Keresés

Szenvedélyek viharában (Blu-ray)

2011. február 9., szerda 12:01
Oké, akkor legyen tied az utolsó szó, és ezzel fejezzük be kérlek, nem vagyok kíváncsi már régóta rád!
Én vagyok a buta, primitív, ti vagytok az okos, jófej emberek! Ez így akkor jó lesz? :)
További szép napot, és próbáld meg a buta hozzászólásaimat figyelmen kívül hagyni az okos kis fejeddel, akkor talán nem fog zavarni! :)
Köszönöm, és kérlek, hagyjuk abba, egyet még írj, amivel úgy gondolod, fitogtathatod a mérhetetlen magas műveltséged az én szegényes világommal szemben és akkor ezzel be is fejethetjük!
0
2011. február 9., szerda 12:00
ARGENTO
ez megjelent szinkronal:Gyorsabb a halálnál
0
2011. február 9., szerda 11:59
nagyon kezdtek átmenni (megint) személyeskedősbe.persze feleslegesen.

nem véletlen járok egyre ritkábban ide már én sem az elmúlt időszakban.valahogy beleuntam ezeket as parttalan vitákat és sértegetéseket olvasgatni...az élet nem erről szól.szvsz van elég megoldásra váró problémája mindenkinek a saját életében,nekem speciel nem lesz attól jobb a napom,ha vagdalkozok az internetes névtelenség álarca mögé bújva...s hogy mennyi más fórumon megy még ugyanez(sok helyre már ezért nem járok egyáltalán).

nem tudunk már együtt örülni semminek,lassan a véleméyncserék már szimpla csak vitatkozássá degradálódnak.

baromira unalmas...

OFF vége
0
2011. február 9., szerda 11:53
Ha valaki alapvetően okos, nem csak úgy csinál, mintha, az mérhetetlen módon tudja zavarni a butábbakat.
0
2011. február 9., szerda 11:50
Mert R2-D2 egy tök jó fej, és bizonyára nem zavarja annyira, ha valaki egy álszent bugris parasztként viselkedik, mint engem.
Nem kell azon sem csodálkozni, ha a kérdések topicban nem igazán tolonganak fórumozók megoldással az egyébként holtegyszerű problémádra. Ha Te nem is, meglehet, hogy Ők emlékeznek, mi volt kb. egy hónapja, vagy tegnap, vagy a múlt héten. Bízzunk benne, a nagyra becsült "szinkron után nyavalygók" nem vették annyira a szívükre a kioktatást, mint te a jogos kritikát, és akkor hátha a segítségünkre lesznek a későbbiekben (is).
0
2011. február 9., szerda 11:50
Argento cimbi, sajnos ez már rég nem a szinkronról szól, hanem arról, hogy van valaki, aki szeret nagyon okos lenni, és másnak nem lehet véleménye, vagyis ha van és az nem egyezik az övével, akkor megkapja a beosztását. Fura, hogy ezt meg az az illető nem veszi észre, aki ezt csinálja folyamatosan... nem csak velem, teszem hozzá!
0
2011. február 9., szerda 11:49
Rajtam nem múlik, felőlem mehet! :D
De a chat-be menjünk át inkább, ott nem zavar senkit!
0
2011. február 9., szerda 11:46
Kedves Fórumtársaim!

Megtennétek nekem, hogy ezt a vitát 17 óráig elhúzzátok (12től 1ig lehet ebédszünet) mert olyan jól szórakozom, de komolyan! :)
0
Képzeld, milyen lenne, ha egy fórumra nem "valami" miatt írnék be, csak úgy! :)
Tele lenne ilyen hozászólással: " Kinn süt  a nap, 15 fok, úgy hemperegnég egyet a fűben!" :D
0
ebben az esetben én megértem a szinkron után "nyavajgókat". :)

ehhez a filmhez egy remek szinkront készítettek anno,én anno "csalódottan" vettem tudomásul,hogy a lakossági VHS-emet a DVD-re váltva ezt a szinkront már nem kaptam meg.persze eredeti hanggal tartom elsősorban én is élvezhetőbbnek a filmeket,ellenben,ami klasszikus,valóban kár elrontani az újabb "lélektelen" szinkronokkal.

én azt vallom,hogy az újgenerációs hang elsősorban az eredeti hangról szól.aki tényleg a minőséget keresi,az meg is találja azt ebben.a szinkronok keverése legtöbb esetben megmaradt a stereo vagy síma 5.1-es szinten,de nem veszi fel,s ha így marad soha nem is fogja felvenni a versenyt még egy síma dts-HR hanggal sem.aki meg folyton a minőségi HD hangokat keresi az jobban jár,ha hozzászokik a feliratos filmnézéshez,vagy pedig nem hőbörög (folyton) a szinkronok milyensége miatt.

ha ez valakit vígasztal,nos a Gyorsabb a halálnál BD-n lévő új szinkron is egy fo*talicska.pedig a VHS változaton még egy zseniális szinkron volt,a DVD-n meg ugye csak felirattal jelent meg. :)
0
2011. február 9., szerda 11:44
Beírok minden nap? Igen, mert ez egy fórum... de nagy csoda, hogy beírok minden nap! Kb. egy hónapja ez volt az első negatív megnyilvánulásom, de te egyből ugrasz rá! Ha meg észrevetted volna, még a 3. neked való visszaszólásomban is használtam smiley-kat, de az okoskodásod kicsit felhúzott! Érdekes, azt a hozzászólást R2-D2-val miért is tudtuk normálisan elrendezni? Itt meg te tedd fel magadnak a kérdést! Szintén elég magadban válaszolnod!
0
2011. február 9., szerda 11:32
Épp annyira annyira tisztellek és becsüllek, mint Te "a szinkron után nyavalygókat", úgyhogy egyikben sem volt több személyeskedés a másiknál.

Te már mindennap beírsz valami miatt. A kérdés az, ha én észreveszem, Te miért nem? De elég magadban válaszolni. Bőven elég.
0
2011. február 9., szerda 11:27
Hozzáteszem mégegyszer, én nem személyeskedtem a szinkronos témában, te meg úgy csinálsz, mintha minden nap beírtam volna a képarány miatt! Megint te találtál meg engem, és most én is a te stílusodban fogok fogalmazni, ahogy nemrég Döminek írtál: Hagyjál engem békén a jó büdös faszba! Köszi!
0
2011. február 9., szerda 11:26
Ahogy általában a sok okoskodásod között is a mondandód lényege veszik el általában....
0
2011. február 9., szerda 11:17
De kár, hogy nem küldi el a linket, a lényeg veszett el.
0
2011. február 9., szerda 11:16
Ez még messze van a klasszikustól, ahhoz még sokaknak, sokszor kell idéznie - ha nem bánod, én remélem, hogy ez nemigen fog megtörténni. Másrészt viszont minden jóindulatomat beleadva is szánalmas a nyervákolásod, amiért sokadszorra is úgy vinnyogsz valami miatt valahol, hogy totálisan elfelejted, akár már le is tagadod, előző nap pontosan ugyanezt csináltad máshol, csak épp más témában. Nem baj az, ha unalomból lassan mindennap nekiugrasz valakinek, mert ez ugye belefér, jól eltelik az idő, bezzeg ha ezt hasonló formában visszakapod, akkor rögvest összeáll a vonósnégyes, és kezdődik a vinnyogda. A komolyan vehetőségedet a fentiek miatt a bányászbéka bizonyos tesztrésze környékére redukáltad, de nem reménytelen a helyzet, meg aztán Jigsaw is megaszondta, hogy everybody deserves a chance, szóval fel a fejjel, én mindenképpen drukkolok!

Helyes az észrevétel, minden nap több vagyok, és nekem ez pont így ideális.

Továbbá, ajánlok egy valódi vonósnégyest:

0
2011. február 9., szerda 11:05
A személyeskedésed már néha kezd zavaró lenni, esetleg akarsz tőlem valamit? :)
Kezdek megijedni! :D
0
2011. február 9., szerda 11:04
Így van, elszabadultak a szenvedélyek, lassan viharossá fokozódnak! :D
0
2011. február 9., szerda 11:02
Egy helyre írtam be, de találj csak meg megint! (Hozzáteszem, a szinkronnal kapcsolatos mizériát minden topic-ban fellelheted, én tegnap az Eden Lake kapcsán szóltam először!!! a képarányról fórumos "garázdálkodásom" ideje alatt! De te megint kevesebb lettél volna, ha nem kötsz belém! :)
Köszönöm kedves figyelmedet, már zokon is vettem volna! Ja, é remélem, pontosan idéztél, mert ugye klasszikust csakis pontosan illik! :)
0
2011. február 9., szerda 11:00
Miért, mi lehetne stílszerűbb a Szenvedélyek vihara topikban, mint a (ha nem is a filmhez illő) szenvedélyek vihara:)?

Ez a virtuális szanatórium egyébként már nyitott egy "gumiszobát", az lenne ideális minden ilyesfajta indulat levezetésére, akár az eredeti szinkron hiányára, akár az eredeti szinkront/eredeti képarányt/digipackot/extrát/életnagyságú actionfiguret hiányolókra irányul:).

0
2011. február 9., szerda 10:49
nem értem, miért nem lehetett a az eredeti szinkront rátenni trudolbydigitaldtshdmapcm formátumban, vagy legfalább monóban és a sarokban egy jelelő emberrel a siketeknek.

amúgy a film számomra az egyszer nézhetős kategória (ami nem azért van, mert rossz film), hanem mert nem a szórakoztató kategória, mint ahogy pl., más komoly drámák (pl.: schindler listája).

csak porfogó lenne, akár dvd, akár bd formátumban.
0
2011. február 9., szerda 10:42
Mindjárt üzenek valamit a csonkolt képarány miatt nyavalygóknak, hisz uncsi, hogy minden egyes megjelenésnél erről megy a vita, de előbb kigondolom, milyen számot küldök mellé. Addig is szokjuk meg, vagy ne szokjuk meg, de ne vegyük meg. És persze ne szemeteljük ezzel tele az összes DVD adatlapját. :)
0
2011. február 9., szerda 10:10
Üzenném a szinkron után nyavalygóknak: el kéne felejtenünk végre ezeket a dolgokat! Régebben én is imádtam a szinkronokat, de ha jobban belegondolunk, mennyivel többet ad hozzá a film élvezeti faktorához, ha a színész eredeti hangján hallhatjuk, akkor már talán nem is olyan nagy dolog átkapcsolni az eredeti hangra! Volt már elég időnk megszokni, hogy a "régi, klasszikus" szinkronokat csak nagyon ritka esetben kapjuk meg BD-re! Uncsi, hogy minden egyes megjelenésnél erről megy a rinya! Ez van, szokjuk meg, vagy ne szokjuk meg, ne vegyük meg, de ne szemeteljük ezzel tele az összes BD adatlapját!
0
2011. február 9., szerda 9:07
:DD
0
2011. február 9., szerda 7:52
Sajnos nem az IC-n múlik. Nagyon sokszor még ők sem tudnak róla,h a filmhez új szinkron készül,csak akkor amikor már náluk van a kész termék maximum.
0