Keresés

A következő három nap (DVD)

2011. május 16., hétfő 22:09
Egyesek pedig nem unják még, hogy belepofáznak két ember beszélgetésébe, amikor ne is lettek megszólítva?!? Iq-nak válaszoltam...
0
2011. május 16., hétfő 21:40
de itt már széles a skála, bd-rip divx-ben, avi 720p-ben etc, bármi lehet :-)
0
2011. május 16., hétfő 20:23
Mindenféle bántó szándék nélkül kérdem: nem unod már, hogy minden egyes topic-ba beírod, hogy: "nem veszek BD-t, mert nincs rá szükségem" meg "majd letöltöm inkább"? Szerintem sokan már unják/unjuk... (itt zárójelben megkérdem, hogy ugye nem 1080-as felbontásban töltöd le, hanem csak DVD minőségben, hiszen neked "arra van szükséged!")
0
2011. május 16., hétfő 20:06
iq-nak:

Az kizárt, hogy vásároljak akár csak egyetlenegy darab BD-t is - ugyanis nincs rá szükségem! A kérdés költői volt - némi éllel ugyan. Ezt a DVD-t sem fogom megvenni - a lebutított sz*r kiadásokat meghagynám másnak - , hanem egyszerűen majd letöltöm. Ha nem kell a pénzem, hát nem kell...
0
2011. május 16., hétfő 19:07
Nem is tudtam, hogy a dvd-n csonkolt a kép. Ezek szerint a Blu-Ray lemezt érdemes megvenni. Igaz nincs még lejátszóm, de sose késő elkezdeni a gyűjtés ugye.

Ja, és amit írtál az teljesen igaz.
0
2011. május 16., hétfő 17:01
Jav:

ig = iq

Sorry...
0
2011. május 16., hétfő 16:58
ig: itt inkább arról van szó, hogy némely független kiadók (pl. ABLO) meghajoltak a többség (gyk: egyszeri kocanézők, akiknek minden szart el lehet adni, csak olcsó legyen) akarata előtt, mert ezek a véglények (bocsi, nincs rá jobb szó, plusz tisztelet a kivételnek) rinyálnak, hogy "csík van a széles tévén".

Ennyit az eredeti képarány és a rendezői szándék mibenlétéről, csak az a fontos egyeseknek, hogy ne legyen csík a tévén...

Az a hatalmas mázli, hogy ezt az emberfajtát a HD egyáltalán nem érdekli, így az igazi filmbarátok Blu-ray lemezen megkapják az eredeti képarányt. Már csak azt kéne megérni valahogy, hogy az összes hasonló cipőben járó film megkapja a maga honosított BD-kiadását, de erre elég kevés az esély. Addig maradnak az "enyjebejnye" 1080p HD-verziók eredeti képpel.
0