Keresés

Az őrület határán (Blu-ray)

2019. június 27., csütörtök 12:07
Megkérdeztem a Bontont, nem tudtak konkrét időpontot mondani a csúszás miatt megjelenésre, de július közepéig biztos a boltok polcain lesz.
0
2019. június 26., szerda 11:00
De jó, hogy minden megjelent az újrakiadásokból, csak ezt tologatják, mint bolond a bőrt a f.szán. Túl szép volt, hogy igaz legyen, hogy normális áron megvehetem.
0
2018. december 21., péntek 18:53
Adrien Brody-nak, két évvel eme filmecske elött, a Solo, a tökéletes fegyver című b-kategóriás akciófilmben bezzeg nem egy "biodíszlet" volt a szerepe...
Az Őrület határán-ról meg már leírtam a -kissé negatív- véleményemet a (szinkronos) dvd-változat fórumában.
0
2018. december 21., péntek 14:40
Minden idők legjobb háborús filmjének készítéséről (vendégszerző tollából):

https://filmekapolcrol.blog.hu/2018/12/21/igy_keszult_az_orulet_hataran
0
2015. október 15., csütörtök 0:16
Azért akiknek nem tetszett ez a film, javaslom, hogy tegyenek próbát Malick "zsengéjével", a mindössze másfél órás Sivár vidékkel. Tarantinót a Született gyilkosok és a Tiszta románc megírására ez az 1973-as mozi ihlette. Persze ettől még nem biztos, hogy megszeretitek Az őrület határánt. Én érdekes módon az egekig dicsért Mennyei napok nézése közben haldokoltam az unalomtól.
0
2015. október 14., szerda 15:22
Hahaha... Ez gonosz volt. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 14., szerda 15:14
Nézd meg a Hull a pelyhest, szerintem azt szeretnéd.

:) :)
0
2015. október 14., szerda 14:57
De amúgy biztos, hogy Terrence Malick ilyen filmeket csinál. Ezért nem fogom megnézni az Egy új világ című filmjét sem, és amit Te ajánlottál, azt sem. :) Az idő drága. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 14., szerda 14:40
élet
most posts by TM
0
2015. október 14., szerda 14:40
Ennek a rendezőnek Malick filmje nem ilyen? :)
Az élez fájától beharakiriznél. :)
most posts by TM
0
2015. október 14., szerda 14:31
Megnéztem. :)

Sajnálom; nekem kínszenvedés volt. A BD a boltban marad. Ez a sok monológ/narráció a film közben, semmi esemény, és mindezt 3 órában...
0
2012. május 9., szerda 22:00
Nem is akartam nagyon. :)
0
2012. május 9., szerda 21:59
Ilyenkor már szerintem semmit, mert nem fogsz tudni aludni rendesen!
0
2012. május 9., szerda 21:42
OKÉ! :) Már nem tudom mit évő legyek. :)
0
2012. május 9., szerda 21:42
Tőled vettem? :) Na, nekem az elég DVD-n. :) Amúgy köszi! :)
0
2012. május 9., szerda 21:41
OFF: Én most pl, újra megvettem a Tortúra dvd-t amit neked adtam el, mert hiányzott a King gyüjteményből. (hiába volt meg a BD) :)
0
2012. május 9., szerda 21:39
Nem, nézd meg a DVD-t aztán, ha tényleg annyira tetszik, hogy megveszed BD-n, akkor majd az lesz a jó, hogy mikor újranézed majd leesik az állad a kép és a hang minőségtől.
0
2012. május 9., szerda 21:34
Nekem már egyikre sincs szükségem. :)
0
2012. május 9., szerda 21:33
OK! Értettem! :)
0
2012. május 9., szerda 21:30
Szeretnék valamit megosztani veletek. A napokban gondolkodtam a Blu-Ray filmeken, és sok minden ezzel kapcsolatos dolgon. Mikor betérek egyszer-kétszer offline helyekre, akkor látom azt a temérdek filmet, melyeket akár megvehetnék újra, ahogyan minden szar DVD-vel tettem. DE! Pont azon gondolkodtam, hogy nagy formátumban már csak azt szeretném megvenni, amit többször is megnéznék újra, és szeretném NAGY felbontásban élvezni, és megéri a pénzét. NEM AKAROK abba a hibába esni, mint a DVD-nél, hogy összevásároltam MINDEN FOST, nem akarom, hogy a BD gyűjteményem értéktelen, tucat-kacat filmekből álljon, mert már nem is esne jól a dolog. Nem akarok ezer darabos BD gyűjteményt, mert 50 filmből is állhat egy gyűjtemény, és még gyűjteménynek is mondanám, ha értékes és tartalmas filmekről van szó. Így, minden filmet nem veszek meg újra, mert amit egyszer láttam és elment, és megvan DVD-n, az marad is DVD-n, és tényleg nem akarok minden filmet újra megvenni. Nincs értelme. Ezen rágódtam, mert megvehetnék mindent megint, de minek, ha nem is nézném meg, és DVD-n is elég volt egyszer...

Szóval ezért van az, hogy az Őrület határán filmet is megvettem kétszer (de minek) és soha nem néztem meg. És nem ez az egyetlen film... De megnézem eme filmet először DVD-n, aztán döntök.

Hülyeség amit írtam fentebb?
0
2012. május 9., szerda 21:27
Nekem is megvolt mind a 2 dvd változat, ahogy jött a szinkronos, lecseréltem a feliratost, utána meg azt BD-re. Nekem megérte, mert nagy tetszik.
0
2012. május 9., szerda 21:24
Hát mondjuk nem csodálom, nekem "csak" 1000 DVD-m volt a szortírozás előtt, és abban is voltak olyan címek, amiket nem láttam!
0
2012. május 9., szerda 21:23
Akkor vedd meg.
0
Oké, köszi, tényleg megvan 2 kiadásban is, csak gondoltam HD-ben nézem meg elsőként, de ha ennyire érdekes film, akkor marad a DVD. Neked azért köszönöm, jól esett a gesztus.
0
hát erre nem tudok okosat írni :)
0