Keresés

Állj mellém! (Blu-ray)

2012. május 15., kedd 1:42
Kik is tettek anno dts hangsávot az Alien DVD-kre? :P
0
2012. május 15., kedd 0:27
Ezen marha jót derültem! :)
0
2012. május 15., kedd 0:25
Ez csak egy tipp, de szerintem a japánok.
0
2012. május 15., kedd 0:16
Sziasztok!

Azt nem értem, hogy miért kell erre a kiadványra rátenni a japán dts-hd hangot? Ki fogja japán hanggal megnézni a filmet? Szerintem senki.
0
2011. december 8., csütörtök 12:58
Köszönöm a segítséged! Akkor szerintem bepróbálom.
0
2011. december 7., szerda 17:59
Szerintem korrekt lett.
Mondom ezt úgy, hogy a régi szinkront nem ismerem.
0
2011. december 7., szerda 17:17
én ma megvettem, talán meg is nézem... persze eredeti hanggal :D
0
2011. december 7., szerda 17:00
Senki nem vette még meg? Vagy van olyan segítőkész egyén, aki már beszerezte?
0
2011. december 6., kedd 16:00
Kinek mi a tapasztalata? Milyen az új szinkron?
0
2011. december 6., kedd 13:05
Á, értem! Ezen a néven nem ismertem.
most posts by TM
0
2011. december 6., kedd 13:01
Esőlevezető csatorna, de rosszul mondtam nem a mi közelünkben hanem a vasút mellett.
0
2011. december 6., kedd 11:47
Mi az az "Ővös"?
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 11:36
Úgy is, de nem arra céloztam.
0
2011. december 5., hétfő 10:28
Az utolsó gondolatodat úgy is lehet mondani, hogy aki nem fut el a vonat elől, az nem igazán fog élni.
0
2011. december 5., hétfő 10:20
A vonatos jelenetről jut eszembe...
Nyáron én is futottam vonat elől, 2x is. Igaz a mi közelünkben nincs híd, csak Ővös van, de azon már túlhaladtunk mikor észrevettük, hogy jön vonat.
Mondjuk így sem volt olyan jó bermuda nadrágban bokorba ,,ugrani".
Mindenesetre aki nem futott még vonat elől, nem is élt igazán.
0
2011. december 5., hétfő 2:36
Kinek mi a tapasztalata? Milyen az új szinkron?
0
2011. április 16., szombat 23:56
Az nem baj.Nem mindenki kritikus,(még ha sokan ezt nem így látják,akkor sem) szerintem az már éppen elég,hogy ha tudod magadról,hogy nem tudsz ilyet írni,nem szemeteled tele azt a felületet,ahova mások írnának valami fontosat a specifikációkról, esetleg tartalmas kritikát,ami elősegíti egy film,könyv,stb megvásárlásának eldöntését vagy épp elvetését.Idegesítő,hogy a sok ocsú hozzászólás közt elveszik a mag.Ha van 20 hozzászólás, de abból 18 arról szól,hogy drága,meg hogy Angliában olcsóbb,mire azt a 2 értékes hsz-t megtalálod, elmegy a kedved az egésztől.Persze nem azt mondom,hogy csak itt vásárolj,mert mindenki vásárol más off- vagy online üzletekben is,csak nem kell kérkedni vele hogy te milyen jól jártál (nem azért,mert vannak akik megvették teljes áron és ez esetleg bosszantja őket / és valljuk be őszintén ezek az olcsójános hozzászólók csak ezért jönnek ide/,hanem mert azért ez mégis csak egy online butik.)Én elég sokat vásárolok itt,szeretek idejárni,szeretem ezt a közösséget és nem szeretném,ha megszűnne.
De fejezzük be az offolást.Ez végül is egy jó King feldolgozás helye,nem etikai vitáké.
0
2011. április 16., szombat 23:40
Mármint a fim oldaláról lett eltakarítva.
Velem viszont semmit sem veszt az xpress én nem tudok tartalmas kritikát írni a filmekhez. Azokhoz sem amiket megvettem:)
0
2011. április 16., szombat 23:39
Azt a hozzászóló korrigálta első körben.A mod a hozzászólást törölte.Ha hozzászólsz egy filmhez az adatlapon,az később tudod változtatni.A hozzászóló ezt meg is tette és elnézést kért Dömitől.
0
2011. április 16., szombat 23:36
Ez nagyon is igaz a mocskolódásra semmi szükség nincs a kritikák közt. Innen is el takarították, de érdekes mert előbb a káromkodást a végén aztán meg az egészet. De szeretnék én is tudni törölni, főleg a porton:D
0
2011. április 16., szombat 23:23
Nem,csak nem fogalmazol érthetően. :)
Nem azok írnak értelmes hozzászólást akiknek nincs hozzászólási joguk.Ha megnézed,azok akik véleménye ér is valamit,egyre kevesebbet írnak.Viszont van helyette egy csomó külföldön csak 3 font,ez egy sz*r,ennyiért nem veszem meg,majd akcióban vagy még epésebb hozzászólás,hogy az anyázósakat ne is említsem.Az sem egy utolsó szempont,hogy az van az adatlapra írva,hogy "vásárlói kritikák".Tehát elméletben,ha kritikát írsz, megvásároltad.Ha megvásároltad van hozzászólási jogod is.Azt nehezen képzelem el,hogy valaki csak teszem azt,egy-két filmet vett innen és még nem kapta meg a jogot a fórumhoz,de folyamatosan ír velősebbnél velősebb "kritikát" a filmekhez.Ha arra nem jó az oldal hogy itt vegye meg,akkor ne is itt ossza meg a tartalmas mondanivalóját a vásárlókkal.Szerintem ez teljesen természetes.Ha nem jársz étterembe mert drága,attól még nem fogod az étterem előtt a helyi kisbolt prospektusát osztogatni és elmondani mindenkinek,nem itt eszem marhapörköltet,mert otthon feléért megcsinálom....
Vagy nincs igazam?
0
2011. április 16., szombat 22:57
Á mindegy. Bonyolult lélek vagyok:)
0
2011. április 16., szombat 21:26
??????
0
2011. április 16., szombat 21:12
Egy kis korrekció...
Nem tudom, ha hsz joggal lehetne kritikát írni mennyien lennénk, akik meg is megtehetnék. Gondolom jópáran, mégiscsak az egyik legnagyobb online értékesítő az Xpress. Na de mégis.
0
2011. április 16., szombat 20:28
Be kellene vezetni,hogy csak hozzászólási joggal lehetne az adatlapra kritikát írni.Ez elkerülhető lenne egy ilyen lépéssel...
0