Keresés

Constantine: A démonvadász (Blu-ray)

2021. március 22., hétfő 17:18
Filmprofi írta:
HBO Go-ra felkerült úgy december elején. Megnéztem, nagyon tetszett, régen láttam azelőtt. Írtam a kiadónak, hogy 9-10 éve nem lehet kapni, jó lenne újranyomni. Erre 3 hónap után kapható. Nem tudom, hogy van-e köze a levelemnek a legcsekélyebb mértékben is ehhez vagy amúgy is tervben volt az újrázás, de örülök neki.

Felvettem a kívánságlistára, majd talán a következő akcióban, mert most is kiköltekeztem.
Esetleg ha írsz nekik legközelebb, én ezeket hiányolom már egy ideje:
Mátrix 2-3, Watchmen, Benjamin Button különös élete, Az acélember, Szemtől-szemben, A sziget, Piszkos Harry, Blu-ray kiadásban.
És a Gömb, abból ha jól emlékszem csak DVD kiadás volt, azzal is beérem.
0
2021. március 22., hétfő 9:03
HBO Go-ra felkerült úgy december elején. Megnéztem, nagyon tetszett, régen láttam azelőtt. Írtam a kiadónak, hogy 9-10 éve nem lehet kapni, jó lenne újranyomni. Erre 3 hónap után kapható. Nem tudom, hogy van-e köze a levelemnek a legcsekélyebb mértékben is ehhez vagy amúgy is tervben volt az újrázás, de örülök neki.
1
2021. március 22., hétfő 7:42
Blu-Ray Fan írta:
Ezt most kiadták újra vagy csak egy kósza példány?!

Újrakiadás lesz, máshol is feltűnt már. Egyre több régebbi film jelenik meg mostanában, hála az istennek. Legalább nem jut pénz cigire.
Nem mindig vannak benne a megjelenési listában, lásd Interjú a vámpírral, A tégla, Trója stb...egyszer csak újra kaphatóak.
Legalább buknak a kufárok, akik arany árakon hirdetik ezeket a régi megjelenéseket.
2
2021. március 21., vasárnap 22:49
Ezt most kiadták újra vagy csak egy kósza példány?!
0
2011. augusztus 4., csütörtök 13:11
Pontosan így gondoltam én is. Úgy látszik csekély 1800ft engedmény is óriási csábítás:)
Ilyen jó filmnél mondjuk ez nem is csoda...
0
2011. június 17., péntek 22:26
Mármint úgy érted egy hónapig. Én május 13-án láttam, hogy azonnal van, gyorsan eltettem. Azóta 1-5napos érkezésije van. Ezalatt az idő alatt többeknek megérkezett innen, ezért volt egy csöppet furcsa, hogy nem változik egyáltalán a beszerzési idő.
Előtte meg ,,JOGLEJÁRAT MIATT MÁR NEM KAPHATÓ" volt a státusz.
0
2011. június 17., péntek 21:27
Nekem is az volt hónapokig! Most jött egy a kosárba, de a státusz 1-5 nap maradt!
0
2011. június 17., péntek 18:58
És még mindig 1-5napos. A rendszer úgy látszik nem szereti Constantine-t:)
0
2011. június 17., péntek 12:19
Nekem is ékezett egy a kosaramba! :) Ez jóóó! :D
0
2011. június 12., vasárnap 15:35
írtam Neked emailt.
0
2011. június 12., vasárnap 0:29
Mondjuk úgy fájdalmas volt a Blu-ray verzió hiánya mivel a DVD kiadás sem igazán jöhetett szóba.
Ezért beletörődtem, hogy nem lesz meg.
Mégis lett egy lehetőség és én kinyújtottam a karom...
0
2011. június 12., vasárnap 0:13
Persze,tudom.De azért te is paráztál rendesen. :)
0
2011. június 12., vasárnap 0:02
Ez nem nekem ad megnyugvást:)
0
2011. június 11., szombat 23:59
Nem hiszem.Szerintem újból kiadták.Vagy gyártottak belőle.Az hogy most pillanatnyilag nincs szerintem inkább annak tudható be hogy Xpress nem akarja ,hogy a nyakán maradjon és óvatosabban rendel.Valahol írta már,hogy mindenből kevesebbet kérnek mostanában,mert nem veszik át és rajtuk marad,aztán kénytelenek akciózni.Tuti,hogy lesz belőle,csak kicsit várni kell.
0
2011. június 11., szombat 23:32
Csak jut még, kicsi optimizmus rendben? De rendelned kellett volna hamarabb!
Am most egálban vagyunk neked (még)nincs meg, nekem lejátszóm nincs.
Bár tudom ez nem vigasztalás.
Meglátjuk. De most már amíg vlki nem állítja biztosra az ellenkezőjét addig én úgy gondolom találtak raktáron belőle vlhol és újraborítózták azokat a példányokat.
0
2011. június 11., szombat 21:00
Nekem  nem jött még.Van egy olyan érzésem nem is fog már :( Most még hétvége+pünkösd. :(
0
2011. június 11., szombat 16:45
Nem azért.Ő az igazi Constantine. :)
0
2011. június 11., szombat 16:42
Ja, mert eddig nem fejeztem ki eléggé örömöm a BD megszerzése miatt? :D
Pedig a BD gyűjtis topic-ban is örömködtem egy keveset:)
Benne van a top5 -ömben.
Nem is örültem ennyire egyik filmnek sem amit vettem BDn...
0
2011. június 11., szombat 13:20
Tényleg nagyon odavagy ezért a filmért! :)

0
2011. június 11., szombat 12:59
Egy lényeges dolog amit csak akkor vettem észre amikor  megnéztem a képeket.
A borítón rajta Rachel Weisz is.
Amit én eddig nem láttam mert nem olyan feltűnő, de szép megoldás nem is feltűnő mégis ott van.
Ez jó dolog.
Persze ez lehet természetes másnak, én mégis külön kiemelem :D
0
2011. június 8., szerda 10:00
Nekem kb. három nap alatt szerezték be.
0
2011. június 8., szerda 2:17
Az egylemezes dvd megjelenését tolják állandóan... :)
0
2011. június 7., kedd 19:55
én május 28.án rendeltem meg 1-5napos státuszba volt és június 1.már be is érkezett.
0
2011. június 7., kedd 19:14
Nekem, konkrétan semennyi. Azonnal volt és már tettem is el. Ez volt szombat és szerdára küldettem kifele szépen.
De ez lényegtelen. Mióta megrendeltem azóta 1-5 napos a beszerzési ideje. Mégis voltak többen is akik innen rendelték ezidő alatt és meg is kapták.
Rendeljed, ne várj. Már múlt héten is mehetett volna nyugodtan.
0
2011. június 7., kedd 19:10
Igen, hát az effajta hobbik van, hogy borsosak:) Azért a feszület puska se rossz...
0