Keresés

Holnapután (2 DVD)

2014. január 7., kedd 15:50
Inkább a hazai BD-megjelenéséből legyen valóság, ha már egy éve létezik.
0
2014. január 7., kedd 14:24
http://www.hir24.hu/kulfold/2014/01/07/hideghullam-sopor-vegig-amerikan/~~fokusz

Jók a képek. Előbb-utóbb valóság lesz a filmből.
0
2012. április 22., vasárnap 22:46
Tagadhatatlanul érdekes feeling-je van úgy nézni, hogy kint egy kisebb vihar van esővel.
0
2006. augusztus 31., csütörtök 11:23
a vakáció utolsó napja...
0
2006. augusztus 31., csütörtök 4:28
Na sziasztok, uncsik vagytok.

0
2006. augusztus 31., csütörtök 4:19
Mondjon mar valaki olyat, amirol MI nem tudunk.  Meg uj vagyok ...
0
2006. augusztus 14., hétfő 18:21
Így elég furcsán mutat,bár sokaknak bejön.
0
2006. augusztus 14., hétfő 17:33
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 14., hétfő 16:08
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 15., csütörtök 23:26
Most akkor hogy is van ez az akciós dolog????
Ez már az kedvezményes ár?
Ha igen akkor nem túl vonzó! :))
0
2005. december 12., hétfő 20:10
Szerintem ez a film híven tükrözi a jövő képét.
0
2005. június 30., csütörtök 17:17
Értettem én. :)))
0
2005. június 30., csütörtök 17:04
A fantáziadússágot úgy értettem, hogy a magyar cím ugyanazt jelenti, mint az angol. Az ilyesmi elég ritka, ezért raktam a smile-t a mondat végére.
0
2005. június 30., csütörtök 16:56
De ettől még nekem tetszhetett ;)

A cím meg tényleg nem fantáziadús, inkább egy nyári kirándulásra emlékeztetne, vagy ballagásra vagy... ha nem ismerném már a történetet. :)

Dennis Quaid-et én birom! :-) De kövezzetek meg érte...
0
2005. június 30., csütörtök 16:53
Angelus írta:

"Holnapután". Nem túl fantáziadús cím, de legalább felkelti az érdeklődést.

A címe csak annyira fantáziadús, amennyire az eredeti cím az. :]

"Dennis Quaid kifejezetten jól játszik"

Szvsz kifejezetten pocsék "színész". Nem csoda, hogy nem kap szerepeket...

0
2004. november 3., szerda 14:19
Sziasztok!

Megkaptam a dupla változatot. ELárulná vki, hogy mit keres egy kb 5 perces video (részlet) a filmből plusz rajta lemezen? Menüből nem elérhető... és egy darab hangsávot se tartalmaz.

Köszönettel:

Style
0
2004. október 30., szombat 12:25
Én meg úgy érzem, hogy általánosságan szól.
0
2004. október 30., szombat 11:49
ha jól olvasom, tulio kirohanása amblokk az intercomnak szól, csak szerencsétlen módon pont a holnapután dvd-nél borult ki a bili, amellyel épp nincs semmi gond (a film jó, a kép és hang elsőosztályú, az extrák fantasztikusak, a csomagolás kiváló), pontosabban semmi olyan gond, amiről az intercom tehetne - egyet leszámítva: néhány dvd nem kapott papírfeknit. ez ugyan tényleg jókora fiasko, de számomra még mindig a tartalom a legfontosabb.
0
2004. október 29., péntek 19:27
Remek, de te iskolába jársz ergo a te közösségedben az a "normális", hogy a csordaszellem uralkodik, mindenki azt csinálja amit a "májerek" mondanak, tesznek, mert az a menő.
Na most akkor lépjünk ki az iskola falai közül.
Mostantól nem zsebpénzt hanem saját keresetet költesz, és ott már nagyon fog bosszantani ha nem azt kapod amit kell a pénzedért. Amíg szüleid pénze, nyári munka, szülinap karácsony, ne adj isten fű stb. ;) - még ha esetleg azt is hiszed, hogy megdolgoztál érte, fog némi meglepetés érni amikor már valóban dolgozni kell majd és a szüleid nem tartanak el, hirtelen meg kell találni az egyensúlyt a megélhetés és a szórakozás közt és nem az lesz a tét, hogy hányszor mész klubba vagy moziba vagy csajozni bulizni vagy hányszor nem ha most veszel egy lemezt.
Amúgy ha kilépsz az iskolák falai közül szélessáv gyakorlatilag alig van megánfelhasználónak, nézz utána az adatoknak, csodálkozni fogsz. A román és egyéb összehasonlítás sajnos nagyon valós.
Meg persze a havi 10-20 ezer amennyibe kerül már nem olyan olcsó, ha te fogod fizetni.
A cégeknél pedig nagyon lekorlátozták a használatát, nem véletlenül, ott munkára való.

Biztosan lehet tudni az előfizetői adatok tükrőben, hogy a letöltés leginkább az iskola, főiskola egyetem és baráti körre korlátozódik, a letöltők nagy része pedig üzleti értelemben nem piacképes szereplő, mivel saját elkülöníthető jövedelemmel nem rendelkezik. Ergo akkor se tudna többnyire vásárolni ü kivéve az anyagilag  jobban eleresztett fiatalokat - ha akarna.
A nevelésnek arról kell szólnia, hogy majd ha megteheti akrjon vásárolni és ne lopjon - és nem aávásrlók figyelmét felhívni arra, hogy ha akarta volna lophatott is volna. Aki eddig nem tudta - és sokan vannak ilyenek -, most már biztos utána fog kérdezni ismerősnél rokonságnál, hogy hogyis van ez mert látta a reklámot, hogy ilyet lehet...
Mind a RIAA mind az MPAA ezért egy idióta és rendkívül ostoba társulat -nem csoda nem médiaszakemberek, szociológusok vagy szociálpszichológusok hanem kizárólag jogban járatos szakbarbár ügyvédek -, egyszerűen nem ismerik a szubkultúrát amihez szólni akarnának.
Így persze nem is sikerül nekik és soha nem is fog.

Kicsit elkalandoztunk...
Félre ne értsd, örülj neki, hogy még ilyen jó dolgod van a suliban, sajnos ez idővel változni fog...

0
2004. október 29., péntek 15:25
Akkor világosítsd fel az osztálytársaidat, hogy lehet kapni 1000Ft alatt is dvd-t. Lásd. 999Ft-os akció! A sárga karika engem sem zavar addig, amíg csak a borítóra teszik rá!
0
2004. október 29., péntek 13:28
Látom a figyelmed elkerülte a film adatlapján pár hozzászólás.
Megint elmondjuk, hogy erről a reklámról nem az IC tehet hanem a FOX, nem az IC gyártja a lemezeket, a tartalomhoz sem volt semmi köze.
Eleve ez nem is reklám hanem figyelmeztetés.
Reklám kell?
Nézd meg az Üvegtigris dvd-t.
Ott tényleg van 2 reklám egymás után amit még tovább léptetni sem lehet.
Na azon már joggal lehet háborogni de ezen a kis apróságon nem értem a felháborodást.
Egy gombnyomás az egész és tovább ugrik a FOX intro-ra, nehogy már bele kelljen halni.
FOX lemeznél ez már hagyomány, hogy van valami a film előtt, elég csak berakni az X-Men 2 dvd-t.
Az, hogy van egy kis karika a film tokján nem olyan nagy ügy, külföldön már évek óta van(persze nem ilyen hungarikum rikító sárga :) ).
Tévedés, hogy MO-on kevesen töltenek le filmeket.
Engem az összes osztálytársam hülyének néz, hogy képes vagyok kiadni 5-6-7 ezreket filmekre, kérdik ők minek ha le lehet tölteni ingyen (van olyan haverom aki folyton azzal dobálózik, hogy ha majd 1000Ft lesz egy dvd majd akkor fogja őket megvenni, addig töltöget és kiirja cd-re, van neki már kb 150 filmje és 1 éve kezdte a töltögetést)?
Meglepően sokan töltögetnek és még sokan azok is akik vesznek eredeti filmet (én is töltögetek és ami tetszik azt megveszem ami meg nem azt törlöm vagy megtartom az olyan fiilmeket amik itthon nem jelentek meg).
Nekem az IC-mal az az egyetlen bajom, hogy a borítókkal még mindig nem tudnak mit kezdeni (főleg akkor ha ők is tervezik őket (Legendk Klubja), a legtöbb filmnek eléggé béna a borítója, én jobbat csinálnék).
Itt van például a Holnapután, oké-oké, dícséretes, hogy dombornyomásos külső kemény tok is van hozzá de a kisebb betüknél látszik, hogy a nyomtatás minőségével azért még gondok vannak.
Ennek ellenére én örülök ugyanis tavaly ilyenkor egy FOX dvd még 6790Ft volt (akkor vettem ugyanis az X-Men 2-t például) tegnap meg 4990Ft-ért vettem a Holnaputánt.
Meg felmerül a kérdés, ha egy film nekem nagyon tetszik akkor pont egy átugorható valami miatt ne vegyem meg?
Ugyan már...
0
2004. október 29., péntek 11:51
Csak, hogy ne spammeljük tovább a film kritikáját :)
Tehát, a "tömegével bámuljuk a kereskedelmi adókat" és hasonló kijelentések pont azokra nem vonatkoznak akik ehelyett jó pénzért dvd-t vesznek.
Filmeket azért veszek, mert engem az ezek által az adók által szolgáltatott műsorok 99.9%-a egyáltalán nem érdekel, mi több mióta van cenzúra (15 évvel a rendszerváltás után, hurrá!) azóta sz.rok arra, hogy mit adnak, így jártak.
A karika már ott van az IC dvd boritón idő kérdése csak, hogy mikor lesz az IC filmeken folyamatosan is kikapcsolhatatlan subpicture formájában mely majd akkor működik, ha bármilyen magyar vonatkozást választasz.
Az IC kiadványok egy részének külalakja olyan, mintha iskolások (és nem túl jó tanulók) csinálnák őket, a legjobb példa pont a Star Wars, ami a flagship product kellett volna hogy legyen ehelyett aki látta a képet a termékről azon röhög a világon. Ennyit bírtak hozzáadni, mint a magyar "hozzáadott érték".
Néhol a tokon spórolnak, inkább menjen tönkre a benne lévő film annak aki megveszi.
Most a reklámok.
Ezek olyan kis dolgok amik szép fokozotosan olyan szintre süllyesztik a kiadó termékeit, amilyen mondjuk néhány éve a BH volt, most a Vertex vagy éppen az FF Film a képviselője ennek a nihil igényességet felmutató trendnek a kiadó részéről.
Viszont az ő lemezeik nem is annyiba kerülnek.

Ami a letöltéseket illeti: MO a a bányászbéke alsófele alatt van kettővel mind internet, mind szélessáv elérésben, románia, bulgária stb mind előttünk járnak.
Ergo itt jó esetben ha néhány száz megszállot tölt le filmeket, de inkább azok sem, mert azért nem árt nyelvtudás ami detto nulla nagy átlagban. Ők viszont nem fognak az IC hirdetéseivel találkozni.

MO-ról pont a tudatos vásárlói magatartás hiányzik ami más országokban köztük volt kommunista országokban is arra késztet egy kiadót, hogy kétszer is gondolja meg, hogy mit ad ki a kezéből.
A vásárlónak két eszköze van: a fogyasztóvédelem és a pénztárcája.
Az első nálunk nem sokat ér, a második viszont nagyon is húsba vágó lesz a kiadónak.
Amikor valaki azt mondja, hogy jaj szegény IC így-úgy örüljünk, hogy milyen rendesek, stb. az nagyon elfelejti, hogy ez üzlet és neki mint vevőnekel kell dönteni, hogy a rendelkezésre álló javak közül mit fog megvásárolni a saját megtakarításából - nem arról van szó, hogy a kiadó szívességből ajándékba vagy ajándék áron adja a filmet.
Ilyenkor nem éljenezni és asszisztálni kell a ahhoz, ha rossz munkát végeznek, vagy nevetséges amit csinálnak, inkompetensek hanem szavazni: fogyasztóként jelen esetben a vásárlóerőddel szavazol, amiból minden cég ért, ha nem máskor az üzleti elemzések során majd egészen biztosan.
Én részemről nem csinálok abból titkot ha egy kiadványon valami rossz, de abból se ha jó: innentől mindenki maga dönti el, hogy kell-e ez neki adott pénzért, vagy ennél csak kevesbbet ér, mert pl. reklám van rajta, rossz a csomagolás vagy a transzfer minősége silány.
0
2004. október 18., hétfő 17:37
:)
Az biztos!
0
2004. október 18., hétfő 15:53
:)))))
0
2004. október 18., hétfő 15:32
Kellemesen csalódtam a filmben: végre egy olyan, amit nem akarok megvenni!
0