Kedves Xpress,
2000, október 8. Ekkor rendeltem tőletek először. E időpont óta rendszeres vásárlótok vagyok. Mi több, nem egy barátomnak, ismerősömnek ajánltam az oldalt, mint a ma magyarországon elérhető legjobb boltot, legjobb árakkal, megjelenésekkel, szakértelemmel stb... Nem is volt baj mindaddig amíg postával rendeltem. De a futáros kiszállítással eddig végig csak pórul jártam. Az utolsó előtti csomag 3 napra rá, a múlt hetti meg még rosszabb körülmények között érkezett. Mármint két oltári bajom volt ezzel. Az egyik, hogy amik félre voltak tetettve nekem filmek, azokból az Indiana Jonest és a Keresztapa trilógiát kijelültem mint "Küldjétek most", a többit töröltem a kosaramból. Egyedül a 10+1 lemezes Chaplin díszdobozt hagytam meg, de ez ekkor még az előrendelések szekcióban volt, így ezt se nem töröltem, se nem jelöltem ki hogy küldjétek. Elvileg 45 napig félre kellett volna tennetek. Ez volt az alap állás. Én nagy reményekkel vártam a futárt hétfőn, kedden de semmi. A portásnak odadtam az indiana és a Keresztapa díszdoboz árát, 25 ezer forintot. Szerda este egyszercsak csörög a telefon, a futár az és mondja hogy csomagot hozott. Mondom jó, mindjárt otthon leszek. Beérek és látok 3 díszdobozt a kezébe: Indiana, Keresztapa és a Chaplin!!!!!!!! díszdobozt. Mondom a chaplin nem nekem lesz, ő mondja hogy de. Én, mivel az egész szerdai napomat is már simán az év legrosszab napjának nyílvánítottam, a zsebembe nyúltam és odadtam még 30 ezer forintot a 25 mellé, így kerek 55 ezer forintot a 3 díszdobozra. A dolog csak ott sántít hogy a chaplin díszdobozra és az ezel jára aznapi váratlan 30 ezer forintos kiadásra nem számítottam. Én elhiszem, hogy karácsonyi hajtás van, kevés a futár stb..., de az én gondjaim sem érdekelnek mást. A késést még elnézném, de hogy a Chalin díszdobozt teljes kértelenül elkülditek azt nem. Átvettem, mert meg szerettem volna venni. De nem most. Pár napja még arra nem tudtatok semmit mondani, hogy lesz e akcióban és ha igen akkor mikor. Kellemetlen, váratlan és mindenek előtt kényelmetlen helyzetbe hoztatok. Régóta hűséges vásárlótok vagyok és szeretnék továbbra is az maradni, de ez a fajta hozzáállás, vagy fejetlenség számomra elfogadhatatlan.
Mondhatjátok akkor miért vettem át a Chaplint is. Jó kérdés. Azért mert régóta vágytam erre a díszdobozra, jó ára volt és ezt a lehetőságet nem akartam futni hagyni. De nem így.
A díszdobozok egyébként nagyon jó állapotban érkeztem meg.
Ezt a levelet lehet nem itt illett volna közzétenni, de számomra is sok minden úgy történt ebben az esetben ahogy nem illett volna.
üdvözlettel:
the eXorcist lawnmower man