Az a IV.-V.-VI. Am én a műanyag tok borítóját nézném meg. És mindenki a teljes trilógiás kiadványát mutogatja LOL Közben meg ez a videót elnézve, hogy beletolja a tapétavágót meg ledobja a karton az asztalra, mi meg rinyálunk ha van egy kis baja :D De lehet, hogy ezért van ilyen sok nála ha vlmelyik csúnyán megsérül mehet a kukába:) És jobb a digi, igaz, hogy ez szebb, de az a lemeztartós megoldás cseppet sem jó
0
2011. szeptember 17., szombat 20:42
1394
http://www.youtube.com/watch?v=62vK0zS2588 itt az első pár mspben felkapja a kezébe és mutatja ezt is... de hátulját nem...
0
2011. szeptember 17., szombat 20:39
5528
Majdnem eltaláltam. Viszont ha egy tokban van a 3 rész akkor érdekes lehet a borítója...
0
2011. szeptember 17., szombat 20:37
1394
kinti képek alapján egy blu ray tokban 3 film.... plusz papírtok... nagyon minőségi 20 ezerért :D
0
2011. szeptember 17., szombat 20:27
5528
Most akkor ez hogy nézhet ki? Slipcase, benne 3 normál BD tok?
0
2011. szeptember 16., péntek 19:32
1394
Ezt a kiadást nem vette meg senki? Nem várja senki? Esetleg aki megvette fotót tenne fel?
0
2011. augusztus 14., vasárnap 2:46
52684
Főleg hogy 2006 júniusától vannak piacon a BD-lejátszók.
most posts by TM
0
2011. augusztus 14., vasárnap 2:40
52684
A legjobb rész az, amikor azt írja, hogy "németbe" már 2005-ben megvolt "blu-n" mind a hat film. Kellett volna szólni Lucasnak, ez anno neki is új infó lett volna.
most posts by TM
0
2011. augusztus 13., szombat 21:42
669
Kész vagyok teljesen Lightning(Piroska) értékelésén. Bár nem is friss, csak most olvastam. Már bocsánat, de annyira NŐből van. Önismétlő ajnározó és persze kamu az egész ugye, mert nem is arról ír amiről gondolja. Hát nagyon édes! És még a végén az Alkonyat-os OFF?! Állati! Én őszinte mosollyal ülök itt és köszönöm neki. Jól reprezentálja, hogy mennyire ért itt nálunk a nép ahhoz amit lát. Tisztelet a kivételnek. De akkor bevágom ide saját kis anekdotámat: A munkahelyemen sokan tisztában vannak a rajongásommal. Ebből adódóan az egyik nem dilettánsnak a témában mondtam hogy megrendeltem a Star Wars-t Blu-ray-en. Egy harmadik kollega: "-mi az valami űrhajó?" És mindezt teljesen öszintén kérdőn, szarkazmus és gúny nélkül. És nem nagypapa korú az illető. Ez van. Értünk mi a minőséghez! :-)
De mégegyszer gartulálok Piroskának akihez eljutott júniusban a "német sw-bd", és hogy ő már túl van azon amire én több mint egy éve várok. Valamit tud az biztos. Minden jót neki, jót derültem nagyon! (dojcslánd, dojcslánd, überallesz!)
0
2011. június 16., csütörtök 13:50
1731
és " piroska" még a nővérét is imádja :)
(no, de persze miért is kell feltornázni 1080-ra, mikor a felbontás jóval nagyobb az eredeti kópiának, hiszen ha kisebb lenne, a moziban eléggé bajos lenne kivetíteni több méteres vászonra)