Ez a kiadás is vágott, a Remo által megadott hossz alapján megnéztem a Schinittberichte.com-on, és ez pedig az előző német (vágott) kiadás, csak erre már rákerült a szinkron is!!
U.i.: Bár megjegyzem, nem olyan vészes az a röhelyes 4 másodperc amit kivágtak, (már ha valakinek számít, nekem rohadtul-főleg ha tényleg csúszik a hang is-ezért nem is fogom beszerezni e kiadványt) 1 óra tíz perc 39 másodpercnál van. A kihagyott másodpercekben Costner egy palit fültövön vág.
0
2011. július 14., csütörtök 18:32
2601
Nekem nem volt meg a vágott változat, így csak annyit tudok mondani, hogy a film pontos hossza 2 óra 3 perc 57 másodperc ezen a kiadáson.
0
2011. július 14., csütörtök 18:07
1194
A franc bele, véletlenül kétszer ment el.
0
2011. július 14., csütörtök 18:02
1194
Ez is vágott netán, mint a régi, feliratos változat? A magyarhang tényleg csúszik a képhez képest?
Mert én is holnap akarom megvenni ezért szeretném tudni ezeket, mert ha a film vágott és- vagy csúszik a szinkron, akkor nem kell!
0
2011. július 14., csütörtök 18:02
1194
Ez is vágott netán, mint a régi, feliratos változat? A magyarhang tényleg csúszik a képhez képest?
Mert én is holnap akarom megvenni ezért szeretném tudni ezeket, mert ha a film vágott és- vagy csúszik a szinkron, akkor nem kell!
0
2011. július 14., csütörtök 16:41
16089
Legyen szíves, és ma valaki más is erősítse vagy cáfolja ezt meg, mert holnap terveztem megvenni a kiadványt, de ha valóban hibás, akkor nem szeretnék felesleges köröket futni a csere ügyében.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. július 14., csütörtök 14:48
52684
Pedig azt hittem, hogy ebben a filmben csak az ének van elcsúszva. :)
most posts by TM
0
2011. július 14., csütörtök 10:56
2601
Tegnap este néztem meg és úgy tűnt mintha a magyar hang kissé el lenne csúszva.