nekem 1 kakukktojásom van :)a 4. rész azt hiszem,mindkét oldala világos!
0
2011. április 7., csütörtök 23:42
575
Hát igen, de csak akkor, ha az adott személynek nem a fehér oldalas borítóváltozatok tetszenek, hanem a sötétebb alapúak!Azért ezt se feled! De persze ha az a helyzet áll fent adott esetben ugye, akkor tökéletesen igazad van! :-) Mindenki más, így az ízlése is!
0
2011. április 7., csütörtök 23:35
19951
1. Ha megennének a részek amik idáig megjelentek akkor tudnád,h 2 oldalas boritóval jelentek meg. Igy tehát igen is illeszkeik a doboz a képbe.
0
2011. április 7., csütörtök 23:32
575
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de két dolog, amit nem hagyhatok szó nélkül: 1., Ez a fekete doboz a fehér borítókhoz talán nem a legjobb választás, nem a legjobban passzoló!Gondolom sokaknak pont ezért nem tetszik!Ki-ki mit, és hogyan szeret!Gondoljátok meg jól a dolgot, én a magam részéről azt javaslom!Persze ez csak annak szól, aki bizonytalankodna! 2., Azért az nem éppen egy megnyugtató dolog, hogy a piros betű figyelemfelhívó szöveg másik felében arra hívják fel az ember figyelmét, hogy ha megsérül a külön doboz, arról nem tehetnek, nem cserélik ki, és így az ember adott esetben kénytelen lenyelni a sérült dobozt, holott nem azért fizetne az ember 1990 Ft-ot!Egyszerűen elbizonytalanító! :-( Pedig én meg akartam rendelni, azért is kattintottam rá egyből, erre ezt olvasom, és így járok4Na persze, ez én vagyok!Ne befolyásoljon ez senkit se!Félreértés ne essék, nem az emberek elbizonytalanítása, elriasztása volt a szándékom!Előre szóltam!Egyszerűen rosszul veszi ki magát ez a dolog, így!Ezen nincs mit szépíteni!Szerintem.
0
2011. április 7., csütörtök 23:23
575
Bocsánat!Szóval: 1.85:1 volt a képaránya a mozikban is a filmnek?Köszönöm előre is a választ!
0
2011. április 7., csütörtök 23:23
13392
Igen, az összes részé 1:1.85 volt.
0
2011. április 7., csütörtök 23:20
575
Az eredeti képaránya is 1:85 volt a filmnek?Erre már nem emlékszek, de ez az infó most azért meglepett!
0
2011. április 7., csütörtök 13:45
2546
tzoli által készített.
0
2011. április 7., csütörtök 12:19
19951
milyen üres doboz?
0
2011. április 7., csütörtök 12:14
2546
a nyító jelenetnél én is megijedtem,hogy ez egy fatális baromság lesz! De azért a film többi része nekem tetszett! Rem.minnél hamarabb beérkezik,mert hétvégén szeretném újra nézni. Meg már az üres díszdoboz úton van felém.
0
2011. március 24., csütörtök 19:35
1277
SPOILEREK SPOILEREK SPOILEREK
Számomra "Az utolsó fejezet" a "Fűrész II" mellett a sorozat leggyengébb láncszeme. A nyitójelenet egyenesen banális, és ezen a szerepét TV showban nyert leányzó sem nagyon tud segíteni, az egész valahogy túl erőltetett, megfáradt. A vérciki, amatőrfilmkellék - bélrendszer padlóra plöttyenéséről ne is beszéljünk... Ami számomra a legidegesítőbb: az amúgy is rosszul megírt detektív karaktert, bűnrosszul adó színész. Idegesítő, röhejes és totálisan felesleges, a béna háttértörténettel együtt. A csapdák pedig egyenesen röhejesek, "Az utolsó fejezet" -ben láthatjuk a sorozat legfantáziátlanabb csapdáit: Fémcső a szemekbe? Kötél?? Gépfegyver???? Ami jól nézne ki, arról kiderül, hogy nem is létezik...pfff. Egyáltalán nem méltó a korábbi részekhez. Mindezek mellett meg lehet nézni, de ne legyenek illúzióink: a készítők szemei előtt nem megfelelés, hanem súlyos, zöld bankjegyek lebegtek.