Most megy ez a film a tévében. Nem először látom, de még mindig meglep, mennyire gyenge. Valósággal ordít egy Leslie Nielsen-féle paródia után. Szegény Whitney Houston énekesnőként igazán remek volt, de színésznőként elég halovány, ráadásul a magyar hangja is ront a játékán.
0
2011. október 19., szerda 20:47
16089
Igen, ez most nekem is meglepő, hogy egy olyan példányt küldtek, mintha most vettem volna a boltban.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. október 19., szerda 20:46
8851
Nekem is megjött már két hete, és én is meglepődtem rajta, hogy nem csak a cserelemezt küldték, mint az Eredet esetében.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. október 19., szerda 16:20
16089
Én is megkaptam ma a cserelemezt, ráadásul egy bontatlan, új példányt, egy kísérő levéllel. Nagyon korrekt ez a Pro Video, én is köszönöm nekik.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. szeptember 29., csütörtök 13:10
352
Dömi,
a felirathibán kívül milyen problémát írtál még nekik?
0
2011. szeptember 29., csütörtök 11:48
2601
Időközben a kiadó elküldte postán a javított változatot, melyen már végig van felirat, ezúton is köszönet érte!
0
2011. augusztus 1., hétfő 18:47
6925
Emlékeim szerint a Cornernél mindig megnézte valaki a kiadás előtt álló filmeket.Ezt a jó szokást kelene máshol is átvenni.
0
2011. augusztus 1., hétfő 13:25
19949
Most jött a válasz a ProVideo-tól:
"Tisztelt ....... ......!
Sajnos valóban fennállnak ezek a problémák ennél a kiadványnál, amiért elnézését kérjük. Egyeztetünk a Warnerrel a javítás menetéről, és amint rendelkezésünkre állnak cserepéldányok, értesítjük.
Üdvözlettel
Koloszár Péter"
0
2011. augusztus 1., hétfő 11:43
19949
Sajnos 1:37:18-tól tényleg eltűnik a magyar feliratsáv.
0
2011. július 30., szombat 18:16
1194
Próbáltam, nem jó az sehogy, sajnos. Ahogy írtad, selejt kiadvány ez (is).
Az angol felirattal nincs ez a probléma, amúgy.
0
2011. július 30., szombat 17:49
6925
Az sem segít,hogy a megszűnést megelőző részt átugrod?Én már találkoztam egy filmmel,ahol egy konkrét hiba állította le a feliratot.Azt kihagyva megmaradt. Csak egy ötlet persze... A kiadvány selejtnek tűnik.Csak a szinkron és a felirat nem jó...
0
2011. július 30., szombat 14:27
1194
Ezek szerint akkor nemcsak az én példányom hibás, a jó büdös francba...!
0
2011. július 30., szombat 14:20
2601
Basszus, most ellenőriztem én is, és nálam sincs felirat onnantól!
0
2011. július 30., szombat 14:12
2601
Megkeresésemre a ProVideotól kaptam egy nagyon udvarias válaszlevelet, amelyben elismerték, hogy az Oscar-átadásnál valóban tapasztalható némi csúszás. A levelet író Koloszár Péter szerint inkább pontatlanságokról van szó, melyek szerinte inkább az eredeti szinkron hibái.
0
2011. július 30., szombat 13:18
352
És mi a helyzet az első hozzászólásban említett szinkron csúszással?
0
2011. július 30., szombat 13:02
1194
Tegnap este végre sort kerítettem rá, hogy megnézzem. Mivel a legutóbbi tv-s vetítésekor már láttam azelött, ezért gondoltam eredeti nyelv-magyar felirat kettőssel tekintem meg a filmet, annak ellenére, hogy szinkronos változat a dvd... DE
Azt kellett tapasztalnom, hogy az én példányomon (bár ki tudja, lehet az összes lemez ilyen) a dvd 30. fejezetétől -"szinkes Tűzparancs-módjára"- megszűnt a magyar feliratozás, s nem is jött vissza többet!!
0
2011. július 16., szombat 21:56
296
Sziasztok,
a DVD képéről valami infó, jól sikerült a felújítás?
0
2011. július 15., péntek 18:41
1194
Hát igen, mindenki (én is) megnyugodhat(ok), mert az új Dvd-kiadás már cenzúra-mentes.
0
2011. július 15., péntek 16:38
16089
Azért is volt furcsa, mert megnéztem az adott jelenetet, és benne van, hogy Costner fültövön vágja a fickót.
0
2011. július 15., péntek 16:36
1194
szerzni- szerezni
0
2011. július 15., péntek 16:19
1194
Jó Hír!
Úgy fél órája jöttem haza az egyik haveromtól, aki megvette a dvd-t (így magam is be fogom szerzni hétfőn), és nagyon megörültem annak, hogy a film a Dvd-n NEM, ism. NEM VÁGOTT!! Juhéé!!... Lehet venni bátran. ...... Tadam: Bocs, nem akartam pánikot kelteni, de amikor olvastam a cenzoros-weboldalon a dolgot (mivel az Xpressen látván, hogy akkoriban vágott volt a hazai első kiadás a filmből, afféle elővigyázatosságból a dvd megvétele elött megnéztem, hogy mit vágtak ki és hol), én is pánikba estem, hogy lehet megint a vágott, német sz@rt kapjuk ennyi -a szinkronos dvd változatra várt- év után.
0
2011. július 15., péntek 13:04
16089
Ez az új kiadás szerintem vágatlan verzió. Filmbuzi csak a pánikot kelti!
0
2011. július 15., péntek 13:01
16089
De én most néztem bele a DVD-be, mert ma vettem meg. A fültövön vágás benne van, legalábbis nekem.
Egyébként itt vannak, hogy melyik régióban jelent meg vágatlanul, meg hogy melyikben vágottan.
UTS:
R1 America- Warner Bros Home Entertainment - No Cuts R1 SE America- Warner Bros Home Entertainment - No Cuts R2 France - (Warner Bros Home Entertainment) - No cuts R2 Germany - (Warner Bros Home Entertainment) - No cuts R2 Italy - (Warner Bros Home Entertainment) - No cuts R2 United Kingdom- Warner Bros Home Entertainment - Yes - 1 second has been cut for the UK release. A double ear clap has been removed. R2 SE United Kingdom- Warner Bros Home Entertainment - Yes - 1 second has been pre-cut by Warner for the UK release. The same double ear clap has been removed. R4 Australia- Warner Bros Home Entertainment - Yes - 1 second has been cut for this release. A double ear clap has been removed. R4 SE Australia- Warner Bros Home Entertainment - No Cuts - 123.56 mins (PAL). Previous cuts reinstated.
Most akkora nagy baj az az 1 (!!!) másodperc???
0
2011. július 15., péntek 12:57
8851
Valaki tudná ellenőrizni, hogy valóban vágott-e a film ezen a DVD-n?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.