Keresés

Fűrész gyűjtemény (7 DVD) (DVD)

2011. október 1., szombat 16:03
Igen.
0
2011. október 1., szombat 13:59
A gyűjtődobozos verzióban már az egyoldalas borítós verziók találhatók?
0
2011. április 21., csütörtök 16:06
Ma volt szerencsém "élőben" is megtekinteni, kézbe fogni és a képek alapján valóban nem tűnik nagy számnak, de szerintem egész pofás kis doboz, semmi gond nincs vele.
0
2011. április 10., vasárnap 19:42
én ma láttam egy boltban a fűrész gyűjtődobozt és hát nem bántam meg,hogy tzoliét választottam.
0
2011. április 10., vasárnap 19:05
Azért jó,hogy meg lehet venni gyűjteményben is!
Ha lesz még rész akkor meg mondhatjuk felzárkóztató csomagnak is! :))
0
2011. április 10., vasárnap 17:22
Azért ez nem volt megerőltető a kiadó részéről!
0
2011. április 10., vasárnap 15:23
Íme pár kép:

Végül egy kép a doboz belsejéről:

A doboz minőségre/vastagságra kb olyan mint amit a slim tokos James Bond sorozathoz lehetett rendelni!
0
2011. április 8., péntek 17:56
Na, egy kis infó: a dobozt ma láttam élőben, és azt kell mondanom: bármennyire is tetszett kezdetben a kinézete! A doboz hátlapjának nagy részét (ha jól vettem ki) csak egy pár vérfolt látható, ami minimalistának minimalista, de szerintem nem a jó értelemben! Az előlap és az oldalél ugyanaz, mint amit itt lehet látni, azzal nincs is baj!
Viszont engem csak abban sikerült megerősítenie, hogy a 7.rész bizony várhat még egy keveset (?)!
No meg abban, hogy tzolit hamarosan megostromoljam egy dobozért! :P
0
2011. április 8., péntek 12:34
Oké, ezt Te tudod! :-))) :D
0
2011. április 8., péntek 12:19
Nem volt nagy riogatás, a 7. amúgy se nagyon jött be (pedig eddig az összes részt jónak ítéltem meg, még az 5.-et is), és nagyon úgy fest, hogy marad a TZoli féle, mert kb. 0 forint figyel a zsebemben jelenleg! :( De szerintem nyugodtan fogok azért aludni! :P
0
2011. április 8., péntek 12:11
"Bár amíg a 7. nincs meg, nem is sürgős..."

Nos, ha nem rendeled meg hamar, vagy legalábbis a megjelenéséig, átvehetőségig, akkor igencsak bajosan tudod majd megszerezni, ugyanis szerintem nagyon hamar elkel valamennyi példány majd...Úgy nagyjából egyből!N persze nem riogatni akartalak! :-) Én már előrendeltem! ;-)
0
2011. április 7., csütörtök 22:09
A doboz engem is érdekelne, mert a tzoli féle is tetszik, meg ez is, és nem tudok dönteni! Bár amíg a 7. nincs meg, nem is sürgős, de azért a türelmetlenség nagy úr! :P
0
2011. április 7., csütörtök 21:47
Most nézem "valahol", 2500 Ft a doboz külön, ráadásul az adott oldalon megrendelve ez az ár, még 5%-os kedvezményt jelent! :O
0
2011. április 7., csütörtök 18:31
Ha valaki tenne fel képet és írna a doboz minőségéről azt megköszönném szépen!
Ha nem akkor majd én holnap! :)
0
2011. április 7., csütörtök 15:30
Máshol már rendelhető is :  7. részt kell megvásárolni, és a készlet erejéig megrendelhető hozzá az üres díszdobozt 2000 Ft- ért!
Remélem itt is hamarosan megvásárolható lesz!
0
2011. április 7., csütörtök 12:03
A Bufi azt akarja elérni, hogy a külön doboz is kapható, átvehető legyen az Xpressnél, a Szövetség utcában.
Tegnap voltam bent személyesen megkérdezni az Xpresseseket, de a lány, akivel beszéltem, semmi konkrétot nem tudott még mondani, sőt, előzetesen semmi infója nem volt arra nézve, hogy átvehető lesz majd maga a doboz is külön, magyarán egyáltalán nem tudott róla semmit sem, új volt neki a dolog!
Mindegy, a lényeg az, hogy átvehető lesz majd náluk is személyesen, csak várjuk ki türelemmel azt a pár napot!És az eladók is tudni fogják mégha utólagosan is, hogy a díszdobozt is árulni fogják külön! :-)
0
2011. március 26., szombat 13:29
Jamamura írta 23-án a dvdextrán, idézem:

"A BuFitól jelezték, hogy külön is megvásárolható lesz a doboz; még dolgoznak a megoldáson."
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. március 26., szombat 13:05
nagyon tetszik a gyűjtődoboz amit a fiúk csináltak. maradok ennél. a digipack sem rossz,de annyira nem bejövös,
0
2011. március 26., szombat 12:23
ezt honnan tudod?
0
2011. március 26., szombat 12:07
Szerintem most ebben a helyzetben felesleges a digipack, mert külön is kapható lesz a DÍSZDOBOZ.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. március 26., szombat 1:04
Köszi !
0
2011. március 25., péntek 8:17
köszi
0
2011. március 25., péntek 8:08
itt keresd meg a srácokat: Digipack tervezet
0
2011. március 25., péntek 7:26
tudsz adni(akit ismersz és ilyen dologgal foglalkozi) egy email címet vagy tel.számot a wishmaster83@freemail.hu a
0
2011. március 24., csütörtök 22:35
Így van, az egylemezes, ún. "soft edition" verzión a moziváltozat foglal helyet.
0