Keresés

Reklamációs Iroda

2005. december 13., kedd 14:22
Annyira nem kicsi a gyűrődés, karcolódás a dobozon, hogy ne lehetett volna észrevenni még ha "robotok" csomagolnak is. Főképp, hogy a celofán is teljesen ki volt bontva :-(

Portósan már póstára is adtam. Várom a hibátlan küldeményt!
Köszönöm!
0
2005. december 13., kedd 11:25
Star Wars dobozhoz: kis füzetecske csak a bónusz lemez tokjában van, a többihez nem jár, az ujjnyomok a lemezen pedig nem feltétlenül jelentik azt, hogy bárki is kibontotta volna a filmet - sajnos a Fox kiadványainál visszatérő probléma, hogy a fóliás, vadonat új kiadványok is ujjnyomosak - minden bizonnyal hanyagul csomagolják őket.
0
2005. december 13., kedd 11:20
Kedves Gmiki!
Ha valóban ilyen doboz érkezett hozzád, kérlek, hogy azonnal küldd vissza az egész dobozt portósan, hogy mi is visszavihessük a kiadóhoz. Természetesen nem szándékosan adtunk fel neked ilyen példányt - a kollégák a kiadótól kapott dobozokból veszik ki a filmeket, gyakorlatilag automatikusan csomagolnak, és eszükbe sem jut, hogy a kiadótól egy multitól visszaérkezett filmet kapunk új termékként. A pánt-nyomoknak ugyanis csak ez lehet a magyarázata!
Egy hibátlan dobozt postafordultával küldünk.
Más: az akciónál meg kellett húznunk valahol a határt. Ha lejjebb visszük a határt, akkor azok háborodnak fel, akik a lejjebb szállított határ alatt vannak 1-2 filmmel, tehát egy ilyen akciónál nem lehet mindenkinek jót tenni.
0
2005. december 13., kedd 10:59
Mélységesen csalódtam az Xpressben.
Karácsonyi ajándéknak megrendeltem a StarWars díszdobozt. A postai boríték érintettlen volt, de a díszdoboz celofánja le volt szedve, a lemezek összefogdosva és látszik a műanyag szorító pánt nyoma is a dobozon! Mivel ajándék, nem terveztem felbontani.
Eddig pont az miatt rendeltem innen mert mindig tökéletes állapotban jutottak el hozzám a filmek. A csomag állapota alapján pedig az Xpress adta fel már így a csomagot, vagy a GLS visszacsomagolta?
Plusz egy kérdés a filmekhez jár külön füzetecske mint az összes SW DVD-nél? Mert nekem csak az extra lemeznél van. Mivel nem tudom, hogy adták ki, ez természetesen egyenlőre csak egy kérdés. De nem lepne meg ha ezt is kivették belőle. :-(

(Más: az meg eléggé irritál, hogy azokat akik rendszeresen innen vásárolnak havonta, nem vonják be egy-egy olyan akcióba mint ami tegnap is volt. Főképp úgy, hogy kb 1 nappal előtte adta postára az Xpress a problémás csomagomat is.)

Xpress: várom a visszajelzéseteket!
0
2005. május 9., hétfő 16:32
Az ötödik elem adatlapján hibásan van megadva az eredeti cím!
Helyesen: The Fifth Element
0
2005. április 29., péntek 16:15
Jó hir viszont,hogy érdeklődésemre közölték,a jövőhét kedd-töl elkezdik ismételni
a sorozatot az elejétől,folytatni a nyár végétől fogják,legalábbis ezt mondták.Ez számomra azért kedvező,mivel az első tizenvalahány rész hiányzik,mivel akkor még nem volt módom rögziteni őket.
0
2005. április 21., csütörtök 21:43
Xpress!
Még mindig nem műxik a bejelentkezés. :(
Mindig új nevet kell regisztrálnom. Mikorra várható, hogy be tudok jelentkezni?
Ez csak akkor gond, amikor törlöm a cookie-kat, vagy más gépről jelentkezek be.
0
2005. április 21., csütörtök 20:08
rövid történetem:Mindenek elött nagy rajongója vagyok a MAGNUM-sorozat-nak,
amikor annak idején elöször sugározták az MTV-n mindet felvettem vhs-re,és
jó pár évig megis voltak,számtalanszor visszanéztem őket.Most hogy már rendelkezem Dvd-felvevővel,majd kiugrottam a bőrömből,mikor láttam hogy a Viasat3 elkezdte sugározni,bár igaz hogy a képminősége valamelyest romlott,
a jó pár évvel ezelöttihez képest,de mondtam magamnak hogy sebaj,az a lényeg hogy a szinkronja legyen meg,a képi anyagot meg majd pótolom azzal hogy
kintről beszerzem a Dvd-kiadást.ami NiCE ismerösöm segitsége nélkül nem
jött volna létre,ugyhogy nagy hálával tartozom neki,amiért segit nekem.
A baj csak az a Viasat3-at illetöen hogy ő sem különb a többi csatornától,ugyanugy kilóra veszik meg a sorozatokat,és nem számit nekik az hogy egy-két epizód kimarad az évadokból,és akkor már azt meg sem emlitem hogy nem is sorba adják le,hanem pl: a 34-ik után jön a 47-ik rész.
Természetesen felhivtam a TV-csatornát ahol tájékoztattak,hogy amit ők megvásároltak azt le is adták......nah ez van!
0
2005. március 3., csütörtök 11:04
Az SPI-nél nagyon sok rugalmas és segítőkész emberke dolgozhat, ha a március 7-ei megjelenésről még semmi normális adatot nem tudtak leközőlni.
Gratula.
0
2005. március 2., szerda 23:56
Ha ez igaz, várom szeretettel a white chicks tesztjét is ;)

(jó éjt, csá)
0
2005. március 2., szerda 23:54
we dare to love badaaaaasssss movies. :)
0
2005. március 2., szerda 22:40
Nem baj, de pont az AVP miatt? Olyan bűnrossz film, hogy nem igaz.
0
2005. március 2., szerda 22:33
hűű, nem tudom megígérni a hétre. :( talán jövő héten. jól ellespontozza majd az AvsP tesztet. ;)
0
2005. március 2., szerda 22:28
Gratulálok, de mikor lesz beígért Terminál teszt?
0
2005. március 2., szerda 22:24
gerike, frissült a dvdextra: szaladj! :)
0
2005. március 2., szerda 20:36
Elnézést, Netpiacot akartam írni.
0
2005. március 2., szerda 20:35
A Netboardon azért már fenn van az Időzavarban egy-két napja borítóval, részletekkel, árral és így erősen közeledve a kiírt március-7 felé ezt az Xpress-től is elvárnám.
0
2005. március 2., szerda 20:34
A Netboardon azért már fenn van az Időzavarban egy-két napja borítóval, részletekkel, árral és így erősen közeledve a kiírt március-7 felé ezt az Xpress-től is elvárnám.
0
2005. március 2., szerda 19:36
ez azért van, mert az SPI pongyola adatokat közöl csak a megjelenésekről: gyakran se specifikációval, se extrákkal, se árral nem tudnak szolgálni. így nem lehet filmet feltölteni. :(
0
2005. március 2., szerda 19:35
sorry, de épp négy felé vagyunk szakadva.
0
2005. március 2., szerda 17:46
Szerintem jó helyen jársz, csak várj egy picit. Lehet, hogy Xpressnek nagyon sok a dolga.
0
2005. március 2., szerda 17:40
Nincs ötletetek,hogy hol tudnék reklamálni úgy,hogy még választ is kapok rá?
0
2005. március 2., szerda 17:28
Az utolsó metró nekem már megvan. :)
0
2005. március 2., szerda 17:19
Tudom, persze, hogy nem az Xpress hibája, de annyira jólesik morogni egy kicsit, lélektanilag erősen javallt egyes esetekben - meg aztán talán ha az Xpress csap az asztalra, nagyobbat szól, mintha én. Ha egyáltalán szól.
A morgás tárgya pediglen: Döbbenetes, hogy a kiadók mennyire nem képesek tartani a saját maguk(!) szabta határidőket! Az hagyján, hogy a Herzog II díszdoboz (elnézést, a megjelenéséig ez fixa ideám lesz) hónapok óta késik - illetve dehogy hagyján! A csuda vigyel el! De most már késik a Sztalker (minő meglepetés!), az Óramű pontossággal, Az Utolsó metró - gyakorlatilag minden olyan film, amiért érdemes pénzt kidobni.  Nem tudom, de ha a munkahelyemen így tartanánk az ütemterveket, már mindenki szélnek lenne eresztve. Biztos vagyok abban, hogy mindig jöhetnek közbe előre nem látható problémák, de sok eset előfordulásakor már gyanús. Az ember csak várja, várja, hogy kedvenc filmje megjelenjen végre, miközben nyom nélkül múlnak el az újabb és újabb határidők... Eine ungarische Wirtschaft! :-(( Vagy a DVD-mániákusok vannak ennyire megbecsülve.
Elnézést kérek, ha bárkit is untattam volna. Most jön a lehiggadásos rész.

Az Xpressnek pedig a továbbiakban is jó munkát kívánok!

KFC
(Nem a Kentucky Fried Chicken)
0
2005. március 2., szerda 17:17
Nyitok az ügynek egy X-aktát. :)
0