Keresés

xXx - szinkronizált változat (Blu-ray)

2015. augusztus 18., kedd 0:22
Na igen, az még hagyján, hogy a tvben megvagdossák, nade a dvdn és bd-n is? WTF világban élünk már? Majd a boltban is azt mondják, ha kérek egy kiló kenyeret, hogy a sarkát lecsípik és azt nem kapom meg? -1 vevő erre.
0
2015. augusztus 17., hétfő 19:30
Ez így elég nagy probléma. Pedig meg akartam venni. De így akkor nem rendelem meg.

Nem is értem, miért kell cenzúrázni egy ilyen filmet!? :-/
0
2015. január 6., kedd 22:34
Igen, rendelünk majd, ha lesz rá lehetőségünk.
0
2015. január 6., kedd 17:44
Es be is rendelitek?
0
2015. január 6., kedd 8:30
A funkció működik. Ha érkezik belőle, emailben értesítjük azokat, akik feliratkoztak.
0
2015. január 5., hétfő 20:22
T.Xpress!

Ebből a filmből lesz még? Mert akárhányszor felnézek a filmhez mindig csak az ÉRTESÍTÉST KÉREK opció van és minden egyes alkalommal rá is nyomok és ki is írja a szokásos szöveget amit ilyenkor kell. Csak azt nem értem hogy a rendszer nem érzékeli hogy én már regisztráltam rá? Vagy ez csak egy "kamu" opció és felejtsem el?

köszi
0
2014. március 7., péntek 14:54
Dömi!

A cseheknél a feliratos azonnal rendelhető, a magyar szinkront is tartalmazó kiadvány meg 3 napos határidővel szállítható. Most fogok rendelni onnan, szólj, ha kell még a film!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. március 7., péntek 13:18
Nézegettem offline, hátha belefutok, de... :(
0
2014. március 7., péntek 8:00
sehol senki nem tud még mindig belőle? :(
0
2014. február 14., péntek 15:49
Ahogy azt korábban is írtam, hiányzik belőle az a rész, amelyben Diesel egy nőt talál a szobájában, plusz, ahogy utólag kiderült, a klubjelenetnek vagy a fele.
0
2014. február 14., péntek 7:30
????
0
2014. február 13., csütörtök 18:24
Mivel a film szanaszét van vágva, nem tudom, hogy papírnehezéken kívül mire lehet jó ez a kiadvány.
0
2014. február 13., csütörtök 7:50
az nem kell. azt láttam én is.

köszi
0
2014. február 13., csütörtök 0:08
feliratosat láttam aukciós oldalon
0
2014. február 5., szerda 21:52
Tudna valaki ebből a filmből egy eladó példányt?

köszönöm
0
2011. november 28., hétfő 23:27
Köszönöm a válaszokat, akkor vágott!
Érdekes, hogy ez hiányzik, a movie censorship.com-on és az imdb-n csak a lefejelős jelenet megvágásáról írnak az angoloknál, azt viszont itt mutatják közeliben.
0
2011. november 28., hétfő 23:15
Egy hete néztem újra, 100%, hogy benne van a DVD kiadásban az a jelenet! Még arra is emlékszem, hogy vörös színű fehérnemű volt a hölgyeményen, és a baldachinos ágy tartóoszlopa körül táncikált.
0
2011. november 28., hétfő 23:11
Emlékeim szerint megvolt.
0
2011. november 28., hétfő 23:09
Egy jó meg egy rossz hír a kiadvánnyal kapcsolatban:
A jó, hogy a kép messze nem olyan vacak, mint a külföldi tesztek írták. Vannak gyengeségei, bizonyos részek viszont kimondottan szépek, összességében közepesnek mondanám a minőségét. A rossz hír, hogy a film azt hiszem vágott. Elég rég láttam a filmet, így nem tudom, hogy csak az előzetesben szerepelt-e az a jelenet, amelyben Diesel egy nőt talál a szobájában és valami olyasmit szól, hogy "Mi mindent meg nem teszek a hazámért!". Nos, ez a rész hiányzik innen.
Akinek megvan DVD-n a film, örülnék neki, ha segítene: Ott még megvolt ez a jelenet?
0
2011. május 8., vasárnap 20:40
Akkor jó, mert mindenképp megveszem.  Egyik kedvenc akció filmem és mert DVDn sincs meg.
Bár azt lehet érdemes lenne mellé beszerezni az extrák miatt.
0
2011. május 8., vasárnap 20:34
Hát én még olyan BD-t nem láttam, ami ne ütötte volna meg a DVD kiadás szintjét!
0
2011. május 8., vasárnap 20:28
Érdekes, mert ugye nem is annyira régi maga a film. De akkor kb egy közepes a többi blu.ray filmhez viszonyítva. Azért még mindig jobb képre és hangra mint a dvd kiadás, jól sejtem?
0
2011. május 8., vasárnap 18:53
Utánanéztem még pár oldalon, 3-asnál jobbat egy oldalon sem kapott, szóval biztos nem valam jó!
0
2011. május 8., vasárnap 16:37
A Blu-ray.com-on nézem, hogy a képe 2-es. Ez most vicc? Ennyire csak nem lehet gyenge. A képeket elnézve pedig egész szép a transzfer.
0