjába: abszolút jó szerintem, az égvilágon semmi baj vele! Ja, hogy annak idején narrátosrosan szoktam meg a jó öreg vhs-korszakban? :)"

Dehogy jó az ! A Vass Gáboros az igazi. :)
0
2011. február 9., szerda 13:14
Érdekes ez a régi-új szinkron dolog! Például belehallgattam a Die Hard új szinkronjába: abszolút jó szerintem, az égvilágon semmi baj vele! Ja, hogy annak idején narrátosrosan szoktam meg a jó öreg vhs-korszakban? :)
Van ez így, ahogy a már klasszikussá avanzsálódott filmek többségét így láttam, tehát lehet, ezért vagyok kevésbé háklis a szinkronra - m ondhatjuk úgy, hogy nem nagyon érdekel! (Bár a Bad Boys esetében biztos én is morci lettem volna, ha nem kerül rá a minden tekintetben kiváló szinkron!)
0
2011. február 9., szerda 12:56
Na most akkor ennyi? Végleg leült a buli? Mit fogok 5ig csinálni??? Dolgozni??? :)
Jól van uraim, szuuuuszáááá és megy az élet tovább. Szeretitek ti egymást, de hát az xpress is olyan mint egy család, vannak összezörrenések. Nem szabad átmenni primitívbe senkinek se az nem vezet sehova.
Amúgy ezen tényleg új szinkron van??? El se hiszem... mi a véleményetek? :D :D :D
Na szép békés vidám napot!
0
2011. február 9., szerda 12:17
Ma ennyire voltunk elegek, holnap esetleg majd egy másik topicban valami értelmeset is felmutatunk.
Nem áll filmes támékban annyira távol az ízlésünk, sőőőt! Jobban áll nekünk, ha a filmekről beszélgetünk - szerintem.
0
2011. február 9., szerda 12:10
Amellett, hogy R2-D2-t (és Niwrokot is) változatlanul szeretjük, én meg azt mondom, ez nem elég, tudsz Te ennél többet is. Nem baj az, ha van olyan, aki rúgdos. Nem össze, feljebb.
0
2011. február 9., szerda 12:08
Te fogod a lényeget - pontosan ezért tettem szóvá a dolgot.
"Vágom, bazz, kösz!" - ennyi lett volna a max reakció a másiktól, aminek értelme lett volna.
0
2011. február 9., szerda 12:07
Nem hát, 2-3 nap múlva erre senki nem fog emlékeznik, és valószínűleg creeper-el majd jól el fogunk tudni vitatkozni egy aktuális horror-megjelenésen! (hacsak nem új szinkronnal vagy csonkolt képaránnyal jön ki :))))
0
2011. február 9., szerda 12:05
Engem baromira nem érdekel, jókat tudok röhögni a saját és mások hülyeségén, ahogy ezen a vitán is! :)
El nem hiszed, milyen szórakoztató azt olvasni, mennyire buta vagyok... :)
creeper-t meg csodálom, ő itt mindenki apukája, aki kioszt, megmondja, kinek hol a helye, ki okos, ki nem az, ki primitív, ki fárazstó, ki felesleges... r2-D2-val azélrt tudtunk jól elpoénkodni valamin, mert Ő okos, és tolrálja, hogy én HÜLYE vagyok... egyszerűen vicces! :)

0
2011. február 9., szerda 12:04
Azért egyet gondoljon végig mindenki. Nem hiszem el, hogy egyikőtök se volt még úgy, hogy rinyált a képért/hangért, akármiért, aztán később vagy korábban pedig ugyanúgy lecseszte azt, aki szintén rinyált. Emberek rosszul kelnek, és itt kiélik a frusztrációt. Én is voltam már így, visszaolvasva pl a Szárnyas fejvadászhoz írt dolgaim, tökre szánalom volt amit csináltam. Akkor épp szar passzban voltam. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni, inkább egy nagyfenekű csajt kerítsen magának mindenki! :)
0
2011. február 9., szerda 12:01
nekem felirattal volt meg DVD-n.a "Kerülj szinkronba" sorozatban volt kiadva ?
0