Keresés

Több mint testőr - szinkronizált, extra változat (DVD)

2016. augusztus 18., csütörtök 13:34
Ez az új, javított dvd-kiadás borítója megjelenésében más lett, mint az előző, hibás példányé (nemrég jött meg az Xpress-csomagom részeként). A lemez a régi feliratos változat borítóját kapta most meg -ahogy én látom, legalább is-, mivel az előzővel szemben itt nincsen egyáltalán jelőlve a dvd-borítón az extra kiadás ténye (nyugi, a plusz extra tartalom persze rajta van, ahogy természetesen a magyar stereo hang is -ami viszont jelőve van a borító hátulján, szerencsére...)!
0
2013. január 28., hétfő 13:44
Szerintem ne játszd a sértődöttet! Hülyeséget írtál, ami mindenkivel előfordul néha, ettől még nem dőlt össze a világ, nyugodtan elismerheted. Senki nem ugrott volna neked, ha a film (vélt vagy valós) erényeiről írsz, de az, hogy a bevételi adatokkal vagy a népszerűséggel példálózol, az egyszerűen butaság. Ezek ugyanis gyakran köszönőviszonyban sincsenek egy mű valódi értékével.
0
2013. január 28., hétfő 12:51
Nahát Jason Todd stílusa se különb jottányival se. Most Simonnal értek egyet, annak ellenére, hogy tudom, hogy nem vagyok a szíve csücske.

Apám, figyeled ezt a liberális hozzáállást? :) Ha LMP-ben lennék, biztos nem miattam szakadt volna. :)
most posts by TM
0
2013. január 28., hétfő 12:25
Na látod, ez a különbség kettőnk közt. Én beszélgetek, te pedig kötekedni jöttél, amit be is ismersz. Kicsit csiszolódtál ugyan, de sajnos még messze nem vagy az a pallérozott elme aminek próbálod magad beállítani. Viszont erről a hozzászólásodról felismerhető vagy, ez vagy te! Kötekedő, vitából személyeskedéssel kihátráló. Ha a személyes tapasztalataid írtad volna le, és nem csak kötekedni jöttél volna, máshogy is alakulhatott volna a beszélgetés. Mindegy, máskor próbáld úgy, meglátod hozzád is máshogy fognak állni. Mozdulj ki kisit a négy fal közül, nézz szét a világban, hidd el megéri saját tapasztalatot gyűjteni, nem csak a netről tájékozódni! Mosolyogj és a világ visszamosolyog rád!
Azért további szép napot neked!
0
2013. január 28., hétfő 12:13
Tudom, nem nekem írtál, de egy észrevétel.
Te nem vagy véletlenül politikus?
Nem mondasz semmi érdemlegeset, de azt nagyon kellő egóval.
Nem bántott senki, de addig védekezel, hogy ellenségeket szerzel.
0
2013. január 28., hétfő 12:10
Viszont a filmről alkotott saját véleményedből kiindulva próbálsz teóriát felállítani arra, hogy mások, pontosabban tömegek mind meg lettek szívatva, azért ekkora a bevétel. Az az opció fel sem merül benned, hogy vannak olyanok, akiknek tetszett vagy tetszik ma is. Megnéztem az egyik legnagyobb torrentoldalt, ott hét különböző formában van fenn a Több, mint testőr méghozzá több ezer letöltéssel. Bizonyára DVD-n is jól fogyott, hogy ha már (legalább) három kiadást megért.
Hogy emiatt még bárkinek lehet az a véleménye, hogy gyenge film? Persze! Abszolút belefér. A kettő nem zárja ki egymást.
most posts by TM
0
2013. január 28., hétfő 12:03
Szánalmas a próbálkozás amit hozzászólás címén teremtesz! De jó nem tehetsz róla! Én megértelek! Valahol ki kell élned magad. De nem érek rá veled szórakozni egész délelőtt, vannak fontosabb dolgaim is mint téged b@szogatni!
0
2013. január 28., hétfő 11:58
A Több mint testőr a videotékákban is slágerfilm volt, nemcsak a mozikban.
Egyébként komikus, hogy milyen ellentmondásokba kevered magad egy hozzászóláson belül. Gondolok itt a "régen bepalizták az embereket a kritikusok" kontra "a neten mindenki kiválaszthatja magasztaló vagy lehúzó kritikát" (ezen párbaállítás szerint nagyjából ugyanolyan esély van ma is arra, hogy valaki olyan filmre üljön be, ami tetszik neki) vagy pedig "a mozi látogatottsági adatok fabatkát sem érnek, mert sokan torrenteznek". Nos, ez egy kiemelkedő adatot produkáló filmnél azt jelenti, hogy dacára annak, hogy  - valószínűleg - sokan letöltötték, még rengeteg mozijegy is elfogyott rá, tehát még inkább erős a népszerűsége.
Szóval kicsit fogalmazd át, mert most nem tudom eldönteni, hogy meggyőztél-e vagy sem. :)
most posts by TM
0
2013. január 28., hétfő 11:46
Pedig nem úgy tűnik! :D
Az önálló gondolatokkal épp neked volt bajod. Erre hoztad a statisztikákat. Vagy szerinted a statisztika önálló gondolat? Bár igaz kigugliztad, időt szántál rá, tehát végülis önállóan gondoltad, hogy időt szánsz rá. Miért örüljek ha szereted az Alkonyatot? Szíved joga, hogy rajongj a tinifilmekért. Biztos jó, sokan szeretik itt a fórumon. Én nem követtem nyomon, engem nem érdekel. Viszont ezt a filmet láttam és ezért is tudok róla véleményt mondani. Saját véleményt, nem azt hogy hány embernek tetszett és mennyit hozott, ezért ez aztán mennyire jó film!
0
2013. január 28., hétfő 11:28
Gondot jelentenek netán az önálló gondolatok?
Mielőtt az a vád érne, hogy a bevételi adatok alapján kedvelek egy filmet az merő balgaság! Ezek szerint nagy kedvencem lehetne az Alkonyat széria jónéhàny része is! Gondolom ennek nagyon örülnél mi? De senkinek nem vagyok hajlandó magyarázkodni semmiért sem!
0
2013. január 28., hétfő 11:13
Sőt a film készítésének idején még jobban be lehetett palizni az embereket. Elég egy elfogult, vagy pénzelt kritikus. Nem volt a net elterjedve, igazából csak a haveri körből értesült az ember egy film milyenségéről, de azt pedig legtöbbször pont a haveri körrel nézte. Ma már nem megy ilyen könnyen, tele a net önjelölt kritikusokkal, akik oldalakon keresztül magasztalják, vagy épp lehúzzák az adott filmet. Mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt, sőt torrentezhet is. Nem véletlen hogy ezek a mozi látogatottsági adatok már fabatkát sem érnek. Nem tükrözik a valóságot, mindaddig míg sokan megelégszenek a moziban felvett dvix minőséggel. Az viszont 100 % -ig igaz, hogy a befizetett mozijegy nem mérvadó a film sikerében, hisz ha nem tetszett ( ahogy írtad magad is ) nem kapod vissza a pénzt. Tehát hozzájárulsz a sikerhez, akkor is ha nem tetszett. A trailerek pedig olyan szépen vannak megcsinálva, hogy még véletlenül se gyere rá milyen moslékra ülsz be. A filmben lévő 1,5 percnyi akciót rögtön ellövik, másfél órán keresztül pedig csak ülsz és vársz. Az Asylum filmeknek is lehet jó trailert csinálni. Az más kérdés, hogy a film megáll-e a saját lábán.
0
2013. január 28., hétfő 10:53
Röviden, egy kommersz is lehet sikeres a tömegeknél, sőt, ez simán tehető kijelentő módba. Nagy számok alapján ez a fajta népszerűségmutató azért a végtelennél hamarabb ér össze az igényesség mutatójával, s itt nem feltétlen a legújabbkori blockbusterekre célzok.
most posts by TM
0
2013. január 28., hétfő 10:49
Azért ez nem egészen így van, mivel a világ összes érdeklődő nézője nem ugyanabban az időpontban, ugyanakkor lép be a mozitermekbe (ehhez ezerszer ennyi befogadóhely kellene, tehát ha valami égbekiáltóan rossz, akkor arról első hullámban ír a kritika, második hullámban a leggyorsabb nézők, harmadik hullámban a hétvégén, vagy a rákövetkező héten moziba eljutók. Na most ha mindezek egyöntetű negatív véleménye ellenére is tovább tódulnak az emberek a moziba, akkor globális ízlésficamról beszélhetünk, és "egymilliárd légy is tévedhet", vagy egész egyszerűen arról van szó, hogy az embereknek nem feltétlenül kell minden egyes mozilátogatáskor a világ legjobb filmélménye, pont kielégíti őket alkalmasint egy romantikus habcsók, egy bugyutább komédia, egy agyatlanabb piff-puff, egy látványcentrikus sci-fi. Kellenek ilyen filmek is, nem lehet minden nap Tarkovszkijt, Fellinit nézni. Bizonyára a biokaja is egészségesebb mondjuk a pizzánál, mégis utóbbit szeretik többen. De ez sem baj, ha az a pizza tényleg finom. S még lehetne sorolni a példákat, de így is érthető vagyok.
Még annyit, hogy Celebia polgárai még a hírhedtségük miatt sem izgatnak, nem tartom szegénységi bizonyítványnak, ha egy média által felkapott senkiről nem tudok meg többet. :)
most posts by TM
0
2013. január 28., hétfő 10:40
Egyetértek. Ez a fajta megítélés kb. olyan, mint amikor a hírekben előszeretettel hangoztatják, egy-egy illegálisan elejtett vagy megmérgezett vadnak, pl. egy sasnak ennyi vagy annyi forint az eszmei értéke. Pedig a megadott összeg pont hogy csak egy pénzbeli, szigorúan materiális alapon megállapított értéket fejez ki, miközben az eszmei értéke valójában minden ilyen, egyszeri és megismételhetetlen élőlénynek felbecsülhetetlen.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. január 28., hétfő 10:35
ja és ezzel a filmmel nincs bajom.
Amikor a tv adja és éppen ráérek, előtte tudok felejtődni.
0
2013. január 28., hétfő 10:33
Szerintem nagyon szánalmas dolog egy film értékét a bevételi adatokkal mérni. na, jó pontatlanul fogalmazok mert pont az értékét, reklámbevételi, pruduceri teli zsebek értékét méri, de a nagyszerűségét és jóságat azt biztosan nem. Sőt a népszerűségét sem.
Például a youtube számlálója az én kattintásomat is tartalmazza, azaz méri a népszerűségét és növeli reklámértékét, mondjuk Fluor lego vagy a szar pingvines számának, sőt Christofel (VV kubai szar) förmedvényi esetében is. pedig.:(
Ennyit a bevételi adatokról, mert lehet még pénzt is adnék érte, ha mindenki arról beszél, mint ahogy adok is néha a moziban szar filmekért is, csak sajnos nincs lehetőség visszakérni.
0
2013. január 28., hétfő 10:30
Most komolyan, van itt olyan ember, aki tényleg elhiszi, hogy valami, amit sokan megnéznek, csinálnak, követnek stb. az már biztosan jó és üdvözítő? Azt hiszem, éppen elegendő ellenpéldát láttunk már, és láthatunk akár nap mint nap...

A filmben pedig szerintem Whitney semmi mást nem tesz, csak önmagát hozza.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. január 28., hétfő 8:54
Ha neked a puszta reagálásokkal is bajod van amit a tényközlésed okoz, az a te problémád. Ez egy fórum, ideje lenne rájönni. Én csak annyit mondok neked maradj csak a pap alatt szépen! Majd, ha egyáltalán lesz értelmes hozzászólásod bármiben, kimászhatsz alóla! Vagy csinálj egy vicces videót és rakd be a topicba! :D
0
2013. január 28., hétfő 8:14
Ha neked a puszta tényközlésekkel is bajod van az a te problémád, én csak annyit mondok neked maradj csak a paplan alatt szépen! Majd ha néha lesz értelmes hozzászólásod is valamely témához majd mássz ki alóla!
0
2013. január 27., vasárnap 23:46
Pontosan így van. A szart is lepik a legyek, mégse hiszem hogy túl finom lenne. Vagy te bevételi lista alapján nézel filmeket? Csak mert 410 millió volt a bevétele, az nem jelenti, hogy jó is. Szóval én inkább a paplan alá bújok, a papot meghagyom neked!
0
2013. január 27., vasárnap 22:39
Nem volt ez rossz szerintem, inkább közepes alatti egy picivel. Legalábbis én nagyon sok olyan filmet láttam, amit nem tudnék jelzővel illetni, ha ezt nevezném rossznak. Egyébként az egyetlen igazán nagy baj vele, az Whitney Houston. Amikor olyan "szerelmesen" néz Costnerre, olyankor ki akarok ugrani az ablakon, annyira borzasztó az a nézés. Mindig Brigitte Nielsent szokták felhozni, mint példát a pocsék színésznőre, pedig Whitneyhez képest szerintem Oscar-díjas kategória.
0
2013. január 27., vasárnap 22:24
A napokban az Indexen volt egy fikázós cikk az INDY 4-ről, hogy állítólag miért utálják (?) még mindig az Indy-rajongók. A hozzászólók többsége egyetértett a cikkben leírtakkal (én nem), és eszükbe se jutott, hogy egy olyan filmet szólnak le, amely  több mint 786 millió dolláros bevételével a 2008-as esztendő harmadik legsikeresebb filmje volt. :))
Szóval a bevétel a közönség nagy érdeklődésén kívül semmire nem garancia...
0
2013. január 27., vasárnap 22:06
Hát végülis csak egy 410 milliós bevételű alkotás volt és ha jól tudom a 25. legsikeresebb film a 90-es években!

Kinek a pap kinek a paplan...:(
0
2013. január 27., vasárnap 9:48
Tényleg borzasztó gyenge. Annyira vontatott, semmi értékelhető szál nincs benne.
0
2013. január 27., vasárnap 0:52
Talán ciki, de még sosem láttam filmben Whitney-t. Gondolom, hogy Az igazira várva és a Kinek a papné is hasonló kategória lehet. Üsse kő, amíg az I m Your Baby Tonight századszorra is beindít, nem bánom, hogy csak a mikrofon mögött vált halhatatlanná. :)
most posts by TM
0