De akkor miért vetted magadra?Azért nem címeztem senkinek,mert nem az itteni hsz-ekhez fűztem,csak mint te is,én sem szeretem az adatlapi harcot,ezért nem oda írtam.De már az is unom,hogy mindenhol azt kell olvasni,hogy "engem hidegen hagy K,de retardált és különben is hülye".Ez megint egy olyan dolog hogy a helyén kell kezelni.Az a helyzet,hogy ahogy te is írtad K értelmes ember és sokak innen köszönő viszonyban sincsenek az ő eszével.(De nem tisztem őt védeni,mert ezt a feladatot elég jól ellátja saját maga!) De azt is te említetted hogy az ember önző,képmutató lény.Ezért van az hogy egyből támadják,csak azért hogy jó színben tűnjenek fel.Nem kellene ezt már megint hsz-ek sokaságán keresztül megtárgyalni,mert mivel ide nem írhat,nincs visszajelzés.Az írásai mellett pedig van egy gomb,hogy hasznos-e vagy sem a hsz. Meg kéne végre tanulni kezelni.
Visszatérve a neked tetsző filmekre,érdekes hogy Amerika kapitányt szokták a legtöbbször félreértelmezni, támadják,hogy túl amerikai...Na ez az ami már kicsit khm... Hisz a nevében is benne van!!!Könyörgöm milyen legyen?No és azt sem kell elfelejteni,hogy az egy 2. világháborús propaganda képregény volt.Persze hogy az amerikai ideált éltette.A Superman pedig premier plánban irtotta a Japcsikat.Pedig nem is földi lény!!!!Bevándorló,mint egy mexikói!Mégsem bántja senki mert túl amerikanizált.....
Visszatérve a neked tetsző filmekre,érdekes hogy Amerika kapitányt szokták a legtöbbször félreértelmezni, támadják,hogy túl amerikai...Na ez az ami már kicsit khm... Hisz a nevében is benne van!!!Könyörgöm milyen legyen?No és azt sem kell elfelejteni,hogy az egy 2. világháborús propaganda képregény volt.Persze hogy az amerikai ideált éltette.A Superman pedig premier plánban irtotta a Japcsikat.Pedig nem is földi lény!!!!Bevándorló,mint egy mexikói!Mégsem bántja senki mert túl amerikanizált.....
0