Keresés

Halálos iramban: Ötödik sebesség (Blu-ray)

2012. július 27., péntek 17:33
A "Rihanna nevezetű senki" hatszoros Grammy-díjas énekesnő, dalszövegíró, producer, modell, színésznő, táncos, divattervező és Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete.
most posts by TM
0
2012. július 27., péntek 17:28

ezt a Rihanna nevezetű senkit miért kell filmekben erőltetni? még ha tudna valamit felmutatni, akkor talán ellenék vele, de színésznek IS egy nagy nulla...

Will Smith-en pedig megint csak csodálkozom, valahogy azt jutott eszembe, hogy neki ez olyan visszalépés féle lenne a ranglétrán.
0
2012. július 27., péntek 13:28
http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/will_smith_es_rihanna_a_halalos_iram_6-ban/2289535/

Itt egy cikk róla ;)
Kíváncsian várom, hogy ennyi szereplővel mit hoznak ki
SuperHeRo
0
2012. július 27., péntek 12:43
Jesszus! :D Félreértés ne essék csípem én mindkét széles orrnyergűt:)
Érdekes, hogy így tudok meg esetleges részleteket, mert am kedvenc a franchise, és mégsem informálódom egyáltalán felőle...
No de FF-be? The Rock még frankó volt passzolt is a képbe.

Ennek vlmi pénzbeli okai vannak vagy mi a csöm, jópárszor ment róla a diskurzus.
0
2012. július 27., péntek 12:28
Elvileg Rihanna is meg Will Smith is benne lesz a 6.részben.
Kíváncsi leszek

Köszi a választ.
Nem értem amúgy, hogy ha a DVD-n van akkor a BD-n miért nem lehet. Hely szerintem lenne hozzá.

SuperHeRo
0
2012. július 27., péntek 12:22
Gondolhatod. És még lehet ennél is kevesebbet akarnak...
Nincs az extrákon magyar.
0
2012. július 27., péntek 11:00
Itt az extrákon van magyar felirat? Vagy az csak a DVD-n található?
SuperHeRo
0
2012. július 18., szerda 10:30
Ehhez a gondolatmenethez az Irigy Hónaljmirigy Carpe Diem-paródiájából idézek:

"Csak jó nagy legyen a lökhárító!"

most posts by TM
0
2012. július 18., szerda 9:18
A cyborg nem rossz ötlet. Úgy tudnám elképzelni, hogy félig ember lesz, félig autó. Esetleg transformer.
0
2012. július 18., szerda 8:49
szerintem megbíztak egy örült tudóst, hogy a dns-éből állítsa elő a gonosz klónját.
SuperHeRo
0
2012. július 18., szerda 2:23
Ugyan már, csakis az avatarja lehet az...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. július 18., szerda 1:33

vagy kiderül, hogy a negyedik rész csak egy álom volt és Dom izzadságban fürödve felébred Letty (vagy mi a vihar volt a neve) mellett...
0
2012. július 18., szerda 0:28
vagy cyborg :D
SuperHeRo
0
2012. július 17., kedd 23:43
Lehet, hogy zombi lesz. :)
0
2012. július 17., kedd 23:41

igazából nem lesz az olyan nehéz, mivel nem láttuk hogy meghalt, csak Dom állt a baleset helyszínén, felvázolta hogy mi történt, mi azt láttuk, meg utána egy temetést ;)
0
2012. július 17., kedd 15:57
Hát az lehet.
Mondjuk nekem is furcsa volt, hogy ebben nem volt annyi verseny. Sőt igazán nem is volt. :) Leszámítva a rendőrautóst meg mondjuk amikor gyakoroltak a raktárban vagy hol, ahol voltak. :) De összességében még is nagyon tetszett a film.

Az meg a másik, nah arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy hozzák vissza azt a kis "döglött galambot" :D
SuperHeRo
0
2012. július 15., vasárnap 19:15
A szintet biztos hozni fogja. Inkább az problémás, hogy keveseebbet foglalkoztatják majd a verdákat benne.
Bár egy régi ismerős visszatér mint Főnix a hamvaiból és ez engem is kíváncsisággal tölt el :)
0
2012. július 15., vasárnap 18:21
ha tudják ezt a szintet hozni, akkor nem lesz baj. :)
nekem az első rész után ez tetszik a legjobban. talan még az egytől is jobban. ;)
SuperHeRo
0
2011. december 22., csütörtök 0:16
Most jól rá rendeltek. Kár, hogy bizonytalan...
0
2011. augusztus 22., hétfő 10:48
Nem tudom, ha alá csúszik a 4-5. résznek akkor nem tudom milyen lesz.
Nagy össznépi autós tolvajlósdi.
0
2011. augusztus 22., hétfő 0:46
A 2,3. rész nem lett annyira sikeres. Abban meg nyomatták  az autós jeleneteket,de szerintem inkább a versenyeket fogják minimalizálni,bár a 4. és 5.részben is hiányolták már.
0
2011. augusztus 22., hétfő 0:34
Most olvasom a port-on, hogy a Universal el akarja cseszni a film lényegét azzol, hogy a 6. részben lévő autós jeleneteket minimalizálja a nagyobb kassza érdekében.
Most akkor, hogy van ez? Eddig úgy tudtam, hogy nagy pénzeket hozott ez a széria a stúdiónak.
Már nem elég az annyi sem?
0