Keresés

Reklamációs Iroda

2004. november 19., péntek 23:40
A vissz a jövőbe trilógiával kapcsolatban:
Megnéztem még egy elérhető asztali lejátszón is történetesen az egy vadonat új SONY (ne mondja senki hogy a SONY nem márkás mert harapok!!) és ott meg az első lemet egyszerűen lefagyott egy adott pillanatban!!!

Jó volna ha a kiadótól vagy az XPresstől valaki nyilatkozna!!!! Azon kívül hogy ez a helyzet normális mert szerintem ez egyszerűen nem igaz!!! Tényleg nagyon kedvesek voltak az Universal irodában amikor betelefonáltam, de egyszerűen rosszak a lemezek és márkás cuccon sem játssza rendesen le, meg márkátlanon sem (gondolok itt a pc-m DVD romjára), és ezt nem lehet csak kedvességgel elintézni szerintem.
0
2004. november 14., vasárnap 18:12
Inkább a hiba@xpress.hu címre!
0
2004. november 14., vasárnap 14:07
1. nem tudod megváltoztatni a jelszavadat
2. v.s. a felhasználói kódod tudódott ki (oldal címében a VID=Rxxxxx szám).
3.Írj az Xpressnek (xpress@xpress.hu) a problémádról.
0
2004. november 14., vasárnap 12:36
Kedves Xpress!

tegnap küldtetek egy mailt, hogy megkaptátok az egyik rendelésemet, nemsokra rá reagáltam hogy töröljétek
tudom, feldolgozás alatt álló rendeléseket nem lehet törölni, de már csak annyiból kínos, mert NEM én rendeltem, valszeg kitudódott a jelszavam
a jelszavamat még ma megváltoztatom
0
2004. november 4., csütörtök 17:32
Köszi szépen. Nem tudtam, ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem.
0
2004. november 4., csütörtök 16:54
Kattints a kis karikába írt "i" betűre az oldal tetején. Oda le van írva. :)
0
2004. november 4., csütörtök 12:53
Kedves Xpress!

Éppen most hozta a postás a Metropoliszt. Mikor bontottam, ki már hallottam hogy a csomagban valami zörög. A tok belülről össze volt tőrve, így mindkét lemez nagyon összekarcolódott. Ha csak az extra lemez lenne sérült volna, nem érdekelne, de a film lejátszhatatlan a karcok miatt. Mit tegyek?
0
2004. november 4., csütörtök 12:29
Ugy néz ki nem jó cim a reklamációs iroda a topic-nak.
Inkább az Információs iroda volna jó a nekem adott válasz
alapján.

Köszönöm a gyors, korrekt, kedvező választ.

Tisztelettel:
Ferri
0
2004. november 4., csütörtök 12:12
Úgy legyen!   :)
0
2004. november 4., csütörtök 12:10
Amíg ment a reklám, addig mindenkinek járt Életvonat. A film adatlapján csak a visszaigazolások kedvéért szerepelt a Fantomas címe mellett az Életvonat is. Most hiába nem látszik a félretett termékek megnevezésénél, a rendszer tudja, hogy kinek jár az ajándék film és a csomagoló kollégáknak automatikusan jelzi. Talán még a megjelenés napján is volt néhány ember akinek jutott az ajándék filmből, az előrendelők pedig mind kapnak majd.
0
2004. november 4., csütörtök 12:05
Tisztelt Xpress!

Megrendeltem a Fantomas gyüjteményt még a legelején,
utánna még napokig ment a reklám , hogy az Életvonat
jár ajándékba az első 200nak.
Először csak simán szerepelt a megrendelések
között aztán már az Életvonattal, most meg megint simán.
Félre van téve a listám szerint mert még várok hozzá 1-2
dvd-t de csak simán Életvonat nélkül. Akkor most hogyan lesz?
Ki kap és ki nem?

Tisztelettel
0
2004. november 4., csütörtök 11:38
Köszönöm a választ! Jobban megnéztem a rendeléseimet, de 10 filmes limitet én úgy értelmeztem, hogy 10 film beérkezése után a csomag elindul, a többi pedig automatikusan a következö elküldendö adaghoz kerül. Egyébként pont azért rendeltem legutobb még egy filmet, hogy összejöjjön a tíz. Mivel a rendelt film mellett a "raktáron" felirat szerepelt, úgy gondoltam, indulhat a csomag. Ehelyett 4 másik elörendelt film jött meg, vagyis így is 3 filmmel léptem túl a bejelölt határt, ezért nem értettem, hogy miért nem adjátok fel öket.

Üdv.
0
2004. november 4., csütörtök 11:07
Zs: Ha jobban megnézed a rendeléseidet, egy akciós film még beszerzés alatt áll, amit legutóbb rendeltél, tegnapelőtt. Ez a film "fogja vissza" a csomagodat. Várhatóan ma kapunk szállítmányt az említett filmből.
0
2004. november 4., csütörtök 11:02
Kedves Xpress!

Miért nem indul a rendelésem, ha már 13 film van raktáron?

Miért nem kapok választ az ebben az ügyben küldött e-mailekre?

Várom a választ, melyet elöre is köszönök.
0
2004. november 3., szerda 10:46
EXORCIST, nem Exorzist!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. szeptember 16., csütörtök 16:27
Kedves Xpress!
Tegnap érkezett meg egy csomagom, elég tetemes mennyiségről van szó.
És hát a sérülékeny lemezek "összeborultak" oly módon, hogy több lemez nem volt a tok közepében, hanem erőteljesen "szánkózott"...
Persze, nem lett volna nagy öröm, ha összekaristolódtak volna, szerencsére nem következett be ez a szánalmas esemény.
És két film tokjának a közepe még ki is volt törve!!! Tehát a lemezeket nem lehet rögzíteni. Volt otthon üres tok, hát átpakoltam abba őket.
Nem lehetne egy kissé jobban odakoncentrálni a szállításnál v. csomagolásnál?

Tiszetelettel: törzsvásárlótok
0
2004. szeptember 6., hétfő 19:35
kösz!
de az e-mailre miért nincs válasz?
0
2004. szeptember 6., hétfő 18:57
A módosítás kihat a még fel nem dolgozott rendelésekre, tehát ha még nem indult el a csomag és változtatod a címet, már az új címre megy a korábban rendelt film is.
0
2004. szeptember 6., hétfő 18:48
Xpress!
Jó lenne, ha nekem válaszolnátok az e-mailekre!
Miért nem válaszoltok?
Az lenne a kérdésem, ha a filmet megrendelem és utána módosítom a szállítási címemet, akkor a régi, vagy az új címre érkezik?
Én az új címre akarom a filmet!
Ugye arra érkezik?
0
2004. szeptember 4., szombat 18:40
KÖszönöm a választ, igaz hogy  email-ben vártam a reakciót, mint ahogy én is ilyen formában próbáltam kapcsolatba lépni Önökkel.
A csere lemezre igényt tartok, természetesen bontatlanul visszaküldöm és a pólóra vonatkozóan is azt kérem Önöktől, hogy a következő megrendeléseim közzé csomagolják.
Értem én a tréfát, de miért ne lehetne komolyabb észrevételeket is itt megfogalmazni, lásd az én esetemet, hamarabb érkezik válasz erre a fórumra, mint az én"postaládámra".
Xpress, amennyiben a hibák a válaszában megfelelően kerülnek kíjavításra, akkor ezen az oldalon fogok elnézést kérni, levelemben leírt rosszindulatú megjegyzésekért.
0
2004. szeptember 4., szombat 10:52
Kedves mbsz!
Remélem nem gondolja, hogy szándékosság történt?!
Természetesen a csomagból kimaradt pólót küldjük.
Kérem, hogy amennyiben a tévesen elküldött filmre nem tart igényt, azt küldje vissza címünkre, természetesen portósan, hogy mi fizessük a postaköltséget, és az elcserélt filmet postafordultával küldjük.
A hibáért elnézését kérjük.
0
2004. szeptember 4., szombat 10:48
Köszönjük mbsz! és azt is hogy komolyan vetted ezt a komolytalan topic-ot! :)....csak hülye tréfálkozás!! De komolyra fordítva a szót: ez tényleg nagy kib***** volt veled szemben és remélem panaszaid meghallgatásra találnak az Xpress.hu-nál!
0
2004. szeptember 4., szombat 0:34
De, biztosan szándékosan csinálták. A fórumot pedig nem az Xpress hozta létre, nem kell komolyan venni, inkább írj emailt!
0
2004. szeptember 4., szombat 0:21
Xpress!!

Komolyan veszem a fórum címét és leírom, hogy én miért reklamálok.
2004.09.01-én részemre 315-066012060-462204 csomagszámon küldtek meg 11 db!!! DVD filmet. Mivel több éve rendelőjük vagyok és rendszeresen hasonnló mennyiségű, értékű filmeket az Önök útján szerzem meg, ezért felháborít a fent jelzett csomaggal kapcsolatos problémák.
A Kontroll dupla DVD-t a felhívásukra időben megrendeltem(péntek éjfélig) de a megígért póló nem lett megküldve a csomagban.
A fent jelzett csomagban megrendeltem a Magyar Népmesék -A kékfestőinas/ Az aranyszőrű bárány c. DVD filmet, erre csodálkozásomra a csomagban a Mondák a Magyar Történelemből c. DVD-t kaptam.
MIvel mindkét esetben ajándékként számoltam a pólóval és a mese dvd-vel, ezért nagyon kellemtlen e fentjelzett tévedések.  
Remélem tudják orvosolni felháborodásomat és kijavítják hibájukat, melyet remélem, hogy nem szándékosan okoztak egyik törzsvásárlójuknak.

0
2004. szeptember 2., csütörtök 18:39
Csatlakozom a MFP-hez (Magyar Felirat Párt):)
Nekem eleve az a véleményem, hogy a szereplônek a saját hangja mindenképpen élethübb, mivel vele született, és ezt egy átlagos (!) szinkronszinész sosem fogja tudni visszaadni.  Legyen az magyar, portugál vagy hindi, teljesen mindegy (mondjuk a zulu eléggé gáz lehet, hogy a szereplô tátog a szinkronhang meg csattog a nyelvével - márha van a zuluknak DVD-jük..). De szerintem elöbb utobb megérjük, hogy annyira digitalizált lesz a hang, hogy a szereplônek teljesen meg fog felelni /márha akkor lesznek még színészek, és nem animációk lesznek ôk is/.
0