Keresés

Twin Peaks - 2. évad (6 DVD) (DVD)

2020. május 21., csütörtök 13:31
Az se rossz! :)
Trónok Parca esetleg... :)
most posts by TM
0
2020. május 21., csütörtök 12:20
Twin Peaks, csak lusta voltam kiírni végig :P
0
2020. május 21., csütörtök 0:24
Tenkes Pakitánya

Bocs...
0
2020. május 20., szerda 23:46
Ja, Twin Peaks? :D
most posts by TM
0
2020. május 20., szerda 23:45
Vágom, csak nem tudtam dekódolni. :)
most posts by TM
0
2020. május 20., szerda 23:01
Olyasmi, mint a LOTR, vagy az SW :)
0
2020. május 20., szerda 20:42
Mi az a TP? :)
most posts by TM
0
2020. május 20., szerda 17:53
Én meg a kijövetele óta nézem. No, majd talán, ha elfogynak a sorozataim amiket most újra nézek. Többek közt, a TP első két évadját.
0
2020. május 20., szerda 15:24
Na, én meg lemaradtam a kanyarban, totál elfelejtettem ezt a 3. évadot, úgyhogy megvan a következő házimozi-élmény, köszi! :))
most posts by TM
0
2020. május 20., szerda 14:19
Sziasztok!

Én nagyon örülnék,ha itthoni kiadásban tudnám bezsákolni! Igaz még nem láttam ezt az említett 18 részt :) Bár így 2 évvel a hozzászólásod után, gondolom már reménytelen eset.
Pedig jó lenne!
0
2018. december 11., kedd 14:21
Szerintem esélytelen, de remélni én is remélem. :)
0
2018. december 11., kedd 11:35
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a 3. évad megjelenik e nálunk dvd-n v blurayen?
0
2015. szeptember 30., szerda 2:10
Milyen érdekes most olvasni a régi soraidat, hogy immár tudjuk, hogy biztosan lesz folytatás! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 1:16
Keresem bontatlan állapotban!!!!!!!!

gabor2220@freemail.hu
0
2013. január 20., vasárnap 15:01
Amennyiben nem kacsa a hír, egy külföldi oldalon találtam egy olyan írást, amiben írnak pár sort arról, hogy milyen ötlet merült fel a folytathatósággal kapcsolatban. E szerint a történet 25 évvel később játszódna és egy riporternő, találna rá a twin peaksi megoldatlan gyilkosságokra és indulna el nyomozni. Így fejtenék ki, az ő nyomozásával, mi történt az elmúlt 25 évben. Annyit olvastam még, hogy Cooper rossz énje börtönben csücsülne, míg a jó pedig abba a köztes világban maradt volna bezárva, ahol a sorozat utolsó része játszódott.
Kyle M. azt nyilatkozta, hogy ő tuti benne lenne.

Szerintem jó ötlet, mert egyrészt a riporter nyomozásával elő lehetne adni a sorozatot úgy, hogy akár újak is bekapcsolódhassanak + a régi részekben is volt egy utalás az öreg Cooperre az álomjelenetekben, így akár fura módon még egy jól is összeköthető lenne a régi álomjelenetekkel.
Lynch egyébként régen is szívén viselte a sorozatot, a Tűz jöjj velem!-et követte volna egy sorozatot lezáró mozifilm, amire sajna nem kapott pénzt.

Én mondjuk mindenképp örülnék, ha lezárná Lynch, mert ez így nagyon befejezetlen.
0
2013. január 20., vasárnap 14:04
Mindenképpen jó hír. Ugyanakkor az emberben mindig motoszkál a félelem, hogy valami blődség következik. Minden tiszteletem David Lynch-é, a filmjei rendre ott sorakoznak a polcon (a Twin Peaks sorozat kiemelt helyen), de elnézve az Inland Empire-t... Remélem, nem szalad el vele nagyon a ló. Remélem, vissza talál a köznapi és misztikus események közti régi egyensúlyra, ami a "Tűz, jöjj velem"-ben talán túlságosan a misztikum felé billent.
0
2013. január 20., vasárnap 9:40
Lehetne a "aminek kib*szottul örülök" topicba is, de ezt a hírt itt érdemes megosztani. Nagyon remélem, hogy végre-valahára tényleg megtudhatjuk mi is történt a második évad után:

http://www.origo.hu/teve/20130103-varja-a-teveszakma-a-twin-peaks-ujabb-evadjat.html

"David Lynch többször találkozott NBC-s vezetőkkel a közelmúltban: a Blastr.com szerint a kultikus Twin Peaks folytatására nyílt esély.

David Lynch az NBC-vel tárgyalt több ízben, a Blastr.com (amelynek közös tulajdonosi köre van a tévétársasággal) pedig tudni véli, hogy az egykoron rajongott Twin Peaks folytatásáról esett szó. Twitter-bejegyzésekre hivatkozva felveti, hogy 22 évvel a sorozat vége után folytatódna a sztori, röviddel a korábbi események után (ezt nehéz elképzelni, hiszen a szereplőgárda jócskán öregedett), de valószínűbb, hogy 25 éves ugrás lenne a történetben.

2009-ben a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan jelezte, valahogyan visszahozná a régi kultsorozatot, azaz őt nem nagyon kéne győzködni. A színész azt tervezgette négy évvel ezelőtt, hogy - megfelelvén a modern kor követelményeinek - nem is a televízióban, hanem az interneten jelentkezhetne a sorozat, ötperces webizódok formájában."
0
2012. május 17., csütörtök 23:24
trehányság, erről van szó.
0
2012. május 17., csütörtök 18:52
Világos, csak akkor legalább egyformán csúsztak volna el, de így hülyén néz ki, hogy a lemezt kiveszem a tokjából, megnézem, mi van ráírva, beteszem, és ott meg már más az epizódszámozás. Elsőre nem is jöttem rá, azt hittem, hogy én emlékszem rosszul. :)
most posts by TM
0
2012. május 17., csütörtök 17:02
lehet, hogy elcsúsztak a piloton. hivatalosan a pilot nem számozott, a "második" rész lett az első.
0
2012. május 17., csütörtök 10:29
A szitázás és a menükép az új első évadon sincs köszönőviszonyban?
Az IC szinkronosán a 3. lemez felületén pl. 5-6-7. részeket írnak, míg a menüképen 6-7-8. rész szerepel.
most posts by TM
0
2012. május 17., csütörtök 10:24
ez így van. félreértés ne essék, nagy az öröm, de szeretem árnyalni a dolgokat.
0
2012. május 17., csütörtök 10:06
Mindez tökéletesen elég ahhoz, hogy beszerzős kategóriává váljon. Viszont ahogy dl mondja, a színárnyalat a leginkább zavaró.
0
2012. május 16., szerda 23:22
Köszi, így akkor marad a régi verzió. Annyira nem fontos a szinkron, meg ez amúgy is csak 8 rész... az egész sorozat nagy részén lesz, ha azzal akarom nézni majd! :)
0
2012. május 16., szerda 22:20
Minőségileg nem láttam különbséget, viszont a felirat időzítése néhány résznél kritikán aluli (szinkronos kiadás 1. évad) Ha nem lényeges a szinkron én nem cserélném le a helyedben...
Nekem fontos volt a szinkron így megvan mindkét verzió...
0